Полковнику, та що там ваша Германія?Я ще в тому році писала, що у нашому місті всі використані ялинки не везуть на смітник. а на ферму відвозять і годують ними тварин.Доречі. у цьому році ще ні разу не бачила ялинки на смітнику, тільки вже одні голочки, а може то я довго сплю,а комунальщики раненько прибирають?
Дякую! Це наш із мамою спільний проект. Щороку вдосконалюємо. Думаю, що ще роки три і на ній зовсім місця не залишиться
А у нас ялинка як..ёлкавсі іграшки які є на неї начіплялидеяким навіть більше 30-ти років, ще бабусині.
Ще шопкою похвалюсь. Правда цього року вона в нас не дуже. Мох ми завжди живий стелили, підливали його, озерце було з качечками, а цього року привезли з лісу мох та й забули про нього і він, бідачина, засушився Наступного року планую трошки освіжити, модернізувати.
Особисто я категорично проти зрубування живих ялинок! Заради чого? Неповторний запах? Феєрія? А поки ми святкуємо, дерево помирає... Взагалі, вже всі мої близькі люди знають, що дарувати квіти мені не можна, тому що я не люблю дивитися, як на моїх очах помирає неймовірно прекрасне!!! Ось моя штучна сосна! Сама прикрашала!
А при чем здесь "москаль"? ---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ---------- Руки прочь от сосенки!!!!!!:ireful: И от елки тоже!!!!!!!:bazar: Чалдону - ГАНЬБА!!!!!!!
Тому, що їм властиво вимагати прав, не виконуючи обов'язків. Тоді, мабуть, і мені, хоча в мене смерічка...
Ну что я могу сказать в своё оправдание. Чтобы лес был здоровый, его прореживают. Сгниёт эта ёлка в лесу, в куче, или наряженная, красивая принеся праздник в дом , а самое главное детям. Есть разница Вот такой я челдон и ёлок у нас много, да и растут они сами.
Всем, кто ставит елки - ГАНЬБА!!!! ---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ---------- Вы тоже не вечны!!!!! Бегом в морг!!!!!:ireful:
Посадить десять деревьев, не обязательно в том-же месте и тех же, но за каждую замордованную. На какие мысли наводит подобный могильник? http://www.youtube.com/watch?v=XAi3VTSdTxU&feature=related
Тогда , не пьём, не едим, не дышим, не ходим и не рождаемся(всё равно умрём). В любом случае мы убиваем. давим, съедаем что то живое. Пустыня тоже имеет право на жизнь. Всем, кто борется с пустыней - ГАНЬБА!!!!
А мене совість не мучить,куплю натуральну,пахучу,зелену сосну і буду радіти,а штучні виділяють якусь гидоту,що шкідливо впливає на здоров"я.