Штучна ялинка: за чи проти

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем хельга, 10 гру 2007.

?

яку ялинку ставите на зимові свята?

1. живу

33,9%
  2. штучну

48,4%
  3. не ставлю

6,5%
  4. як коли

11,3%
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ravin і Chaldon ,шановні,досить вже тут флудить і офтопить:)карасі .свині і їдло ну ніяк не мають відношення до ялинок:)

• Подобається Подобається x 1
  2. Чупага

Чупага Well-Known Member

Не в офтоп ) Вмене кіпаріснікі живі у відерці м. б. навесні в грунт посаджу але не факт що виростуть. Як заміна , симпатичний ерзац але немає такого духу як ялинка з морозу.

• Подобається Подобається x 3
  3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вы конечно правы на все 100. Но это всё продолжение беседы. (рубить, не рубить? Садить, не садить?) в мире людей всё сложнее, чем в мире техники. :scratch_one-s_head: :give_rose:

4. Ravin

Ravin Well-Known Member

о_Оо_Оо_О

5. Alias

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

7. Alias

8. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  9. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?v=7fGe9klbAHI

Доброжелателям. :ireful1:Не каких намёков про ЦЕ :pardon:

10. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

2 чи 3 роки тому купили дуже гарну штучну ялинку. Тішимося. Вона нам подобається і дерева цілого не треба псувати.

Але в паралель все десь беремо пару гілок з живої і ставимо в вазу і тоже обвішуємо маленькими прикрасами. Пахне :)

• Подобається Подобається x 2
  11. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good::good::good:

Во... - подход хозяйский!
    И праздник и совесть не мучает перед детьми.

• Подобається Подобається x 3
  12. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Тоті гілки можна купити по дєшовці там же де і ялинки продають. Людям нижні гілки і так часто не потрібні. Або якшо якась обломана вже. То їх можна дуже дешево купити.

Сама велика халепа то на весільну браму ялинки накрасти. Тільки 2 раза учавствував в такім міроприємстві, але оба раза з пріключеніями і шухєром.

13. Alias

Як?о_О Із зрубаної ялинки???о_О

14. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ну да. Вони ї і так викидають. То шо мені йти з живоої рубати коли вже і так зрубані є.

15. Alias

Ну тоді я не розумію.яка різниця,щоб купити вже зрубану живу ялинку і купити гілки з такої ж.В чому різниця?ЗайкО,я не Вам конкретно ставлю питання:)

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

Политикой давно увлекаетесь?
    Приемчики те же!:mocking:

17. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ну але я всерівно відповім :). Гілки я хочу бо то мені дає відчуття свята, запах хвої, просто приємно.
    Натомість ту ялинку з якої я куплю гілку всерівно купить хтось інший. Вона вже всерівно зрубана.
    Правда минулого року я помітив шо люди починають продавати і просто гілки. Потішило. Але я то бачив біля Винниківського базару на Личаківській (там і купляв). Нам же не конче зручно їхати за гілками з Винник до Львова і тому ми частіше беремо в Винниках біля базару там де і ялинки продають. То може бути і окрема (вже відламана раніше) гілка, а можуть і при вас відчимхати з якоїсь.
    Натомість в когось на ялинці на 1 гілку менше, ав лісі на 1 ялинку більше. Хоча це теж не так бо то відобразиться аж на наступний рік. Продавці побачать шо попит впав і менше ялинок з лісу привезуть бо і так не реалізується.

Набагато би було гірше якби я пішов шукати живу ялинку і відпанахав з неї гілку сам :). Так би в лісі на 1 ялинці стало ше на 1 гілку менше. Проста математика і закони попиту/пропозиції

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good::good::good:

19. Alias

Якби Ви пішли шукати ялинку,то не гілку відпанахали ю,а всю ялинку прихватили б:)
    Реббіте, Ви мене десь бачили у політичних гілках?:))
    Я туди ні ногою, терпіти не можу політику і політиків

20. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

То не я питавсі :)

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

О на маєш. Пошо мені вся якшо в мене штучна є.

а де твій аватар? :)