До уваги тих, хто за те, щоб вирубувати ялинки: коли влітку будете їхати на шашлик - не купуйте дрова. Вирубайте будь-яке дерево. Ліс потрібно ж проріджувати.
А чого ні? Ми як їдемо до бабці в Херсонську область,там є прекрасний сосновий ліс з височенними стрункими соснами..чистий і "ухоженній"
Це Ви дарма. Бо я якраз з тих хто теж проти бездумної вирубки. І кожен рік висажую не одне дерево. Але так не гарячкую, та не пишу гасел, навіть на форумах, про РОДІНУ та інш. Як такий принциповий, то все повинно буди як лікарь ( грінпісовцю справжньому) прописав і вітряк на дворі, і сонячні батареї, і авто, а так, понти для прієзжіх, перепрошую.
Я же не в Туркмении живу. А в Тюмени. И без санитарной вырубки, лес заболевает и погибает. Ту жалость не уместна.
Повторюсь. Много отмазок мона придумать, а вот осознать, хоть для самого себя... - вот где проблема! ---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ---------- Бисер берегите! Дифцит ноне! Ленивы, даже в этом! ---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ---------- "Солох", при инквизиции - на костер. Увы, традицию забыли! Видать зря!!!!!
Озверином! ---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ---------- Взаимно!!!!!! ---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ---------- А попробуйте, может и отношение поменяется!
К чему? Пускай всё пропадает пропадом? К тому что бы моим детям достались одно болота? Или пожить в Туркмении? А где берут воду поливать эти деревья? Или на это можно и наплевать?
Я в останні роки взагалі не ставлю ялинку. Тому що в основному відмічаю свята в гостях, навіть іноді в іншому місті.
---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ---------- В третий раз повторяюсь: - или вы понимаете, что делаете... вырубая ради забавы или Он вам судья. Вам не десять лет, что-бы мне тут, головой об стену стучать! ---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ---------- Вы, часом не политик? ---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:06 ---------- Значит вы будете решать? Или уже забыли о чем была речь?
А в нас вже тих ялинок повно всюди, а почекати ще трошки і буде просто валятись на вулиці. Правда вони не пропадуть а підуть на папів або на папендеку якусь. Ми обов’язково поставимо живу, і напевне закордонну Канадійську. Будем нюхати заграманіцу і казати як їм там добре, без нас.
Знаєте... Слід розрізнити які ялинки ставлять і де... Може бути ялинка, смерека 10 м висотою (така вже йде в переробку (деревообробка) ). Може бути і 2 м. Але питання тоді - посадити нові (і негайно - не в мерзлоту звичайно) Тоді грає фактор лише ціни - ціниться - засадити гектари. Не ціниться - не буде рубатися. Але за наших умов вирубування саме молодого лісу - це злочин, якщо вирубка не відбувалася планово (розрідження лісу, посадка під розпродаж і т.п.)
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=773314&postcount=432 http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=773422&postcount=465 Я буду решать, как 300 лет назад решал мой прадед. И сохранил для меня здоровые озёра, стерлядку и осетра. Но пришли умные дяди, осётр исчез, запретили вырубку на жерди, лес зарос, измельчал, пал и пошло заболачивание.
Так и я о том же!!!!!!!!! В первую очередь в наших условиях, если до сознания планетарного не можем дорасти!