Різані шрами вони хоть якось виглядають. А рвана рана від ногтей полюбому виглядає дуже некрасиво. Крім того то ше питання внутрішнього комфорту. Шрам зароблений в бою то гордість, а шрам зароблений після мацяня попи то вже не гордість. Честь моя нарушена. Та чо ви так переймаєтеся. То ж лише форум. Тут все так весело Ше раз вам кажу - гоу до дерматолога бо наробите собі проблем самолікуванням і форумними порадами.
Насправді то не є нічого гарного ні на жінці ні на чоловікові. Просто для чоловіка то може мати менше значення бо вам (жінкам) більеш важливо чи ми не горбаті, чим чи ми красиві на писку. А наявність шрамів в давнину говорила радше про певний бойовий досвід. Тож якшо воїн мав достатньо проведених боїв та ше й лишився живий то він певно сильний. От і присказака вийшла шо вони прикрашають. Впринципі тема і не конче кумедна, але я б сказав шо зовсім недоцільна. Залежно від стану рани лікувати її треба різними методами (я так думаю). Тож я вам раджу шкірвендиспансер на Замарстинівській. Там є кваліфіковані спеціалісти-дерматологи.
крем приблизительно называется Фибродермаза или Дермофибраза, но вот прям точно не отвечу тебе. а вообще мужайся
хіба якшо брились 1 лезвієм вирізати а якшо серйозно, то зараз купа таких кремів..підіть до дерматолога...він вам підбере який самий...Чи боїтесь, бо треба буде розказати як саме Ви його отримали?
І шо...ржав? Так то не шрам, то череп виступає,а в оці камера і лазерний приціл а в лобній частині радар
Шрами звісно бувають різні. Є такі, які звичайно треба видаляти у пластичного хірурга. У мене шрам 1х1 см посеред лобу і я не парюся.
головне , щоб на сонці не бути, не робити скраб для обличчя. і є кремчик від шрамів - в аптеці попитайтесь. а ще від шрамів добре мазати маслом чайного дерева!
Історія може не зовсім до теми, але все ж. Близькй друг недавно потрапив у ДТП... машину то розбив то таке, головне що ноги уніс, живий залишився.. Але шрам на півобличчя, депресія страшна, боїться на вулицю виходити навіть. Що робити теж не знає. До пластичного хірурга звертатись чи шо? Але операція значних грошей потребує..
От і мені теж здається, що альтернативного виходу немає... То, певно, буде велика сума - не знаю, чи вийде найближчим часом зібрати
Щоб знати напевно, зателефонуйте в клініку або пошукайте в неті інфо.Може "не такий страшний чорт.як його малюють"