Ух бомбезно-гостро-палаюча сумішНе люблю,люблю мацюпусінький плястерочок додати до чорного чаю з мелісою, а взагалі імбир добре давати до важких страв,він сприяє кращому засвоюванню. А про шоколад: КОРИСНО,СМАЧНО І ДЛЯ МОЗГУ ТЕ ШО ТРЕБА,але не зловживати і особливо не купувати з наповнювачами,а сам шоко з какаобобів. ---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ---------- ROSHEN - На Україні одна з найкращих марок,може й єдина,якщо не брати до уваги Англійський і Італійський шоко...
можливо, але він так швидко в руках топиться... мені ашанівський чорний подобається - класний, гіркуватий
Так і має бути, кажуть шоколатьє. Люблю Рошен гіркий. Ше з ізюмом такий класний... мммм.... Безперечно, шоколад корисний. Що за питання такі?
Для мене шоколад - це не тільки ласощі,а й ліки. Колись гомеопат призначив дієту, яка виключала все солодке, але шоколад можна було. Зранку до кави - і очі розкриваються
ММММ... шоколадки не завжди корисні(( хоча, як які... А ось підсіла на снікерси... я не знаю, що там такого наркотичного є але уже місяць мушу на полуденок бігти до магазинчика поблизу...
Чорний шоколад ДУЖЕ корисний! Його треба їсти щодня по 50 гр. Але я говорю про правдивий, а не про те що подають за темний шоколад.
бельгійський - поза конкуренцією для мене питання "корисно, чи ні" не стоїть: я впевнена - корисно )) холодними вечорами люблю випити горня гарячої шоколяди
ахаха... здається поки на солоне тягне не по тій причині. Я наю уже чому тягнуло - там арахісове масло, а на нього підсідають.
мені подобається зоряне сяйво від світоча, і рошенівський мак, а взагалі на сьогоднішній день найкращі українські цукерки то-рошен, там великий вибір, є з різним вмістом какао, тож кожен може вибрати собі до смаку
Вам напевно більше солодке смакує?! А я таки кайфую від чорного шоколаду,:girl_tender: і чим вище процентний, тим гіркіший...,ось навіть зараз смакую екстрачорною 72% "Короною" :pull-pigtails: