Шо там у файному місті тернополі: грип, тиф... ?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Deus igrok, 29 жов 2009.

1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

без претензій на статистику, але ті 5 випадків вживання, що я знаю - так і є, 100 зі 100. тобто 5 з 5 отримали проблеми з печінкою.

2. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Ульяна, как установили, что у этих людей проблемы с печенью? ОДБ или брали анализы печёночных трансаминаз?

• Подобається Подобається x 1
  3. Ука

не маю жодного поняття. Люди "здалися" (одного здали - прилетів з-за кордону з т-рою, так його тут же запхали в інфекційку і впарили таміфлю) лікарям, спершу лікували грип, а потім печінку, не виходячи з лікарні. І мені якось все одно, як це виявляли. Цим займалися лікарі, в тому числі столичні.

4. nata-k

nata-k Well-Known Member

Так от Уко. Ці "проблеми з печінкою" можуть бути і не проблеми, і до печінки не стосуватись.

А Ви, як завжди - вхопила плітку і понесла.

Ви розумієте, що розповсюдження такої нечіткої, неперевіреної, непідтвердженої інформації може мати деструктивні наслідки?

• Подобається Подобається x 6
  5. Ука

інформація від практикуючих лікарів - теж плітка? ну що ж...

а про які деструктивні наслідки Ви говорите? що люди не побіжать шукати і ковтати під впливом загальної паніки? На Вашу думку краще, як радить Олексій, "пролікуватися, якщо є можливість?" - що ж, лікуйтеся, рідних не забудьте пролікувати, вони Вам подякують.

6. Alexey Titievsk

От паники слухами не избавиться, Ульяна. Спокойно и чётко надо давать информацию, а не эмоции и басни "знакомых врачей".

• Подобається Подобається x 4
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось надибав таке - щоправда, схоже на спам. Відгук на газетну статтю зовсім іншої тематики.

8. Ука

одне вже таке переесли в офтопи. В один день на цілій купі форумів зареєструвалися нові користувачі і виклали цю інфу. Всі повідомлення - дослівні і змінені передруки - посилаються на одне джерело серпнем місяцем. Це більше схоже на запланований вкид інформації. Я планувала на вихідних детальніше прогуглити цю тему, але загрузили роботою - не знаю чи вдасться.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Я в танке.
    Сия х...я мне не понятна.
    Может, окопаться?

• Подобається Подобається x 7
  10. nata-k

nata-k Well-Known Member

Це Ваша передача слів лікаря. Дуже і дуже приблизна, не точна. Спорчений телефон називається, або - плітка.

Таміфлю, як і будь-який серьозний медичний препарат треба приймати за призначенням і під наглядом лікарів.
    Не треба вдаватись до крайнощів.

Борисе, ну майте розум........

• Подобається Подобається x 2
  11. QWERTAS

QWERTAS Member

Если я не нарушу правила темы, хотелось бы посоветоватся как со знающим и не паникующим доктором. Симптомы : температура утром 36,6-37, к вечеру 38. И так четвертый день. Все началось с озноба и ватных ног, но за 4 часа нормализовалось. Насморка нет, кашель профессионального курильщика надсадный, но усиления не было. Терапевт услышал хрипы и бульканье в легких - прописал антибиотик в теч 5-ти дней. Сегодня утром кашель был уже с кровью. ФГ будет готова только в понедельник вечером. Ваше мнение?
    P.S. Не на больничном, продолжаю работать

12. syavych

syavych копач

Я хоч і не доктор, але тово
    імхо треба міняти

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

О-о! Давайте-ка в больницу и рентгеновский снимок легких срочненько...

14. Arthur

Arthur Well-Known Member

В моєї тещі по опису таке саме, тільки до кашлю з кров’ю не дійшло, зараз вона лежить в лікарні, пневмонія. Думаю вам зараз нагляд лікаря теж не завадить.
    Одужуйте!!!

• Подобається Подобається x 7
  15. Alexey Titievsk

Если антибиотик не помог, в легких хрипы, мокрота с кровью, субфибриллитет и болезнь продолжается уже 5 день, то немедленно к врачу. Или вызывайте Скорую прямо сейчас!! Скорее всего - вирусная пневмония, но разбираться некогда, тем более виртуально. Свиной грипп именно так и протекает. Какой антибиотик назначили? Начните немедленно Тамифлу, если есть возможность.

• Подобається Подобається x 2
  16. Suzi

Suzi New Member

Разбираться некогда, а тамифлу вот так назначать можно?!

17. Alexey Titievsk

Нужно. (10 символов).

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я во отаке надибав...

Загадочная эпидемия в Украине. «Свиной грипп»? Атипичная пневмония? Легочная чума?

19. Alexey Titievsk

20. Ука

коли ти сидиш закордоном і не несеш жодної відповідальності за наслідки - чому б і ні?

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)