Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Штучна...Тоді й природі краще і нам, в томуплані, що колючки не сиплються, на всю кімнату...В самого мене - штучна і всім іншим, раджу , вона одна і на багато років...)
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти А я і не проти!Хоча думаю, що мої родичі з херсонщини в цьому році посадили і за мене і ще за багато кого.Пам"ятаєте там ліс горів?Так от з усіх районів посилали людей насаджувати новий. А по темі...У нас не дуже користуються попитом ялинки, здебільшого продають сосни, вони і стоять довше.А то колись купили ялинку, то потім ще два роки голочки знаходили в дивані
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Останніх 8 років була штучна, а цього року жива. Але своя, собсссственна! По-перше, що хата нижча цього року, штучна не вміститься, а по-друге, що в нас на проперті певно зі 100 ялинок. Половина з них вже такі високі, що при бурях є боязнь, щоби на хату не впала котра і дах не проломила. І щоби зрізати я вибрала вже таку, що з одного боку почала всихати. Все одно би пропала через рік, два. А щодо живих ялинок тут, то Маруся права. Тут їх спеціально на фермах вирощують. От і колишні господарі моєї хати теж вирощували на продаж. А це вже маємо те, що залишилося.
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Мене дивують люди, які засуджують мене та інших любителів живих ялинок. Ну от не сприймаю я пластмасу взагалі! Звикла від народження, що має бути живе деревце, з голочками, з запахом, яке треба поливати, любити.. А як любити щось неживе? Та і в чому моя вина? Це що я рубаю ті ялинки? Куплю я її чи ні, а її все одно зрубають. Якщо не куплю, то інші куплять, або ялинку взагалі викинуть на сміття, тобто вона буде марно зрубана.. Ви кажете, що для запаху можна кілька гілок додому принести. А живі гілки звідки? З тої ж таки живої ялинки! Ви так само нищите природу, тільки в менших масштабах. Тому не треба говорити про бідні ялиночки, забуваючи, що у вас вдома будуть її гілочки.. Якщо вас болить серце за кожну зрубану ялиночку, то боріться за них! А ваше незадоволення ні чого не змінить в цій ситуації.. П.С. Може я загрубо висловилась, прошу вибачити.. Просто день був жахливий.. Додано через 3 хвилини Щодо ЗА чи ПРОТИ штучної ялинки. Не можу нічого сказати. У кожного свій смак. Кому хочеться такої ялинки - нехай купують! Головне, щоб було чим тішитись..
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Мені просто надоїло вишукувати(часом в останній момент) кращу,товктися з нею по маршрутках,потім виявити,що біля дому міг купити кращу,визбирувати по півроку голки з паласу.Менше клопоту.І гарніше виглядає. ЗІ.А природу знищать так,чи інак..
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Міксуємо, Lavazza, міксуємо. А що зробити, як не знаю, як то українською назвати? Участок ні, бо повно всяких будівель стоїть і хата між ними. Садиба - теж не підходить. Города нема, саду теж, бо все повимішуване. Проперті, як не крути! Напевно, Нірванко, треба, щоби було, як тут. Люди брали землю і садили ялинки спеціально для Різдва. Тобто, щоби бізнес спеціально розвивали для того. Поки ті деревця виросли, вони би теж збагатили природу, очистили повітря. Бо несвідоме вирубування лісу ні до чого доброго не приведе. Тут якби вирубав ялинку в державному лісі, то штраф би був такий, що би можна було золоту купити. А взагалі, я думаю, що біля власних хатів можна ялинку у великому вазоні садити. І влітку би була прикраса, і взимку до хати на Різдво.
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти я люблю пластмасову, бо не люблю рубати, а відповідно і підтримувати тих, хто рубає. все починається з себе самого
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Люблю живую, хотя третий год ставлю искусственную, только ради удобства... Никаких тебе иголок, поисков песка, а смотрится - не хуже, благо... выбор сейчас огромный к тому же, занимает немного места в разобранном состоянии. В прошлом году использовала спрей с хвойным запахом – глупо конечно, но именно запаха не хватает. Всех, с наступающим...
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Тут вибирати нема як. Усі однаково зв'язані. Он під Ікеєю маса ялинок: більші, менші і всі за одні й ті самі $20, ще й gift card на $20 дають. А ялинку ми ставимо там, де підлога дерев"яна і без килима. Я взагалі килимів не люблю. Зате прибирання удома в батьків ніколи не забуду. Там було "на колінця припадають" кожного прибирання. Пилотяг не брав, доводилося вручну витягати голочки. Ото було щось. У Львові, коли ми з братом вже виросли, а мій малий ще не народився ставили в хати такі маленькі ялиночки, складені з окремих галузок. І запах, і вигляд симпатичний. І ціле деревце на це не йде. Тут деякі люди теж так роблять. (Хоча з галузками теж невідомо де і як вони беруться. І баськи на Вербну неділю теж. Ой, багато сумного. )
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти А я роблю наступним чином... Ялинки не купляю. Беру дітей, дружину і в ліс - за ялинкою. Це ж ціла пригода, нє? Додано через 1 хвилину О, то можна в Канаду за ялинкою махнути - дешевше, ніж вільвові....
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Саме в Ікеї дешевше. В інших магазинах від 35. А ви ту ялинку перед тим садите? Мій тато ялівець з Карпат привіз. Із гілочок величезні кущі повиростали. Він на них гирлянди намотує. Дуже гарно виглядає. А сусід посадив ялинку на подвір'ї і її щороку прибирає. Теж дуже гарно.
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Натяк зрозумів.... Ялинки саджу буля свого дому, а вирубую у лісі, як справжній ґазда. Доречі, останнім часом ялинки не рубаю, а сосну. Вона і пахне краще і голками не облітає. Штраф ще не платив - везло.
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Тільки,часом в Рясне не їдьте,я лісника добре знаю.Афганець,майор ГРУ(пенсіонер).Він штраф так "ізимає"...(раз був очевидцем)
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти Можете і до нас приїжджати. У нас і по $5 бувають день перед Різдвом, а на саме Різдво - задурно, бо вже ніхто не продає а зрізані залишають для тих хто запізнився :D Додано через 2 хвилини А в них лісник знайомий. :p
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти І нема на ґазду злодіїв? Додано через 1 хвилину Ну, так то ж не Україна, де вам за черствий хліб скажуть платити як за свіжий (правда, від магазину залежить, але все одно є).
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти То якщо у вас такий пес, то чого на подвір'ї ялинку не вберете?
Відповідь: Штучна ялинка: за чи проти А,як хто попаде,такий глупий,як я і кинеться на нього?Бідний песик...