Шо там у файному місті тернополі: грип, тиф... ?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Deus igrok, 29 жов 2009.

1. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ото "круто" написано - що ніц не поможе, лишається тільки дивитися на свою "індивідуальність" кожному з нас і гадати чи справиться огранізм, пристосується, чи...капут :crazy:

• Подобається Подобається x 2
  2. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Те, що відбувається теж круто. Хто гадає, бо невіглас, а хто знає напевно, як виховувати свою "індивідуальність" щоб організм діяв як слід, коли Природа вимагає це від нього. Коли з'явилися перші земноводні, то риби, в пересихаючих водоймищах, теж гадали що роботи, аби навчитися дихати таким страшним, обпалюючим зябра повітрям... Подобається це кому, чи ні - а процес відбувається вже нині, і це, згадаєте мої слова - тільки самий початок.

Незнання процесу - не вивільнює від наслідків дії процесу.

3. Summer

Summer Well-Known Member

тоді шо то є?

4. Volodarka

Volodarka Well-Known Member

Можливо, так звана "сонячна речовина" (SATKUR):)

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Перепрошую, важливий офтоп:
    "Ука перевищив максимальну кількість збережених ПП і не може отримувати нові ПП доки не видалить старі."

6. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Подробиці пояснити майже неможливо, а коротко:

7. nata-k

nata-k Well-Known Member

:n:
    Мало маячні вигадано, ви ще додаєте :ireful1:

• Подобається Подобається x 4
  8. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Тамифлу помогает против любых вирусов, содержащих нейраминидазу, а её содержит подавляющее большинство вирусов. Кто Вам сказал, что мы имеем эпидемию сезонного гриппа - Тимошенко? ВОЗ рекомендует не только Украине, он рекомендует всему миру. КаКа - это отдельно взятая афера Мухарской, Кабмина, директора Serum Institue of India, распорядителя фонда Теда Тернера и двух деятелей из ЮНИСЕФА. Я сегодня привился сразу двумя вакцинами - и против хрю-гриппа и против сезонного. Вы думаете, что я привился бы КаКой?

• Подобається Подобається x 3
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Думаю ні, бо ви ж не підтримуєте Князевича і Юльку, нє?

• Подобається Подобається x 1
  10. Alexey Titievsk

Я, конечно, совершенно не поддерживаю Князевича и Юльку, но КаКой я бы не привился из-за опасности этой конкретной биожидкости (вакциной её называть нельзя) для здоровья и жизни.

11. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Те що, люди, вмирають з невідомих причин, за різних обставин - по вашому маячня? Коли вбачаються наслідки, а приховуються чинники? Бо згодом, кожному прийдеться вирішувати САМОТУЖКИ - що робити... нікого ще невігластво не врятувало.

12. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Я теж читала таку думку. Щось на кшталт того, що при зміні зовнішнього середовища - напр. прихід холоду після тепла (осінь-літо) - організм мусить пристосовуватись/переналаштовуватись і в цьому процесі відіграють роль усі мігроорганізми і віруси і т.ін. Більше не напишу, не спец я в цьому. Але очевидно мені одне, що SATKUR це не вигадав. І, на мою думку, доля правди в цьому є.

13. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Олексій, Таміфлю може й помагає від інших штамів, але клькість побічних дій у нього така, що з менш агресивними врусами приймати його рівнозначно гримнути кувалдою по голові, щоб вбити комаря. ну або не по голові, а по нирках чи печінці.

ось що каже спеціаліст, а не психіатр, що тупо читьає вказівки ВООЗ, не задумуючись:

«Таміфлю» має серйозні побічні ефекти. Його показано приймати лише тоді, коли вкрай треба. Це не жарти», – заявив 4 листопада під час наради за участі прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко у Львові ректор Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Борис Зіменковський.

і оце мені сподобалося:
    People with the flu, particularly children and adolescents, may be at an increased risk of self injury and confusion shortly after taking TAMIFLU and should be closely monitored for signs of unusual behavior. A healthcare professional should be contacted immediately if the patient taking TAMIFLU shows any signs of unusual behavior.

Хто не знає англійської - це про схильність до самоушкоджень, особливо у дітей. Цікаво, шкода співмірна зі звичайними штамами грипу?

Натему щеплень від грипу я взагалі промовчу, а то забанять за нецензурщину

14. Alexey Titievsk

Ульяна, не надо раздражаться, Ваши "медицинские" воззрения часто отдают Средневековьем. Я, кроме психиатрии, ешё и во внутренних болезнях специализируюсь. Тамифлу в ЕС и Северной Америке очень эффективно применяется против свиного гриппа. Всё. Точка. Обширный список побочных эффектов существует для каждого препарата, для того и существуют врачи, чтобы их назначать безопасно для больных. ВОЗ - это просто накопитель мнения Министерств здравоохранения тех стран, которые с ним сотрудничают. Зная Ваше мнение о привиках, я этой темы касаться не буду, всё равно прививки против свиного гриппа в Украину не успеют завезти. Лично я (как и почти все мои коллеги в больнице и больные) привился и против свиного гриппа, и против сезонного два дня назад. Живу и работаю, как обычно.

• Подобається Подобається x 6
  15. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ось вам маленький шматочок з опису побічних дій ліку, котрого продається в Україні мільони упаковок кожного місяця. Ліку, котрого шкідливість відома вже десятки років - і таки нихто не думає забороняти його. Більше - підозрію, що більшости форумчан потрапилось його вживати.

Уявляєте собі, яким страшним захворованням є сундром Рея...? :dntknw:

І ще ІМХО
    - Ціла справа зі свіньським грипом є безпідставною істерію котра тільки набиває кишеню фармацевтичним концернам. Вже всюди показалось, що цей свіньський грип переважно лагідніший від нормального, його структура дуже подібна до раніших, а кількість захворовань більш-менш типова для сезону.
    - Ціла справа з особливою шкідливостью таміфлу - така ж сама істерія. Найбільшим проблемом з масовим нинішним застосуванням таміфлю буде факт, що через декілька місяців він вже неподіє (якщо ще діє...), а коли вже антивірусові препарати будуть дійсно потрібні, люди опиняться без одного з 2 виробляних препаратів типу NAI.

Останнє редагування: 6 лис 2009
  16. nata-k

nata-k Well-Known Member

Які невідомі причини? Хто що приховує? Ви про що?!

Анастасія, не спец у чому? До якої сфери ці знання стосуються?

• Подобається Подобається x 1
  17. Максим

Максим Well-Known Member

Та не чіпайте його, хлопака мирно сам зі собою бесідує. ;) Прецінь на ці дописи навіть активні противники медицини не ведуться... ;)

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Останнім часом мене не полишає почуття дежавю... Такий ж час,пізня осінь...2004-й рік... В повітрі напруга... Навколо всі в пов'язках(помаранчОвих),стрічках і теде... Періодично люди збивались в натовпи,скандували:"Ю-ЩЕН-КО!!!!",після чого йшли по своїх справах. А на Сході,такі ж люди в пов'язках інших кольорів скандували:"Я-НУ-КО-ВИЧ!!!"...Психоз...

19. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Я попередила. Про це говорять лікарі практики. Вже не від першого нетеоретика чую, що побічка, зокрема гепатотоксичність таміфлю на рівні препаратів для хіміотерапії. Це щастя, що Юльці стало розуму розприділити його не по аптеках, а по лікарнях, де власне і працюють практики, які думають головою, і плювати хотіли на возівські рекомендації, принаймні в тих випадках, коли там явно видно вуха виробника.

20. Agaton

Agaton Well-Known Member

о_О
    Гм... якщо маєте таку можливість, йдте до будь якії клініки онкологичної і гляньте на люді, котрі приймають ліки цитостатичне (до хіміотарапії). І на відсоток побічних дії ( майже 100/100).
    ...

а де твій аватар? :)