Шо там у файному місті тернополі: грип, тиф... ?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Deus igrok, 29 жов 2009.

1. QWERTAS

QWERTAS Member

Щодо київських аптек - все спокійно і ніякої паніки. Я знайшла вдома амізон і вітаміни, тому потреби в ліках у мене не було. В п'ятницю мені принесли на роботу 3 пов'язки (добротні - що їх можна і прати і прасувати), і потреба відвідування аптек взагалі відпала. А в неділю ввечері із цікавості зайшла, щоб ще пов'зок докупити. Аптекарка запропонувала марлю. Кажу: дайте метр, а вона - тільки від 5 метрів (дива?) і по 2 грн, ладнесенько, міркую нехай буде 5 метрів. До речі крім мене покупців зовсім не було і вільно продавався "Арбідол", здається по 41 грн. Але не купила, бо вже почала в родині проводити профілактику амізоном.

2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

3. Arthur

Arthur Well-Known Member

Від свинячого грипу ці ліки може і не допомагають, але від звичайного грипу вони допомагають.

4. QWERTAS

QWERTAS Member

Амізон і арбідол: в інструкціях ясно написано що це противірусні препарати, крім того амізон допомагає в профілактиці вірусної пневмонії. Далі, пропоную ще раз обміркувати сьогоднішню доповідь премьерки:
    53 летальних випадки від звичайного (вірусного) ГРВІ, 14 від каліфорнійського грипу. За такої пропорції думаю варто все ж таки здійснити профілактику звичайного ГРВІ

• Подобається Подобається x 2
  5. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Читай навпаки

http://zik.com.ua/ua/news/2009/11/02/202744

епідемія грипу в Україні, яка почалася з Тернопільської області, жодним чином не пов’язана з проблемою вивезення сміття, внаслідок чого значно збільшилася кількість гризунів на території обласного центру.

«Засміченість – це той чинник, який ніколи не знімається, але про чуму навіть і мови бути не може.
    Головний санітарний лікар України Олександр Біловол

6. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Допустимо й так, але тоді виникає запитання:

1. Чому усі хворі, померли через хворобу легень, адже сумніваюсь, щоб грип давав ускладення лише на легені і більше ні нашо.
    2 Якщо то ускладнення від грипу, то чому за три дні людина помирає?

Може то лише слухи... та все ж...

• Подобається Подобається x 4
  8. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Тобто це не грип, для мене це очевидно.

Єпідемія почалась з Тернополя, з якого не вивозили сміття, розвелись гризуни, розносилась інфекція а далі вітер, дощі ...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ну що ви....
    Сміття - не причина.
    Найперше тре визначити що це за вірус.
    Скажім, мені сподобались франківські лікарі, які не визнали, що це є грип.
    Я не виключаю, що це чийсь експеримент. От недавно по ящику виступав хтось і твердо переконував, що така ж ситуація з грипом є і в Болгарії і Чехії і Румунії і Польщі. А вчора я їхав близько польського кордону і польське радіо сказало, що у них нема випадків!!!! захворювання на свинячий грип. Про що це говорить?

якщо заявити на світ, що чума, то наскільки я знаю, чуму вже поборено, як вірус, тоді виходить, що це хтось штучно розповсюдив вірус. Скажу вам, що зараз провести акцію проти якоїсь країни зовсім не важко, головне знайти людей, які за гроші готові продати рідну маму, а в Україні, нажаль, таких ніколи не бракувало.

От скажіть, а хіба важко разом з вакциною безкоштовно через ВОЗ ввезти в країну, препарат, який подавлює волю людини, або за пару років людина втрачає імунітет і стає калікою? Хіба важко нашому міністру ОЗ за нормальний відкат втулити препарат під назвою "комплексна вакцина", яка просто зробить націю дибілами?
    Зараз не треба війни. Все робиться просто і недорого.

Останнє редагування: 2 лис 2009
    • Подобається Подобається x 3
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ось так забирав невістку з онуком з пологового... (може офтоп?)

• Подобається Подобається x 7
  11. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ця новина за серпень місяць, мені здається, що в Тернополі ця проблема зі сміттям вже давно вирішена. Чи я не правий?

12. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Щойно розмовляла з людиною з Хмельницька, у неї є знайомий в санстанції, який сказав, що у Тернополі розривали якісь могили (проводили розкопки чи що), і звідти пішла та чума. У них в Хмельницьку люди виїжджають хто куди може. Просто у нас завжди все замовчується. І ще казав, що помирають люди, народжені після 57 року, бо ті, що до 57-го мають якісь прививки від чуми.

• Подобається Подобається x 1
  13. Yukola

Yukola Well-Known Member

Не тільки люди, народжені після 57.

14. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

В Великобританії загинуло 137 людей, 157 в реанімації - читав вчора.
    Думаю, що на Тернопіль ніхто не нападав, там 240тис населення, трохи більше Сихова. Теракт моглиб робити хочаб в Харкові там 2,5млн.

Сміття вивезли в серпні, а перші симптоми цього "грипу" були виявлені вже в вересні, якось обмовився Ющерко.

15. Arthur

Arthur Well-Known Member

Мені здається, що це не серйозно. А просто ще одна причина для паніки. А про старших людей говорили по іншому, просто схожі типу вірусу вже поширювались раніше і в старших людей вже є деякий імунітет.

16. nata-k

nata-k Well-Known Member

Люди, припиніть розповсюджувати чутки!

Грип - то захворювання органів дихання. Пневмонія - то найчастіше ускладнення.
    Грип для більшості людей безпечний і за тиждень проходить. Але підступність того вірусу у тому, що ускладення не можливо передбачити ( у кого і які вони будуть).

Дуже мудрі слова Комаровського http://www.komarovskiy.net/blog/svinoy-gripp.html
    Почитайте, не полінуйтесь!

• Подобається Подобається x 5
  17. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

може то й чутки, не можу сказати, бо доказів не маю. Тільки що б ви робили, якби такі чутки вам сказала людина, яка працює в тій сфері. Кому, як не санстанції таке знати? Дай Бог, щоб то була неправда. Та знайома, що мені це сказала, виїжджає з дитиною за кордон на 2 тижні (має можливість), щоб там все перечекати.

• Подобається Подобається x 3
  18. nata-k

nata-k Well-Known Member

Дуже дивна ваша знайома. Бо якби то була чума, то 2 тижні не поможе. Вона така обізнана, а того не знає ;)

• Подобається Подобається x 2
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чим дивна? Тим, що немає коштів\можливості на триваліший термін?

20. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

угу. А ще по ящику компетентні з МОЗу говорять протилежне один одному. Теж всі праві.
    часом не в Мексику прямує? ;)

а де твій аватар? :)