ну, якщо вже питають про цукерки, то скажу які я зараз полюбила дуже (то не є реклама, адже у кожного різні смаки): Гранд-тофі (тільки не класичний - бо він кака-бяка, а лише горіховий і шоколадний), а ще Нуга (тільки без всяких фруктових домішок) - правда вони такі шоколадні, як я балярина, але дуже смачні. І ще річвел. а куштував хтось шоколад 99% какао? мені такий з Німеччини привозили - ото ж гидота))) без цукру його їсти не могла - то все одно, що сухого какао в рота насипати))
так, навіть науково доведено, що не псує зуби але чудовий антидепресант і засіб від кашлю))))) Я не знав такого)
корисно-корисно. Шоколад крім того сприяє виробленню гормонів щастя (ендорфінів), які не тільки покращують настрій, а й зміцнюють імунітеть) Ось так. ---------- Додано в 01:38 ---------- Попередній допис був написаний в 01:35 ---------- ну от я теж не байдужий до останнього! І бачу, що далеко не я один
Шоколад дуже корисний тоді,коли його хочеться...і від солодкого не поправляються...Це я так,думки вголос...
А я люблю пористий.І ще коли готую торти і заливаю їх шоколадною помадкою,то потім(тільки не сміятись) миску облизую шоб добро не залишилось.
Шоколад краще сексу? http://www.arborio.ru/2009/06/23/10-prichin-po-kotorym-shokolad-luchshe-chem-seks/
Шоклад можу їсти будь з чим: горішками, родзинками, різними фруктовими начинками, але найулюбленіші цукерки - це Фереро роше, ммм, смакота!
Шоколад входить у десятку продуктів, які сприяють нормальному розвитку мозку дитини, позитивно впливає на центри памяті. Давайте дітям шоколад!
О, то про мене, ще тільки можна дописати, що мені він гарно піднімає настрій у похмурі дні і кава без шоколаду не так добре смакує
- ешьте "горький". Он не только полезнее, но им гораздо легче "наесться", и... будете слыть человеком с хорошим вкусом. Хороший шоколад 75-78% и не горький, на самом деле. Но очень вкусный!
Зараз мені подобається чорний гіркий шоколад, вроді Рошен 80% бобів і ще з кусочками цих какао бобів ,це новинка, отримую насолоду від цього шоколаду і підсадила вже свою коліжанку
Зараз присів на бельгійський шоколад марки Lindt. Особливо плитки. З різними додатками - типу карамель, мигдаль, горішки, сіль, імбир. Досить цікаво Хороший і просто шоколад 70, 85 відсотковий. Дуже цікавий шоколад 99 відсотковий, але його багато не з"їж, та й дорожчий він у два рази. Він гіркий. Там навіть на плитці вказана інструкція по його їдженню Вкидаєш шматок в рот і він повинен помалу сам розтопитися, не жувати. А ще - його радять до кави http://www.lindt.com/int/swf/eng/products/excellence/