Ой, вибачаюсь, то до Равіна,заплуталась я у вас) ---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ---------- А якби не було?
Поки не було то купляли. Самому вкрасти нагоди нема бо в нас в Винниківськім лісі таке не росте. А ті шо ростуть в Винниках то на території садіків, лікарень і інтернату (та і великі вони зазвичай). Ну то вже тре бути повним бидлом жеби там всю ялинку красти. Ше гілок напиляти знизу на браму то я ше розумію і то не конче файно якось. ---------- Додано в 14:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ---------- Оооо. Я вам розкажу шо в нас в Винниках деякі люди мают тоті ялинки посаджені в себе на подвірї перед особняком. І їх вбирают надворі і то все сі світить. Дуже гарно виглядає. Но то тре мати обгороджене подвіря, бо вкрадут.
У моєї бабці у ронному центрі біля селищної ради зрізали верхушку з блакитної ялинки.Варвари.та й у нас у місті теж таке було. ..свій будинок
Значит в крови? ---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ---------- Всё лучше, чем если бы срубили. Хотя варварами от этого не перестали быть.
Угу. І нову красуню посадили... А за викрадачами може б кримінальну справу відкрили (Велика ялинка точно на 525 грн. потягне )
Это наше понятие о красоте, ёлкам пофиг. У них свои понятия и о красоте и о жизни. А вы им своё тулите... а когда вам навязывают чужую волю, сразу все в крик. Так где же толерантность? И не пахнет! А Он, всё видит и каждому по деяниям... Не страшно?
Бог сказав - Бог зробив. Ось бачите - Дав Бог людині владу над кожною твариною у світі... Я на це питання у гілці про страхи відповідав: Нічого не боюся крім Божого гніву.
Это кто вам такое сказал? ---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ---------- Так и я о том же!
Ні. Таким ніколи не переймався. Нехай цим Бог переймається... Бог. В Білії пише - Тора по вашому. Буття - перший розділ. Чи знову Католики щось наплутали? Рабе запропонував помолитися - інший сказав, що не єврей. Рабе сказав - усі ми не без гріха (фільм Післязавтра, здається) То хто повинен турбуватися за ялинки? (Коли Бог творив землю - бульдозерів ще не було...)
А я піду завтра дивитись що там на базарі. Хочу малесеньку живу ялиночку. Але ж після завтра тут Святвечір, тому напевно буде дорогувато. Тоді піду в понеділок чи вівторок - куплю залишки.
Ми в суботу підемо ялинку вибирати.В цьому році мабуть прийдеться купувати невеличку,дуже дорого,шкода стільки грошей викидати.Незвичнобуде..бо завжди купуємо 2 м
Я раніше в лісництві брав КВИТ на ялинку, платив за нього і йшов до лісу собі вибирати, яка мені приглянулась красуня. Через рік ставлю тепер штучну. а у лісі беру ялинковий хмиз та й плету круглий віночок. Він пахне на всю хату і ялинка збережена. Віночок прикрашаю маленькими іграшками і вішаю в залі на дверях.
Подали ідею з віночком...Може й я свого вговорю купити Бо мій чоловік страшенний противник,страшенний,це навіть не те слово.....живих ялиночок.Каже,маєш вдома вазонки,хочеш прикрашай їх, не буть варваром.......Я з ним в принципі згідна.
А ше продають такі маленькі ялиночки зроблені з гілочок живої. Ми такі на цвинтар ставимо. Але воно не є спеціально на цвинтар. Можна ставити де хош.
ну не конче скубати ялинку. Можна і інші хвойні дерева. ТА і треба геть небагато. Значно менше чим на віночок. А крім того не забувайте шо живе дерево росте і йому гілки всерівно ламаються як не вітром то ше чомусь. Так шо якшо дерево не зрубувати то воно відростить собі нові гілки .