Якби спорт (я маю на увазі професійний) був корисний для здоров'я, чи взагалі - корисний, то в кожній єврейській сім'ї замість рояля та скрипки стояла би штанга та гиря... Фізкультурою займатися треба, згідна... але ж без фанатизму!!! ---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ---------- а від чого в нього ті інфаркти сталися?
Весною гавкнув бізнес Він..хм... плюнув...повіз родину на море. а там..не знаю від чого...померла в нього на руках пятирічна племінниця... Він си дзябнув...вирішив пробігтися..і все....
Висновок - біг корисний для здоров'я, але шкідливий для життя. Згадав си: - Що то в тебе за такі мокасини? - То щоб бігати...Ну розумієте, в майбутньому люди будуть бігати для задоволення... (Загальний сміх...) З трилогії "Назад в майбутнє"
Доброго дня. може хтось підскаже що у мене таке. появились червоні висипи по тілі, округлі де не де, дуже подібні на "засос". 2 роки тому у мене вже було таке, я здала аналізи в шкірно-венерологічному диспансері на вул.Коновальця, у Созанської (боронь Боже до неї йти!!!). лікарка сказала що аналізи в нормі, написала якусь мазь яку треба робити на замовлення. нічого толком не пояснила від чого то. мастила я цією маззю. з часом ці плямки зникли. незнаю чи від мазі чи просто самі по собі. а тепер от знов появаились. тепер незнаю іти замовляти цю мазь знову чи можливо хтось підкаже в кого були такі висипи?