Своими руками забрать такую изюминку из текста? Неее... я не враг товарищу Фрейду. (с) Так что, Свято не робей, признавайся шо...
Я за живу ялинку))) З нею нічого не зрівняється! Шкода, авже ж що потім вона викидається, але але її запах- це Новий рік, навіювання спогадів про дитинство, ще та наївність і віра у Діда Мороза
Жива чи штучна ялинка - питання непросте. Жива ялинка - вона росте! Посій - і виросте. І потрібно їй лише трішки сонця і вологи... А штучна ялинка - щоб її зробити, треба видобути нафту, забруднити атмосферу, зробивши пластик та фарбу, витратити електроенергію, щоб розплавити пластик та зробити ялинку. А уявіть собі, скільки обладнання потрібно виготовити для виробництва штучних ялинок! А виготовлення обладнання - це також метал, його плавлення (витрати енергії) та обробка, токсичне фарбування тощо. Тому штучна ялинка - не вихід. Але вихід є! Я - за ЖИВУ ялинку в горщику, яку можна прикрасити на свята, а після них - ПОСАДИТИ, щоб РОСЛА!
а ви знаєте,що дерева - живі... Вони відчувають. Вони знімають біль. Вони заспокоюють. Ми з Зоряною знаєм про це....
В мене штучна,але цього року недоля їй стояти!!кіт уявив себе білочкою і лазить вверх вниз і збиває іграшки.ми її розібрали і сховали, на Новий рік хіба прикрасимо.надіюсь в нього тоді інша забава знайдеться))
У мене теж штучна тепер!! Раніше постійно була жива, дитинка маленька, голочки і так далі... Замовили в ТМ Квазар Купить искусственную елку в Украине, новогодние елки оптом, новогодние украшения купить - Квазар , ялинка штучна, виробник. В дитинки, та і у нас ніяких алергій, виглядає як жива, всі задоволені. І основне безпечно донечці.
Мав штучну ялинку,гарна була,але не було де її цілий рік тримати,чотири роки мучався потім викинув,купляю живу,тим більше що в штатах ялинки не вирубують в лісі,а вирощують на ялинкових фермах
Дітей дрібних нема, то й ялинки живої не треба. Є штучна, але й її ставити не будемо. Десь візьму (або принесуть, скоріш за все) кілька соснових гілочок, поставимо їх у вазу, аби запах був, та й по всьому. Коли ставив колись живу - то переважно то була сосна. Вона не облітає)))
Можливо ви й праві,запах по хаті шикарний!Повісила собі гілочку на кухні,то таке враження,що я в лісі)І настрій якийсь більш святковий.