Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Якби проблема Карпат була в новорічних вирубках, ми би мали такі праліси, що огого! Ніколи не доводилося ночувати в околицях Осмолоди? А мені доводилося. Як тільки темніє, по схилах з вирубками полтергейсти починаються - довгі доріжки фар. Знаєте що це? Чорна вирубка. В Рожнятівському районі в такі дні по всій трасі від Осмолоди до Крехович немає жодної машини ДАІ. Вони там тоді фізично відсутні. Про це добре знають місцеві гонщики. Там тоді такі перегони на дорогах, що не дай Боже необережно вийти. А дядьки з сокирами на Новий рік проти цих вирубок, це все одно що дитина з вудкою проти інспектора риб.нагляду з динамітом.
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Не зрозуміла. Яке ж те деревце живе, коли уже зрубане? Воно помираюче. Так, пополивали, полюбили 2 тижні - і - па-па на смітник. І вся любов.
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти В нас жива. Тому що запах, який дає аромат ялинки+ мастика+натоплений п'єц, не замінити нічим! Це запах свята! В основному для малого ставимо. Поки його не було (а я вже була доросла ), то вішали в кутку пару гілок і прикрашали. А дитині треба ялики. З приводу штучних ялинок. По-перше ніякої гарантії, що та синтетика не викидає шкідливі випари в повітря кімнати, де спимо. По-друге, а де її потім тримати цілий рік? Наприклад, якщо підвала і кладовки немає, а на балконі вже стоять санки, велосипед, самокат, скейт і ще шафка
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Другий рік ставимо штучну. З кількох причин. Перша - голки, вони всюди, друга - площа кімнати не дозволяє поставити ялинку інше. ніж недалеко від батареї, в результаті вона швидко сохне, гілочки під вагою іграшок обвисають, опускаються і виглядають жалюгідно. Та й взагалі, натуральна супроти штчної мені чомусь виглядає лисо...Цього року з чоловіком купили ялинку і комплект іграшок, вже поставили в хаті, тішилися, як діти - перша спільна ялинка в першій власній хаті
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Гарантії ніякої, що і ялинкові іграшки не викидають шкідливі випари. Тому там, де спите- краще не ставити взагалі. по-2 - вона складається за принципом парасолі. За шафку на балконі мала б влізти
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти то треба мати не менше 3-х кімнат іграшки ялинкові китайські - так, шкідливі. А є наш і з Європи з висновком, ті нешкідливі. на той балкон уже і я однною ногою ледве ступаю не те що ще складену ялинку Додано через 49 секунд немає
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти щодо висновку - я знайома з дівчинкою, яка працює на нашому склодзеркальному заводі (іграшки розписує). хворіє вона часто- кашляє.
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти це може бути через вдихання розпилювачів, "сирої" сировини, тобто через технології. Ми ж маємо справу вже з кінцевим продуктом, який пройшом всі стадії. Плюс - в неї це постійний контакт, а не десяток днів на рік як у нас.
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти вчора по тв був сюжет про те, як роблять іграшки. Казали, що розписують фарбою, яка має в собі ацетон.Тому і хворіє...Цікаво, чи вивітрюється він до того, як ми вішаємо прикрасу на ялинку?
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти В нас тільки один новий рік обійшовся без живої ялинки, а так завжди було точнісінько як у Meg: гірлянди, які кожного року ремонтувались, скляні іграшки Скільки себе пам'ятаю, для мене завжди ставив ялинку мій дідо, і здається, тішився з тої ялинки не менше за мене... А недавно моя дитина почула, як свекруха вичитувала, що не з нашим метражем велику ялинку ставити, то бідна пів ночі спати не могла, а зранку підірвалась з плачем, що їй треба великої ялиночки... Вже місяць нам з тою ялинкою спокою не дає. А ялинки завжди діставав мій тато на роботі: у них була домовленість з лісництвом, брали ті деревця, які залишались після прорідження.
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Не знаю, але в нас в сім'ї так вже повелося, що ніколи не ставимо штучної ялинки, весь час жива! Без неї мені здається, свято-не свято, немає того аромату зими, аромату самого свята! Тай не знаю, живе...то живе!
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти так само як і штучна ялинка - кінцевий продукт, що пройшов всі стадії. чого б то їй щось випаровувати? Додано через 41 секунду зрубане - то вже не живе.
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Мандарини, горішки, пряники треба на ялинку вішати Але погодьтесь, що аромату ялинки біля запаленної пічки, змішаного з напастованною підлогою нічим не замінити А це запах свята!
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти У кожного свій запах свята. В мене в дитинстві не було напастованої підлоги, п'єца і живої ялинки. Та ні, не думайте, я не дитдомівська, просто ялинка була штучною, зробленою з металевого каркаса і зі срібного дощику (якась футуристична ялинка, Пакко Рабан би оцінив. Це потім вже була жива... Так от, для мене свято асоціюється з запахом мандаринок, горішків, снігом за вікном і сніжинками, вирізаними з серветок, на вікнах В кожної людини свої асоціації. Для мене ялинка, вірніше її вид, не є вирішальним атрибутом свята. Головне, щоб в хаті було тепло, сито і весело!
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Але знаєш, самі ми не робуємо, а купляємо! А від того, що ми не будемо купляти, бо рубане, їх менше рубати не будуть!
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти у нас штучна ялиночка , вже роки 3 чи 4. після мого "капання на мозги" з приводу грінпісу, батьки не витримали і купили штучну. по-перше, вона красивіша: пишна і кругла, і висока, і без лисин, і змоделювати її можна так, як дозволяє кімната. по-друге, нема "відходів виробництва". по-трєте, хоч так долучимось як не до збереження, то хоч до незнищення природи. мінус - запах. то так. але запаху свіжопочищених мандаринок і шоколаду вистарчає для святкової атмосфери. зате тепер поміщаються всі наші іграшки, ялиночка получається багата-багата а ще й мандаринок, горішків, цукерочок навішати... мені вона подобається :y: ще трошки (до Миколая дотягнути) і поставимо
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти таки так традиція - сильна штука! он деяким народам дозволили навіть китобійний промисел, бо для них це - традиція. Додано через 3 хвилини ха, а жива як моделюється! то ціле мистецтво. Досі перд очима картинка з дитинства: покійний дідусь стоїть на одному коліні біля ялинки і буравчиком висверлює в стовбурі дірочку, щоб туди гіллячку вставити...