Да нет. А эти вопросы которые я задал под грифом секретно? Я же писал, что бываю во многих государствах и странах. Но так сложилось по жизни, не был в Украине. Но много друзей, а они празднуют как и мы. (обрусели) Сильно молодые, а традиция соблюдаются там, где корень. (Старики)
Нині йдем по лісі,аж глядь - назустріч йде фацет. Зрубав си ялинку,тєгне і сі тішит. Зоряна на него налетіла і скопала. І всьо. Бдіт....
Хлоп сі не сподівав. І я теж... Але,якби на лісника нарвіався,то б гірше було... то омоновець колишній...афганець....
Ёлка, как правило равносторонняя растёт только на свободном месте и там как раз прореживать нечего. И вы это лучше нас знаете.
Маю дежав'ю, або минулого року теж один росіянин (нормальний) запитувався про те, як ми ялинуку прикрашаємо і про свята...
Ну я пусть буду ненормальны, а любопытный. Да ещё в добавок челдон Да ещё я спросил, что на столе за главное блюдо ( утка, индюк, карп, гусь, икра или грузди). Или ставят в комнату по снопу пшеницы по углам. Может суют гостинцы под ёлку, для деда Мороза, Санты.
Знай наших!!!!!!!! ---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ---------- + маца и всё остальное!!!!!!
Та цікавим бути то не гріх В нас була завжди традиція - 12 страв на столі - кутя, риба, яйце варене, інші наїдки - всіх має бути 12. На ніч залишали на столі куті трішки, 100 гр. і можливо ще як де... (то все для померлих)... Снопи на селах ставлять - дідух називається. (Традицій маса, якщо чесно...)
Перепрошую, до Фрейдовської хфілософії ще не дійшов... П.С. Поправив... Могли би і в приват написати... що вам шкода?
Ромко, подивилася фото, і уявила тебе разом із Зорянкою як Діда Мороза із своєю Снігуронькою, що обходять ліс і чарівним посохом покривають усі дерева сріблом.. Як в казці "Морозко"...