Шо си за мода дівкам спідницю задирати на обливний понеділок?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Полковник, 7 кві 2010.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Це точно не нове. Я таке бачила ще коли у Львові мешкала. Тобто ще 5-6 років тому таке було.

2. олекса

олекса New Member

Пишете:Ось тут би міліція затримала ...
    А ось що пишуть на форумі на сайті одного з фотографів: Ага, видел тебя бегающего с этой толпой :)
    По поводу властей, меня не плохо повеселил патруль около офнтана перед оперным. Один дядька стоял с одной тсороны фонтана и отбирал бутылки и выкидывал их. Второй дядька стоял с друго стороны фонтана и толпа мальчишек стояла окло него и ныла : "ну можно? ну можно? ну можно". И он разрешал :)
    Видимо тренировали расстановку "Хороший коп и плохой ко п"

3. Summer

Summer Well-Known Member

а фотографи ніби герої.... на їх тих журналах більшість пишуть , шо такі гарні фото, руки би повідривала за такі фото, вони ж співучасники!:ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  4. олекса

олекса New Member

От ще одна виписка з такого форуму: http://tato-sepia.livejournal.com/profile dnipro73
    2010-04-06 02:56 pm (UTC)
    а я думаю навпаки... ми зйомкою їх ше стримували... події розвивались так би і без нас, бо це не один двоє, а масово і не тільки в центрі міста... на рахунок втручання: коли наші правоохоронці які бачать це все коли вже забавки переходять в хуліганство, стоять осторонь, натомість нариваютиься до фотографів, доказуючи шо ми не маєм права фотографувати.. то про шо тут говорити... Моя особиста мета в цьому всьому показати все як було... не гарні гаївочки, не щасливі писки, а те що справді відбувалось у це й день у Львові...
    можете почитати новину захід.нету як гарно пройшов обливаний понеділок у львові... Ці знимки є провокацією, але провокацією для вас, щоб ваше обурення змінило стан речей...

всі ми гарно вмієм розказувати як їх треба ловити, садити, бити і виховувати, проте гарантую що жоден з вас не зробив би цього стикнувшись з ними на місці... гарантую, бо бачив таких як ви на власні очі... тому лише мудрими і спільними діями, і діями з боку влади і правоохоронців, це можна поміняти...

а фото з дівчинкою прибрав... мабуть таки так краще

• Подобається Подобається x 2
  5. В даному випадку репутацію міста "плюндрували" бездіяльні правоохоронні органи, а на рахунок організованості - можете подивитись на фан-сектори під час футбольних матчів, а заодно поцікавитись їх інтересами, світоглядом та діяльністю.

6. xin

xin Member

та дайте спокій до чого тут футбол ?!
    фани у всіх країнах не зовсім культурні тому не треба ставити за приклад саме футбол адже приклад буде не вдалим !
    бо фани луплять по морді один одного ну буває влаштовують погроми і таке інше, але мирне населення я не чув щоб вони зачіпали !
    А тут зграя бикоти і рагулів з окраїн і про що мова шановний ?

Школота заважає жити мирному населенню і паплюжить все підряд бо в їх очах безкарність і для них це нормально ось завтра вони можуть підти десь під вашим будинком і будуть знущатись з ваших знайомих чи рідних і чи можливо цей рагулізм порівняти з футбольними фанами ?!
    На футбольних матчах завжди є міліція і охорона тому там цей дурдом присікають чи стараються це зробити а у нашому випадку якось так "що є міліція що її нема однаково ..."

7. ograda

ograda Well-Known Member

Підтримую.
    Якби не фіксація фотографами подій, обговорення швидко затихло б.

8. xin, Вас дивувала організаційність - я Вам навів приклад організації. Футбольні фанати (вони ж хулігани) - це не ті ливуни під парканом зі світлин Максима Великого, а серйозний молодіжний рух. Це досить активна молодь, і коло інтересів футболм далеко не обмежуюється, тому участь в різних акціях і флешмобах з їх сторони цілком ймовірна. Про "буває влаштовують погроми і таке інше, але мирне населення я не чув щоб вони зачіпали" - якщо не чули не означає, що не було. Можете, наприклад, ознайомитись із матеріалів про візит фанів Динамо Київ до Охтирки. І про міліцію - багато людей були свідками, як ті фани серед білого дня ганяли міліціянтів біля Стуса, що ті заховались в машині, а одного забули посеред площі, так мусів стріляти з калаша в повітря, поки автобус беркутів не приїхав.
    А "зграя бикоти і рагулів з окраїн" - це прекрасна версія для самозаспокоєння гідності "справжнього львів'янина", так і бачу, як головний "бик і рагуль всіх окраїн" дає команду "фас на центр!".

9. xin

xin Member

Про футбольних фанів і ливунів під парканом пан Михайло виразив свою думку і я з нею погодився ! читайте уважніше пости які були написані раніше.

І запам'ятайте у 70 % всіх футбольних фанів є "Пахан" якому вигідно щоб творився хаос і тому подібного і повірте що він за це платить певним людям які і є організаторами ... а стадний інстинкт як відомо діє дуже класно лиш би лідер був розумний ...

А до чого тут заспокоєння ?! це обурення і крик душі бо по іншому цю всю шваль не назвеш а на рахунок футболу кажу це зовсім інше і не можливо рівняти футбол з традицієї бо це швидще хоббі ніж традиція !

По друге ви не вірите що ними хтось керував ?! видно фігово читали, або не хотіли бачити всю інформацію про це ... а в цій ситуації було не правильно те що малі обливали одне одного поки не підійшли старші ... звичайно їм міг ніхто не давати команду, але ви уявіть якщо б їхньому батькові так хтось по печінках заїхав чи копняка дав !
    уявіть реакцію цієї рогульні котра таке творила у Львові вона би також обурилась не повірите ...
    а на рахунок бідної міліції так це її і охарактеризовує якщо таке справді було ...

Шановний я не буду з вами сваритись бачу думки наші розійшлись ...

Останнє редагування: 11 кві 2010
  10. donold

donold миється в бані

треба мати почуття міри. безкультурні бидло знівечило красиву традицію.

• Подобається Подобається x 4
  11. Nameless

Nameless миється в бані

В мене була одна знайома з Луцька, і якось так трапилось що ми пішли на паску в гори і повернулися в Франківськ якраз на поливаний понеділок. А було досить тепло. Паска була пізня. Вона дуже здивувалась цій традиції. Казала що в Луцьку такого нема і не було.
    Висновок - хоч УПА і зродилось на Волині але Луцьк то більше Білорусія ніж Галичина. Не мати такої прекрасної традиції - обливати дівок і слухати як вони пищать)

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ну.чо...:dntknw:
    деякі,схожі на вас і відлупити можуть дівчину...і познущатись...вона ж пищить...:dntknw:
    Хм...

13. Nameless

Nameless миється в бані

на городі бузина а в києві дядько. і до чого це тут було сказано? ми тут обговорюємо споконвічні традиції а не чиюсь неконтрольовану агресію.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Споконвічні традиції?
    Оце бидляцтво,що творилось у Львові - це традиції?
    Бо дівчата прикольно пищать?
    Юначе...вас там,на тих фотках нема?

15. Nameless

Nameless миється в бані

Звідки стільки агресії? хм..

нє, нема мене там на фото, я вже трохи виріс. але коли був малим то інколи полюбляв побавитись.

ну так, звичайно дехто може порушувати звичні норми поведінки і робити трохи хуліганські вчинки. але це весела нешкідлива традиція. не бачу нічого поганого в тому що когось облили водою. і мене не раз обливали. це ж вода а не солярка.

16. gvorn

gvorn Well-Known Member

Сумніваюсь що вам би сподобалося, якщо б надбігла група малоліток і облила з ніг до голови брудною водою з калюж (колір води в пляшках бачив особисто). Особливо, коли ви, наприклад поспішаєте в гості до друзів і святково вдягнені...

Цікаво, що багато форумів східних міст, типу харківського, донецького...зразу зарясніли обурливими постами, сенс яких як завжди зводився до Західної України в цілому. На цьому навіть не хочеться зупинятися. Але 2 моменти спостерігаються дуже симтоматичні

Один - завжди лунала думка "от если б моей девушке такое сделали...", так ніби, якщо це роблять чужій людині, то це нормально...Тобто як завжди "моя хата з краю"

Другий - дивлячись на ту веселу юрму хлопчаків, мені чомусь згадувалися статті про бурхливе юнацьке минуле нашого теперішнього президента. І переконаний, там таких як він були не одиниці (зрештою як і повсюди в Совку). Тільки це у його електорату сприймається нормально "ну пашаліл пацан па молодості"...

Одним словом - яка влада, такі норови

• Подобається Подобається x 3
  17. Provincial

Provincial Well-Known Member

18. Nameless

Nameless миється в бані

Ви всі просто екстраполюєте вчинки кількох хуліганів на свято загалом. Так, бидло яке зображене на фотках не розуміє змісту традиції. Але це їх вина а не вина традиції загалом. Традиція хороша і весела, якщо дотримуватись міри.

Може в мене таке ставлення бо я в Калуші і Франківську не бачив щоб діти поводились надто агресивно. Здебільшого вони один одного обливають, і не чіпають дорослих жінок чи ще кого. Крім того дівки самі знають чим ризикують коли в понеділок виходять на двір. Не бачив я щоб з калюж воду набирали. Це досить складно до речі. Так що традиція не винна що кілька ідіотів не вірно її сприймають.

19. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

А де у Львові в центрі є калюжі? Воду брудну можна взяти хіба з фонтанів.

20. gvorn

gvorn Well-Known Member

Яке значення звідки ця вода...головне що вона брудна. Ну хай буде вода з калюж, що знаходяться у фонтанах...

Зрештою, не думаю, що хтось буде дуже радий, якщо б його несподівано облили відром дистильованої води :)))

а де твій аватар? :)