Спрос есть, просто цена завышена.... Я в этом году не хотела ставить, но приехала сестра на Новый год с сыном и пришлось хоть ветки украшать.... А когда видела передачу о браконьерах, то только один вопрос заинтриговал... Ведь те печати так просто делаются... Думаю, что на следующий год все будут "с печатями"... При чем, у браконьеров печати будут более чёткие и красиво-правильные...
Недалеко від того місця (два роки назад), де я мешкаю, одні ср-ні підприємці накупили ялинок дуже багато і всіх не встигли продати. Я думаю, що пару сотень ялинок так і залишилися сохнути на території і лежали десь до квітня, а потім, видно просто спалили там же. Така от історія.
У нас все через їдно місце... протерміновані та черстві продукти воліють викинути, ніж дешевше віддати або ще гірше - видати за свіжі
Мені подобається коли ялинка жива: коли пахне , але не подобається коли вона обсипається. Залазять голки в коврик їх випилісосити майже не можливо треба вибирати вручну, тому я завжди ставлю штучну ялинку.Але цього року для доці купив маленьку ялинку нехай чує як вона класно пахне.
Завжди можна щось підстелити. Ми ялинку ставили на дощану підлогу або на паркет, тому проблеми не мали. Ми не любимо килими. Мої батьки підстеляли щось гарне під неї й проблем було менше. Правда, винести пересохлу ялинку, це щось. Але вони її теж тоді в щось загортали й виносили без більших жертв.
Не розумію чого всі так тих голок бояться.. В мене минулого року стояла жива ялинка з місяць десь, зовсім засохла. Поки познімала з неї іграшки, то вся осипалась. Згрібла все в смітник. Відгорнула килим, низ ялинки обмотана целофаном, дотащила до балкону, викинула з вікна. Застелила назад килим, доприбирала залишки (тобто клякнула на коліна і повидзьобувала решту - раптом 5 хв роботи). І всьо, які голочки, які проблеми?
А далі прийшов мій братик і відтащив її на смітник. А потім напевно її спалили. (навіть не можу назвати ялинкою те, що від неї залишилось було, бо це був лише стовбур з поламаними гіляками)
Які? Щось я навіть зі своєю бурною фантазією не можу придумати іншого завершення цього міроприємства..
Нє, ну в нас так не заведено. І сусіди, і ми постійно за собою прибирали ялинки. Правда бувало, що тижнями під вікнами лежали, але потім все таки доводилось прибирати, бо двірники ж не лізуть на приватні території під балконами. В нашому районі там кожен своє прибирає. Переважно. Страшно не люблю то слово.. І взагалі в моїй мові багато русизмів.. От не люблю деякі слова казати, хоч стріляй - не моє і всьо