Так пише місцева асоціяція захисту здоров'я дітей. Тут хтось на гілці писав, що натуральна ялинка пахне лише перші 3-4 дні. У нас ялинка вже тиждень і я люблю бути вдома саме через цей особливий запах, особливо люблю вечорами сидіти з лептопом біля ялинки. Неповторний запах...
Позажиралися вони з тими цінами у вас! Вчора на роботу виторгували метрову ялинку за 15 гривень (ту, що не така колюча і не обсипається - вічно путаю ті ялиці зі смереками ).
У нас в основному сосни продають, а ялинки бачила в одному місці...тільки ж вони такі малесенькі, тонесенькі...жалко дивитися.ще й рідкі, рідкі..ніхто й не бере такі.Для чого то було рубати? Доречі, спеціально придивлялася на зрізи-всі проштампельовані..на соснах.
Ми ставимо штучну ялинку скільки себе пам"ятаю, і робимо композицію з гілочок, просто, щоб пахло. І при тому в чоловіка робили так само, і цього року ми теж купимо кілька гілочок, і нарядимо свою штучну красуню
А ми вже купили сосну!100гр.і то нам зробили знижку, бо від вчора на неї полюємо.) Прикрасимо - покажу
Ггг... Тьоща все-таки часом корисна... Я б тоді не знав,що таке пувала... а ше знаю шо таке заголовки... тільки ніяк не можу перекласти слово блаватки... А ше тьоща файну пісню знає... Ето било в январє.. Лєтньою парою... Баба плавала в ведрє лєвою ногою... О!
Кіко себе пам'ятаю, в нашій сім'ї завжди була лісова красуня-ялинка в хаті, але мені завжди було шкода того деревця, яке через тиждень-два викинуть на смітник як непотрібну річ... Ну, але батьки любили (і досі люблять) запах і вигляд справжньої ялинки... Але...Нарешті!!! Цього року ми вперше поставимо штучну ялинку! Yes! "Green Peace" переміг. Набагато більше отримую задоволення від ЛІСИСТИХ Карпат, аніж від наявності ялинки вдома якихось 14 днів. Бо! Дуже люблю гори з густими лісами , а не високі...лисі...горби...
Завжди ставили лісову ялинку.Але років з 3 назад вирішили берегти природу і купили штучну.А для запаху йдемо до ялинкового базару і купуємо гілочку з ялинки ,яка дає незабутній запах.
А штамп на ній є, чи ви браконьєрів підтримуєте українських? Якраз учора дивилися репортаж про браконьєрів. Якби люди не купували ці ялинки, то би браконьєрів поменшало. Пелюстки ніби. А ви впевнені, що він бореться за виробництво штучних ялинок?