Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти сосну і я декілька раз ставив - супер. Не осипається і запах класний.
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти А тепер цитата з іншого джерела: "Ялиця біла (європейська) Дерево висотою 42-50 (60) м., діаметр - 1,5-2,0 м. Живе 350-450 (700) років" - якщо його зрубати під ялинку на 2 тижні вона втратить років 400 життя..........не шкода? Користуюсь штучною ялинкою вже років 5-7
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Живу ялинку не купували ніколи з принципу, бо дуже жаль тих дерев, які вирубують. Весь час плануємо купити штучну і цього року знову не купили Але цього року так вже хочеться ялинки, що доведеться, мабуть, згрішити, і купити все-таки живу. Колись насаджу десь в лісі ялинок, щоб викупити свою вину... То в мене таке питання: хто знає, де і по чім зааз ялинки?
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти натуральна ялинка - проти. Штучна ялинка до пів-метра висоти - оптимальний варіант, як на мене.
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Вчора дивилась ціни на ялинки(сосна) від 20 до 70 гр.Бачила за 50 гр.сосну 2.5 метра.Можна було купити, тільки хто її нести буде.?
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Штучні ялинки - збочення!!! Людство поступово переходить на різного роду ерзаци - штучне хутро, штучне молоко,.... штучні ялинки. Невже не зрозуміло, що це шлях до втрати природності і до загибелі! А стосовно дерев, які зрубуються, так для цього ж їх і вирощують - це нормальний бізнес такий самий як і вирощування пшениці, чи буряків.
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Бачила біля Привокзального ринку вже збираються ялинки.. Цін не знаю, але вибір там щороку один з найбільших.. Краще купувати вранці - більший вибір, проте ввечері ціни менші, бо люди поспішають на електрички..
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти А ще менші ціни після 1-го числа. Ми завжди купуємо і ставимо числа 5-6 січня - щоб на Різдво. І до Йордану достоює нормально.
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Прочитав. Чекаю наступних порад. Додано через 3 хвилини От тут я Вас цілком підтримую. А ось тут вже зовсім не розумію.На мою думку Ви протирічите самі собі. Так, як і там десь була фраза про спеціально вирощенні для новорічних забав деревця. Що тут серце вже не крається?...
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Дідух, то і є, власне кажучи, українська "ялинка". Ставити ялинки - то звичай Європи, бо там були ліси і відповідні культи лісових богів, а в Україні цивілізація була хліборобська. Проте, я особисто за те щоб ставити ялинки - в дідуха є одна проблема - немає запаху
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Купили сьогодні сосну, 80 гр., з доставкою на 8-й поверх.Така собі..не дуже...Це мабуть сама гірша ялинка за всі роки.Кажуть, що раніше дозволяли вибирати, а зараз запускають в той лісок і кажуть де можна вирубувати.А вони ростуть густо, через те худі і довгі, ще й жовтуваті якісь.Ну та нічого, ось ввечері вберемо, сфоткаю і покажу
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти А я не розумію, як можна спокійно їсти м"ясо, носити взуття і одяг з шкіри вбитих тварин, використовувати дерев"яні меблі (купувати дітям натуральні дерев"яні іграшки) і побиватись над ялинками? Серце при всьому цьоме не крається ?
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Якщо ви уважно читаєте гілку, важко не помітити, що у наших шановних дописувачів різні думки щодо встновлення ялинки у домі. Я противник вирубування живих деревець, але це не дає мені права засуджувати людей, які саме таким чином прикрашають оселю до свят. Маючи досвід і певні знання у цій галузі (батько - лісник, я теж закінчила лісотех) можу порадити дещо при виборі дерев. Хоча я, повторюю, не буду купувати живу ялинку до дому. Додано через 1 хвилину Крається.
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти А я против искусственной елочки. Вопрос решается просто разведением елочек специально для продажи. Недавно показывали подобную ферму в США. И природе никакого урона (для того и сажают) и елка сосной пахнет. Не будет спроса на живые елки, то просто сажать их на подобной ферме перестанут и все, а природе ничего от того не прибавится. Другое дело, что нужно серьезно отслеживать и наказывать незаконную вырубку вне таких ферм.
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти угу..тільки з таким успіхом з часом в нас взагалі не залишиться нічого на цій планеті..гола пустеля. Ото приклад...Батько спеціяльно посадив позаду будинку(але не нашій території) сосен штук з 20 десь років 2 тому,а раніше десь років 10 кілька штук..виросла одна така гарна ялинка десь 2,5 метри висотою..і що ви думаєте?Зрубали!отак нагло..
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Я думаю, що садити тре' на своїй території, пильнувати. І буде нам щастя.
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти То ніби в іншу тему.Але якщо хочете скажу- тим що перерахували підтримується житєдіяльність організму. Людина- хижак по натурі, харчується гріється шкірами тварин, хоча звичайно є і вегетаріанці і ті хто носять суто штучне хутро. Не належу ні до тих ні до інших. А стосовно "в тему" - є речі від яких все ж можна дуже легко відмовитись,наприклад від варварського вирубування лісів. Знову пройшов Новий рік- на смітниках гори непроданих ялинок..... А це не до мене- не мої слова, це була цитата Додано через 4 хвилини Правильно, я так само просто висловив свою думку, використавши при цьому цитату з вашого допису. Ніби не писав нічого некоректно,перепрошую якщо вас чимось образив, правда не розумію чим.