Шо там у файному місті тернополі: грип, тиф... ?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Deus igrok, 29 жов 2009.

1. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

НЕ страшно. Никакой "чумы" нет. Это просто Богословская решила таким образом рейтинг набрать. Марля не помогает и время, потраченное на её поиски, лучше провести в парке с семьей. Хрю-грипп дает не большее количество осложнений, чем обычный грипп. Если есть возможность предохраниться прививкой "пандемрикс" или полечиться Тамифлу или Реланзой - сделайте это. Если нет - сбивайте температуру выше 38 Панадолом или Ибупрофеном и пейте достаточно жидкости при гриппозных симптомах. Когда недомогание пройдет - выпейте чарочку любимого алкоголя и дайте по шее знакомым студентам, которые просачковали три недели из-за очередной тупости Минздрава.

• Подобається Подобається x 4
  2. maga

maga Well-Known Member

Сидів собі тай думав про ототу пандемію,аналізував всі прочитані дописи-і стрельнула мені така во думка-гіпотеза:"що чутка про легеневий тиф закинута спеціально неофіційно,можливо і владою, для більшого самоубезпечення народу від поширення пандемії.Грип не так наших людей страхає,як тиф ,котрий косить мільйонами(читали чи чули про пандемії чуми, тифу в минулому)". На місці керівництва держави я б сто процентів використав такий важіль впливу на маси.Якщо так є-оцінюю їх великим плюсиком. Скажу так,що брехня з благими намірами може і повинна бути виправдана завжди.Маленька брехня не співрозмірна з панікою великого народу.Ну така в мене думка.

• Подобається Подобається x 2
  3. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Олексію, акуратніше з такими рекомендаціями! Ця фігня має стільки побічок, що приймати можна виключно якщо є загроза життю, і тільки за приписом лікаря!!!

• Подобається Подобається x 6
  4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Начитаєшся: страшне і неймовірне поряд ... )

Увага! Україні приходить повний ***.В Україну занесли невідому хворобу.

Симптоматика: дибілізм, заторможенність, паніка, массове одягання шарфів на морди, намордніків на писок, психоз при чуєнні звуків кашлю, віра в Великих Магів-Целителів які літають на вертольотах і розбризкують чарівні, мега-убер-супер еффективні ліки від Свинячого Грипу АH1N1.

Анамнез: хвороба починається при прослуховуванні, перегляді ЗМІ, спілкування з уже зараженими представниками людської раси, починається паніка, массове скуповання усіх ліків в аптеках, пофіг від чього, главне купити (особливо массово почали рокуповувати давно вже застоявшіся на складі аптеки препарати типу "пурген"), массове поїдання часнику та цибулі (і заробляння різного типу гастритів) і росповсюдження чуток по типу "іспорчений телефон" (тіпа в мене захворів друг свата брата сестри мого батька по маминій лінії, температура - лопає градуснік, очі вилазять з орбіт, відпадають ноги, вуха скручуються в трубочку, рукруки вигинаються на другу сторону, тіло приймає колір гнилого банану, хоча насправді тіп кашляє бо курить дофіга).

ЗАСОБИ ЛІКУВАННЯ:
    - засовування затичок в вуха;
    - заліпити очі пластіліном;
    - пити всьо шо горить і має вище 40%;
    - взяти обріз і іти фігачити заражених людей

P.S. Заболевание называется Паникус Истерикус Свинякус.
    ============

В стране нет эпидемии "свиного гриппа", но есть банальная эпидемия гриппа – как и каждый год. Но в результате извращения фактов в Украине объявлена эпидемия совершенно другой болезни. Всего за один день под этим предлогом правительство решило потратить несколько миллиардов гривен. Дальше можно уже ничего не объяснять. Но детали не хуже, чем суть происходящего.
    Давайте ответим на несколько вопросов:
    - Существует ли в Украине эпидемия "свиного гриппа"?
    - Существует ли в Украине эпидемия вообще?
    - Почему информационное пространство уже два года как наводнено информацией о "свином гриппе"?
    - Кто зарабатывает на эпидемии?

http://pravda.com.ua/news/2009/11/2/104502.htm

• Подобається Подобається x 5
  5. Arthur

Arthur Well-Known Member

Люди ну яка чума???
    Ну не треба більше про неї писати, я розумію, що ви просто переказуєте те що вам сказали, а деколи сказали по «секрету».
    Чума́ (Pestis) — гостра інфекційна хвороба людей та деяких тварин, головним чином гризунів (185 видів), зокрема пацюків (щурів), з яких інфекцію переносять на людину блохи. Смертність при легеневій майже 100 %.
    Як ви собі уявляєте, померли люди в Тернопільській області, Івано-Франківській, Львівській, Волинський, Закарпатській. Як би це була чума, то яким чином вона передалась би від одного до іншого. З однієї області в іншу. Це при тому, що чума передається гризунами, блохами. У нас, що щури – мандрівники, їздять з однієї області в іншу і людей заражають. Ну я розумію, якби це в одному селі люди гинули від невідомої хвороби, тоді може робити припущення. А при такій географії поширення хвороби, як би це справді була , чума, то смертей вже було би не 60, а набагато більше.
    Ви згадайте, в п’ятницю, кожен передавав «супер секретную» інформацію (почуту від людей які працюють і в МНС і в міліції і де завгодно) про те що Львів і інші міста будуть кропити з літаків невідомим розчином, кропили???

• Подобається Подобається x 4
  6. nata-k

nata-k Well-Known Member

Якщо вже такими мудрими хочете бути, то наберіть в гуглі і пошукайте про особлисості чуми і тифу. І подумайте головою, чи можливі ті хвороби зараз.

• Подобається Подобається x 3
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ось нам родичі з херсонщини перестрашені телефонують і говорять, що це теракт!Як би там не було. але берегтися треба тільки без фанатизму.

8. Ука

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Незважаючи на своє ставлення до української медицини,МОЗ,міністрів...в даному випадку признаю рацію Поліщуку
    Экс-министр здравоохранения Полищук

От..вже кілька днів мене терзала смутна підозра...:scratch_one-s_head:
    Ясно,що політика..ясно,що штучно створений психоз...ясно,що бабло...
    Але Юля вчора і сьогодні ясно і чітко дала зрозуміти,звідки буде бабло...вибиватися...
    Тимошенко просит ГПУ наказывать владельцев аптек, завышающих цены

10. QWERTAS

QWERTAS Member

Дуже дякую за допис. У цій статті дійсно є посилання на рекомендації ВОЗ, що розсилались ще у серпні 2009 року. У тому числі чітке визначення симптомів:
    "У некоторых из этих пациентов наблюдается внезапное и очень быстрое ухудшение их клинического состояния обычно на 5-й или 6-й день после появления симптомов.
    Клиническое ухудшение характеризуется развитием первичной вирусной пневмонии, разрушающей легочные ткани и не чувствительной к антибиотикам, и функциональной недостаточности многих органов, включая сердце, почки и печень. Для ведения таких пациентов необходимы отделения интенсивной терапии, где в дополнение к противовирусным препаратам используются другие виды терапии."

Це посилання повинно припинити істерію з приводу легеневої чуми, тифу, мору і .т.д.

• Подобається Подобається x 5
  11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вот еще рекомендации врача

"Дорогие мамы и папы! Люди!!! Запомните самое главное: тактика ваших действий совершенно не зависит от того, как называется вирус. Это грипп сезонный, свиной, слоновий, пандемический, это вообще не грипп – это не важно. Важно лишь то, что это вирус, что он передается воздушно-капельным путем и что он поражает органы дыхания. Отсюда и конкретные действия.
    Профилактика

Теоретически здесь я должен дать (и даю) ссылку на главу из своей книги про ОРЗ (профилактика ОРВИ) и замолчать, поскольку все уже сказано. Но практически давайте все самое главное еще раз повторим.

Если вы (ваш ребенок) встретитесь с вирусом, а у вас нет в крови защитных антител, вы заболеете. Антитела появятся в одном из двух случаев: либо вы переболеете, либо вы привьетесь.

Привиться можно только от сезонного гриппа. От свиного вакцины пока нет (в Украине). Тем не менее иметь защитные антитела к тем трем вирусам, которые входят в состав сезонной вакцины, лучше, чем не иметь вообще никаких.

1. Есть возможность привиться (привить дитя) – прививайтесь, но при том условии, что, во-первых, вы здоровы и, во-вторых, для вакцинации не надо будет сидеть в сопливой толпе в поликлинике. Последнее положение делает ваши шансы на адекватную вакцинацию призрачными.

2. Никаких лекарств с доказанной профилактической эффективностью не существует. Т.е. никакой лук, никакой чеснок, никакая горилка и никакие глотаемые вами или засовываемые в дитя таблетки не способны защитить ни от какого респираторного вируса вообще, ни от вируса гриппа в частности. Все, за чем вы убиваетесь в аптеках, все эти якобы противовирусные средства, якобы стимуляторы интерферонообразования, стимуляторы иммунитета и жутко полезные витамины, все, что в аптеках к сегодняшнему дню исчезло, все, чем правительство обещало в ближайшие дни аптеки наполнить – все это лекарства с недоказанной эффективностью, лекарства, удовлетворяющие главную ментальную потребность украинца – «треба щось робити» – и россиянина – «надо что-то делать».

Основная польза всех этих лекарств – психотерапия. Вы верите, вам помогает – я рад за вас, только не надо штурмовать аптеки – оно того не стоит." И т.д.
    http://zik.com.ua/ua/news/2009/11/02/202834

12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Так, считаем. Юля закупила в Швейцарии "Тамерфлю" по цене 67 грн за упаковку, оптовая цена, согласно постановления КМУ, не более - 250,92 грн, розничная - 348,5, а Порошенко купил в киевской аптеке за 600. Ну и сколько Юля заработает вместе с Губским

• Подобається Подобається x 1
  13. u.businka

u.businka Active Member

Це нас страшать, аби на новий майдан не ломанулися. не інакше, як чекісти московські. без жартів. шмарклі - як шмарклі, як і кожного разу...

нещодавно трапилося мені навідати травмпункт ( в якості сопроводжуючої особи). там було три фактично лєтатєльних ісхода. то були зовсім-зовсім бомжі, які кашляли так, шо щікатурка сипалася. там вже і легенів не було. а для статистики - померли від пневмонії. від ускладнень люди страждають і мруть кожен рік, це дуже сумний факт, але то є наше сьогодення. цієї осені все так само, як і минулі сезони. чого всі галасують?

Останнє редагування модератором: 3 лис 2009
  14. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Коли щось стаэьться завжди шукають винних - така наша природа. Але в ситуацыъ з грипом винних немаэ- це природнэ явище. Штам який викликав цю епідемію цілком новий - з ним ніхто ніколи не стикався, тому кількість смертей не дивує.
    Єфективних методів лікування грипу немає- єдиний вихід перпечекати тому в Україні і ввели карантин тому можливо перебільшують небезпеку. Але краще перебільшити ніж знехтувати.
    Крім того коли понад 50 людей помирає від однакових причин на фоні поширення нового штаму грипу це наштовхує на роздуми.

15. u.businka

u.businka Active Member

кожна нова епідемія - це новий різновид віруса, бо від попереднього перехворівші мають імунітет. хіба ні??? я не кажу про те, що треба цілюватися з хворими і рук не мити. я кажу, що тре пошукати, чому саме цього року нас відволікають від сьогодення. і від чого саме відволікають. бо регіони, які не голосували за януковича - прокляті! москву почитайте. так ся тішать...

Останнє редагування: 3 лис 2009
  16. Сергій аспірант

не зовсім штами можуті виклакати епідемі циклічно. В данному випадку ми зіткнулись з вірусом до якого є найбільш сприятливі а те що це співпало з певними подіями в політичному житті - це співпадіння.
    Щодо Росії думаю вони тішатимуться ще кілька тижнів поки ця епідемі не перейде до них. Хоча мене дуже дивує локалізація епідемії саме на Західній Україні

17. u.businka

u.businka Active Member

як на мене - це локалізація уваги і паніки. лишень
    хіба на сході шмаркатих нема?

Останнє редагування: 3 лис 2009
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Угум....
    Характеристика момента
    Страна №6 — старые песни о главном

19. Сергій аспірант

зважте на психологію людей якщо просто порадити вдягнути маски уваги буде ноль.
    Якщо написати від грипу померло 70 людей користуйтесь масками .це подіє більш ефективно

20. Ука

Ви це так авторитетно заявили. Звідки інформація?

а де твій аватар? :)