Шо там у файному місті тернополі: грип, тиф... ?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Deus igrok, 29 жов 2009.

1. Summer

Summer Well-Known Member

нині роздавали маски -мама принесла, правда одноразові, каже роздавали біля базару
    а так, то вже аж страшно, бо бачила нині бабульок в респіраторах.....

• Подобається Подобається x 2
  2. syavych

syavych копач

аналогічно не можу - замучили його відвідувачі :)

кажуть жи таке на площі Ринок нині було:

• Подобається Подобається x 15
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ось ще одна інфа. Вірити/невірити - не мені вирішувати:

На рахунок легеневого тифу - то цю інформацію я чула від знайомого полковника МНС Львівської області. Інфекція потрапила у воду Тернопольської області з погано запломбованого могильника і швидко розповсюдилась грунтовими водами всією областю. Одразу почався спалах хвороби в різних містах і селах області, так що МНСники не змогли локалізувати епідемію. Для локалізації потрібно було повністю закрити область, а для цього потрібні серйозні причини. Оскільки ніхто не хотів озвучувати інформацію про легеневий тиф, то й область закрити побоялись. Так, одержали поширення інфекції іншими областями. Тепер діло "пахне" взагалі міжнародним скандалом. От вам і наша гласність... І по сьогодні жодне офіційне джерело не озвучує інформації про те, що епідемія не тільки свиного грипу йде Україною, а й легеневого тифу! І ніхто не каже про те, що Тернопіль і Тернопільську область постійно обробляють з літаків і гелікоптерів вже четвертий день...

івано-франківець-лікар _ 29.10.2009 14:48
    У нас в місті паніка. Була нарада. Вже сто відсотків встановлено, що це не грип, а легеневий тиф, який не лікується. Влада злочинно це замовчує. Біда. Потрібно бити у дзвони і щось робити.

Останнє редагування: 2 лис 2009
    • Подобається Подобається x 6
  4. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

та ні, вона працює в турагенстві, так що думаю вона знає куди їде. можливо і на довше. але це вже оффтоп.

я поділилась тим, що чула. а кожен хай собі сам робить висновки. немає доказів ні у кого, і не знати, кому вірити. час покаже, лиш би не було запізно.

• Подобається Подобається x 1
  5. syavych

syavych копач

Легенева чума дає практично 100%-ну смертність контактуючим з хворим. Тоді вже б пів ЗУ вимерло... (якщо не вся)

• Подобається Подобається x 5
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

та ну пів... думаю, ще рано так говорити.

7. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

люди, вдумайтеся! таку інформацію не приховаєш, та врешті-решт інші країни спецслужбам своїм гроші не за гарні очка платять! та нас би вже ізолювали повністю! а тим часом шлють гуманітарку, а кордони ж ніхто не перекриває.

• Подобається Подобається x 10
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це не жарти, Полковнику.
    Люди з аналітичним мисленням відразу прийшли до такого висновку.
    У сусідніх ( з західного боку) країнах подібного нема, а саме в Західних областях України - "зненацька" з"явилося. Перед виборами.
    Російські ЗМІ вперто мовчать (як і під час Чорнобильської аварії).

І цей напрямок (англійською мовою) вже коментується в Неті. Робіть висновки, путіньонок!

9. Полковник

Полковник миється в бані

Нет.
    Не молчат.
    Только что репортаж смотрел.
    От комментов воздержусь.
    Имеется вопрос:
    Почему в самый опасный момент распространения болезни в Киев привезли "делегатов" оз всех районов на Майдан?
    А уже потом карантин объявили.
    Жаль, конечно. 8-10 ноября собирался в Киев квалификацию повысить.
    Семинар отменили. Сегодня билеты сдавать пришлось.

10. Summer

Summer Well-Known Member

це подібно на правду.... яку нам не говорять....

• Подобається Подобається x 3
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Горилка?
    Без закуси?

12. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:good::good:
    А что Миху?Тернопольская область стоит на подземном Океане воды?????о_О
    И скорость перемещения той грунтовой воды соизмерима с с течением горной речки?:mocking:
    Если бы той Ваш знакомый написал о чуме...ящере...оспе...еще куда не шло...
    А вот как "калифорнийский" грип попал в грунтовые воды Тернопольской области...:haha:
    Тут даже Борисова фантазия померкнет с его "аналітичним мисленням"
    ...:mocking:

о_О
    Подземные воды Тернополя и до России добрались...о_О

Останнє редагування модератором: 2 лис 2009
  13. Полковник

Полковник миється в бані

Знаете, что прикалывает?
    Ваших людей с аналитическим мышлением внимательно слушают свидомисты и даже головками понимающе помахивают.
    А мне ЗА ТУ ЖЕ ересь ставят минусы :):):)

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Читатель!
    Є такий термін в маскуванні: - умисне демаскування і введення противника в оману... ;)
    Це щоби відвернути увагу від умисного отруєння?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Читачу... пора переходити на +2....або +2.5... з близька не видите... То ж не я писав, а подав інфу сторонньої людини.

16. QWERTAS

QWERTAS Member

Чи то всі зїхали з глузду!!!
    Ага, і українців роблять дибілами щоб використовувати як робочу силу для китайців. А що, гарнесенько - Китай - новий центр економіки, Росія - збройні сили Китаю, поїхали далі - Україна, а згодом і вся Європа - чорна робоча сила нової наддержави. :preved: :haha:

А якщо серьозно, то люди гляньте статистику - у минулі роки було не менше летальних випадків від сезонних спалахів хвороб. Єдина новина - в Україну потрапив таки A\H1N1, але відсоток захворювання набагато менший, навіть ніж в розвинених країнах. Так, засоби захисту попередять пандемію, але це не привід для паніки

17. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

невірити . Любой вирус, и вирус хрю-гриппа тем более не живёт во внешней среде более 2 часов.

18. QWERTAS

QWERTAS Member

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Страшно то все.А ще страшніше те, що ми так і не взнаємо ПРАВДИ.Ось мій Макс на що вже скептик, але й він повірив про легеневу чуму.У нього товариш військовий лікар у Києві..так от він йому це й сказав.Тепер і милий маску почав вдягати...

• Подобається Подобається x 4
  20. Summer

Summer Well-Known Member

я нині в центрі в аптеці хотіла купити марлю, її не було. ... ну того і сподівались... До аптекарки підходить хлопець і питає чи є маски, ну і я тут стою... каже не має, а він коли буде , вона так тихенько йому - десь в 14.00 і каже, то тільки для своїх о_О, тоді хлопчина, каже ну то передзвониш мені.... занавіс -вийшла я з тої гаптеки...

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)