Шо там у файному місті тернополі: грип, тиф... ?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Deus igrok, 29 жов 2009.

1. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Пани та панове, кто из Западной Украины мне для собственного исследования по распространению гриппа надо, подскажите, пожалуйста, какая температура у вас в домах и когда включили отопление?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

дома +20
    включив сам собі пару днів назад.
    я сам собі включаю... коли тре...

• Подобається Подобається x 2
  3. olya_d

olya_d Well-Known Member

+ 21
    Теж самі собі включаємо

4. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

в мене опалення увімкнули 16 жовтня. але і до того гріла калорифером. Я мерзлячка, тому 23-24 підтримую. інакше пальці на клавіатурі дубіють.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, а Тітієвський хотів політику на опалені зробити... не вийде, у нас всьо хорошо, брат!:)))

6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Та нє, Миху, в деяких людей в хаті "Ташкєнт". А ше більше напалюють, коли дитина хвора. Маю таких пару коліжанок - в них вдома дихати нормально неможливо

7. Summer

Summer Well-Known Member

зара Юлька виступає, ой як розказує, вміє гарно говорити, каже марлю направили -не знаю куди, але нині питались в аптеці марлі не має, а щодо пов'язки то сказали - не було, не має і не буде... ну хоч правду сказали.....

• Подобається Подобається x 4
  8. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

так всегда, теория не выдерживает столкновения с практикой! :)

9. Agaton

Agaton Well-Known Member

А ще важшивше - самі собі виключаємо - коли досягне +19 в день ( в ночі +18)

Гм... 20...21...23-24... о_О
    А "у нашому селі" нихто про таку температуру навіть не мріє.
    (ну усе таки після отримання першого рахунку за газ)

А кажуть що у Галичині бідність.... :scratch_one-s_head:

10. maga

maga Well-Known Member

В мене в кожній кімнаті-по різному(кому як комфортно).Все ж не мерзнем,спимо майже голяка.Просто помітив, що жіноцтво любить надто теплішу температуру ніж мені подобається.Тому вночі втихаря можу скручувати.

11. Daisy

Daisy Well-Known Member

А я думала що то тільки моєму жарко і теж скручує завжди:ireful1:;)
    В нас теж +21

• Подобається Подобається x 1
  12. syavych

syavych копач

А в нас нинька виключили опалення о_О. Поки що 20-21, але потихеньку падає...

13. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

14. QWERTAS

QWERTAS Member

Мені сьогодні співробітники пов'язочки купили 20 шт. Я зраділа, а коли їх помацала - жах. Схожі на шматок чи паперу, чи на "промокашку", якісь хлипкі і одненьку спробувала приміряти - так в області рота порвалася. Замість зав'зок - тоненька авіаційка, думаю що порветься при повороті голові. І отаке по 2 грн. Жах. Марлю все-таки придбала в аптеці - сьогодні сяду і нашию, ото мабудь буде добре :good:

• Подобається Подобається x 6
  15. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

на інфопорні вивішали табличку різниці симптоматики ГРВІ, грипу і свинячого

16. QWERTAS

QWERTAS Member

"13:34 02.11.2009 Jungle

Эпидемия, которая забирает жизни украинцев, не является эпидемией свиного гриппа, заявила премьер-министр Украины Юлия Тимошенко.

"Я хочу четко разделить - у нас есть эпидемия простого, обычного гриппа, которая в этот сезон проходит всегда. И есть несколько подтвержденных случаев, на сегодня 14 таких случаев подтверждено, где установлена инфекция "калифорнийского" гриппа", - сказала Тимошенко в понедельник, открывая в правительстве совещание с участием владельцев и руководителей предприятий, производящих лекарственные препараты и медицинскую технику.

По данным украинского Минздрава, за последнюю неделю из-за эпидемии гриппа и острых респираторных вирусных инфекций (ОРВИ) в стране умерли 53 человека. По различным данным, заболели респираторными заболеваниями до 90 тысяч человек. Правительство объявило карантин в девяти областях Украины на западе страны."

Отаке от офіційне повідомлення!!!
    Від звичайнісінького ГРВІ помирає в 5 разів більше народу ніж від каліфорнійського грипу, що жахає весь світ. ??? То що ж це за ГРВІ у нас?

17. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

загострення словесного поносу у журналістів та передвиборних агітаторів.
    Такий собі "штамм бжолиного грипу" - "жужжуть"

• Подобається Подобається x 6
  18. Summer

Summer Well-Known Member

в нас не має ні марлі, ні масок навіть висить табличка "масок немає", в одній аптеці працівниці самі робили маски з бинта....я в шоці стільки розмов, що йде гуманітарка, що йде стільки метрів марлі а того не має....як хтось заробляє на тому...
    з Донецька мені нині по казали -в них маски по 7 грн і 2 год в черзі стояти треба було....

19. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

сигарету треба було вийняти перед тим як одягнути :girl_spruce_up: :))

20. QWERTAS

QWERTAS Member

Точно!!!! І як я одразу не здогадалась! :good::crazy:

а де твій аватар? :)