Шановні! А чи часто ви бачите людей зі страшними шрамами на обличчі? Раз на півроку чи раз на рік? А знаєте, чому так рідко? Бо практично будь-який шрам з часом загоюється, і за кольором наближається до оточуючої його шкіри. І стає малопомітним. Чому свіжий шрам червоний, чи рожевий? Бо на ньому тонка шкіра! Чому він синіє на холоді? Бо судин в ньому забагато. Та це ненадовго. Він може стати непомітним. Але для цього треба, щоб шрам засмагав разом зі шкірою, отримував порції вітру, дощу, сонця, морозцю... Свіжа шкіра на шрамові погрубшає, стане непрозорою, і отримає колір засмаги, такий самий, як і шкіра поряд. Перестаньте ховати свої мармизи зі шрамами, і природа все влаштує сама. У більшості випадків.
Є шрами, і є ШРАМИ. Звичайно, якщо людина має можливості (перш за все фінансові) лікуватися у пластичного хірурга чи кваліфікованого косметолога - то вона й повинна до них звертатися. Якщо таких можливостей вона не має - нехай покладається на природу. Звичайно, свіженькі шрами виставляти одразу на сонце не варто, бо потім можлива гіперпігментація. Але якщо шраму більше місяця-двох, і він знаходиться на відкритій ділянці тіла - то особливо ховати його непотрібно. Я не писав, що шрами зникають - перечитайте уважно. Я писав, що з часом вони стають малопомітними. Малопомітними для оточуючих. Те, що ви бачите шрам, чи щось інше на власній шкірі, при гарному освітленні розглядаючи себе в дзеркало з відстані півметра, абсолютно не означає, що це буде аж надто помітно для оточуючих. Отже, шрам - це проблема часто психологічна, і не більше. Ось, до речі, відео про дівчачі ШРАМИ. http://www.youtube.com/watch?v=DE-n5HLJUVo&feature=related Ех... Обожнюю таких бойових дівчат...
Визначтесь чи справді той шрам такйи вже страшний, і якщо так - збирайте гроші, як вам вже сказали. Але головне нехай там ніхто себе не накручує, може проблема в психологічному стані і занадто сильному акцентуванні на шрамі на обличчі?
Ну тоді нічого не можу порадити, напевне ви й самі вже варіанти передивилися - робіть пластику, іншого виходу нема. А гроші - візьміть кредит, наприклад, тут же не про забаганки йдеться
Сьогодні багато банків пропонують "кредити на все", чи "кредити на загальні потреби" , можна скористатись і зробити операцію. Ми так робили, коли невистачало грошей бабусі на лікування. ---------- Додано в 21:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ---------- В мене два маленькі шрамікі на лівій руці.. Одному, здаєтья 7, іншому - 10 років. Взгалі радять втирати контратубекс, але мені не дуже допомагає
Alenka Serova, я так розумію такі кредити - це просто готівка на будь що, що мені треба? Було би непогано, нам саме така штука потрібна
Так. Нецільовий кредит, на будь що, хоч на навчання, хоч на операцію, хоч на ремонт квартири. Погугліть в Інтернатах, якісь банки такі кредити точно дають
Ясно, дякую, пошукаю, сподіваюсь що щось таки і підберу. Ви в кого брали кредит? якщо маєте рекомендації наперед вдячний, як ні сам пошукаю
Не знаю, чи може це бути рекомендацією, але кредит оформляли у Ренесансі, проте це точно не єдиний банк, який надає такі кредити. Дивіться, де умови будуть вигідніші, бо справа така, банки і на чужому горі часто наживаються.
Ясно, дякую, подивлюсь і в ренесансі але впевнений вже, що будемо брати кредит на операцію. Дякую ще раз