Ну...в такому випадку може й непогано, що на форумі людина пише. Товариство підтримає, хтось намалює путівник до моргу, хтось по голівці погладить, хтось леза порадить, щоб гостріші. То й нехай собі...
я канешна тоже в шоке как так можно бриться? а скорее всего шрам от другого, но он стесняется признаться)) может любимая сковородкой огрела? а вот вам и реклама гыгы))) у моей сестры шрамы были от угревой сыпи, на все лицо. они маленькие такие но общее впечатление не очень... короче купила она в аптеке крем, и шрамы эти посветлели! я помню она им долго так мазала, но крем рабочий. так что пробуйте кремом.
Мамо рідна))) Alias, ти не одна ---------- Додано в 13:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ---------- Сковородка - старинный женский управленческий инструмент, и к нему надо подходить тоньшее...)) От сковородки порезов быть не должно - только ушиб, в крайнем случае - перелом или ожог.
Той пацан нарцисс якийсь або метросексуал. Справжні мужчини шрамів не бояться і вважають,що вони їх прикрашають.
"И пускай без умолку мы все кричим, Что высокий идеал давно развенчан Шрам на морде — украшение грубых мужчин Шрам на попе — украшение нежных женщин Припев: Мама, я увяз как пчела в сиропе И не выбраться мне уже Тонкий шрам на любимой попе Рваная рана в моей душе http://www.youtube.com/watch?v=mhnD_aAJHj4
Так в тому то весь сир-невже хлоп си ради не дасть.,невже бувають такі безпорадні екземпляри,здається від шрама на писку чи на дупі ше ніхто не вмер..Ален Делон панимаєш...
Audun, дякую вам. тим, кто з мене тут насміхався, я кажу, що дійсно шрам в мее не від бритви, але це моє власне діло, як я його набув. я питав лише поради, а не ваших глузувань. але це буде на вашій совісти ---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ---------- а що за крем?
Ну так треба було зайти в тему про здоров"я і грамотно задати питання про свій шрам там би не глузували. Самі ж написали ,що поранення бритвою при голінні...ну й народ понесло бо дійсно смішно з такої дурниці так перейматися.