Шо там у файному місті тернополі: грип, тиф... ?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Deus igrok, 29 жов 2009.

1. Summer

Summer Well-Known Member

може й поливали, але вертольотів не бачила, не було чути як гуділи.....

2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

*Хрущу шматком цибулі на чорному окрайці хліба* та на бий шлях трафиф той грип...

Стакан молока + яйко сире, пару головок видушеного часнику, ложка оковитою - і буде той грип тікать до самої каліфорнії.

Та шо б ми, українці , та й си боялися свинячого грипа... це най нас він боїться, як досвідчених знавців сальця.

• Подобається Подобається x 18
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

У Львові та у населених пунктах області буде призупинено роботу усіх ринків.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні повідомив на брифінгу голова Львівської облдержадміністрації Микола КМІТЬ.

Він зазначив, що сьогодні з цього питання відбулася спільна нарада з представниками обласних управлінь СБУ, МВС та прокуратури, під час якої було прийнято рішення закрити всі ринки у Львові і області.

Термін, на який буде закрито базари та ринки, поки що не визначено.

Крім того, Львівська обласна рада звернулася до духовенства з проханням максимально скоротити кількість богослужінь та їхню тривалість у церквах.

Як повідомили у прес-службі Львівської обласної ради, відповідне рішення про обмеження будь-яких масових заходів було ухвалено на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

• Подобається Подобається x 1
  4. Daisy

Daisy Well-Known Member

Дзвонила, казали що вночі кропили, бо був шум літака і потім смарділо хлоркою:)

• Подобається Подобається x 3
  5. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А оце даремно...Краще б подовжили, бо ладан, як відомо, має антисептичні властивості.

6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

і доповнили ладан хлоркою

• Подобається Подобається x 4
  7. Summer

Summer Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

вже закрили.

Читаю дописи і таке враження, що це звіт з фронту:)

• Подобається Подобається x 5
  9. avery

avery New Member

Ірпінь 2 смерті добрався і сюди....києв на Карантин і вся країна...

10. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Приїхав з центру. Ляпота. Людей мало, заторів немає, маршрутки на пів-пусті.
    А от аптекарі займаються чорним гешефтом, черги в аптеках не маленькі.
    Літаків нема, не було, і не буде. Де в країні гроші на літаки ? Вдумайтеся, Йуля видала указ шоб держ.органи могли збирати "пожертви" від громадян. В державі грошей німа ... баста. Ющенко на зло Йулі підписав указ про підвищення соц.стандартів - знову баста... кредитів не дадуть.

Перші ознаки епідемії почалися ше 19 числа. І вони знали, але було рано, тре було провести проводи кандидатів.
    А тепер вони герої - Бродський:
    [FONT=&quot]Итак, поистине президентские выборы начались! Подонки будут соревноваться в своем подонстве. Только казалось: вот мы вышли из кризиса, в рестораны и магазины пошли люди, все пошли и начали покупать, предприниматели начали открывать глаза и успокаиваться, курс вроде только стабилизировался, и тут на тебе.[/FONT]
    [FONT=&quot]Неожиданно умерло несколько человек от гриппа. Они и раньше умирали, но только тогда верхам было наплевать! Каждый день умирает намного больше людей от рака, от аварий, от всего умирают, а эпидемию гриппа просто скрывали. От всего умирают. Никто при этом не стремится ремонтировать дороги, заниматься прививками, лечить больных от СПИДА, рака. На лекарствах зарабатывают, на продаже дорогого оборудования. А тут грипп! Это же песня. Можна начать спасать. Юля едет в центр эпидемии гриппа. Ющенко отказывается от презентации своей программы. Они герои, они спасают. [/FONT]
    [FONT=&quot]Сейчас Янукович подключится и тоже начнет спасать, но при этом им всем плевать, что они убивают страну паникой, убивают страну истерией, которую они специально нагнетают, чтобы отвлечь людей от тех проблем, которые есть. Ющенко подписал закон. Я поддерживаю. Закон принятый Регионами и Ющенко на повышение минималки. Хватит заниматься манипуляцией, нужна ответственность. Люди не могут жить на копейки. Хотя подняли как всегда до смешного. Все равно подняли на копейки, все равно это никого не спасет. Опять пиар и больше ничего. Теперь мы стали зарабатывать на 30 гривен больше, при этом продолжаем не платить налоги. Поэтому я против истерии. Я против использования болезни в корысных целях властью и увода людей от проблем, которые есть на самом деле. Я продолжаю свою президенсткую кампанию. Я продолжаю говорить правду. И я уверен, что они ублюдки. [/FONT](с)Бродський

На злобу дня:

http://www.youtube.com/watch?v=t6y8zUvjm0w

• Подобається Подобається x 10
  11. Pavlin

Pavlin Active Member

Треба готуватись до найгіршого, люди за три дні гинуть від легеневої чуми. Спробуйте скористатись пошуком-вона прийшла з Китаю.о_О

12. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

пошук вам дозволить поміряти розмір черевика по сліду!

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 10
  14. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Свинячий грип - не політична хвороба. :nea: І хворіють від нього у цілому світі: як бідні й невідомі, так і багаті і знамениті. Наприклад, на свинячий грип у жовтні захворів рок-співак Мерилін Менсон, соліст групи "Backstreet boys" Браян (сорі, прізвище забула, але як від цієї групи раніше "тащилась"...ммм...:blush:)
    і 8 італійських футболістів (здається, їхньої "молодіжки") :cry:

15. Romko

В нас це цілком політична хороба...
    Щось типу вибуху фосфору перед тотими парламентськими виборами...

• Подобається Подобається x 5
  16. Arthur

Arthur Well-Known Member

Romko

А до чого тут фотографії Президента? Не займаєтесь політикою
    А якщо вже починаєте, тоді вже говоріть і про те, для чого ЮВТ зібрала на Майдані 200 тисяч людей зі всієї України, хоча головний санітарний лікар їй казав, що зараз цього робити не можна. До речі приблизно зараз річниця економічної кризи на Україні, і ми добре пам’ятаємо як ЮВТ ще в вересні казала, що кризи не має і не буде, а через тиждень сказала, що криза є. Зараз ситуація дуже схожа, цілий світ вже 8 місяців бориться з тим грипом, а у нас до останнього все було добре.

17. Summer

Summer Well-Known Member

а в нас завжди кажуть, що все добре....думаю, наші політики давним давно поробили собі прививки від того каліфорнійського грипу....

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А нам сьогодні наші медики через міську газету порекомендували зробити прививки від грипу.Аж зла не вистачає! невже не знають, що ВЖЕ ПІЗНО.

19. Romko

До чого політика? Вам дотепер неясно для чого зараз оця шумиха і залякування людей? І "героїчні" вояжі політиків в "зони стихійного лиха"? І заклики до Заходу:"Подайте на карман!!!"

20. Summer

Summer Well-Known Member

знають... все знають, але як то кажуть ну ми ж написали....

а де твій аватар? :)