Шо си за мода дівкам спідницю задирати на обливний понеділок?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Полковник, 7 кві 2010.

1. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Нє.

п.с. до речі, то не політична гілка :)

І ще й такий має початок "Шо си за мода...". Коли я почитала, що її створив Полковник, то подумала "ото файно є, Полковник вже не тільки на ЛФ українською пише, а ще й галицькою говіркою". :good:

Останнє редагування: 10 кві 2010
    • Подобається Подобається x 2
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Это совершенно без проблем после одних суток прибывания в городе Львове.
    Уверяю Вас.
    От рогуля не отличите!

---------- Додано в 02:26 ---------- Попередній допис був написаний в 02:21 ----------

Правильно делали, что пиратские диски уничтожали.
    И Вам наука - податки даже с контрабаса надобно платить.
    Увы.

3. pukhnastyk

..........................................................................написала про українську мову і галицьку говірку............................а Ви мені - "від рогуля не відрізнити".................

І як то розуміти?

п.с. йду заберу з попереднього допису слово "пан"

• Подобається Подобається x 1
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Однозначно!
    Конечно, дальше.
    В Москве грязной водой девок начнут обливать в году 2022, надеюсь.
    Догоним, догоним ВАС!
    Не сумливайтесь.

5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

. :haha:

---------- Додано в 01:31 ---------- Попередній допис був написаний в 01:28 ----------

Помолимся, чтобы их не кровью обливали...

6. Полковник

Полковник миється в бані

Сие никому не возброняется.

7. xin

xin Member

та чому ж одразу москалів в мене нема запалу до мови якою розмовляє людина чи національності цієї людини, але є переконання що такі акції можуть проводити як по заказу політиків так і когось іншого не хочу нікого ображати, але на дуже великий жаль наші політики самі себе показують з цієї сторони і по телебаченню при чому з гордо піднятою головою.
    Просто подумайте логічно звідки у Львові взялися старші фраєра які готові були копати, бити, зривати одяг та знущатись над жителями нашого міста ?!
    декілька минулих років я бачив що творилось у обливні понеділки і ні разу нічого подібного не було ! а було ось що обливання з відра, поливання з балконів, обливання з машин... а тепер давайте на хвилину зупинимось звідкіля за рік набралося аж стільки всього ?! що аж і старших вже поважати не треба ! що жінок кривдити треба! це ви хочете сказати нормально ?! я вірю що у нас у Львові бикоти хватає бо іноді буває що стикаюсь з тими рагулями ...

Але повірте одному цими рагулями мусів хтось керувати тому що вони діяли дуже огранізовано так хіба що квартири обкрадають та машини крадуть і ви хочете сказати що це не провокація ?! повірте Львів як культурна столиця став комусь заважати не буду говорити прямо скажу тільки одне що це все спрямовано на те щоб сплюндрувати і остаточно добити репутацію міста та його жителів.

І особисто мені їх з однієї сторони шкода бо Бог обділив їх розумом, повагою, та любов'ю до ближнього та що вже тут подієш всюди бидло є і буде від цього нікуди не дінешся ... як кажуть по російськи "в семье не без урода" ... так от і в цій ситуації це також дуже гармонічно підходить ...

Останнє редагування: 10 кві 2010
    • Подобається Подобається x 3
  8. Полковник

Полковник миється в бані

Я правильно понял, что ребята ЭТИ не местные были?

9. xin

xin Member

не буду давати 100 % гарантію, але скажу що старші у всякому випадку швидше альбо привезені альбо наша бидлота якій заплатили гроші ...

10. Полковник

Полковник миється в бані

Кто привозил?
    Откуда?
    И, извините, кому это надо было?

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Зараз я напишу слова, які викличуть у декого єхидну посмішку - "ось, мовляв, знову винні вони". Але це не мої слова, а слова свідків, які вони залищили на форумах, посилання на які є в цій гілці... Якщо знайдеться багато людей, хто не знайде ті слова сам, я повернуся туди і відшукаю їх...

Так ось, в ЖЖ, чи де там, люди обговорювали ті самі фотки. І дехто написав, що в "ігрищах" приймали дуже активну участь молоді російськомовні молоді люди, очевидно, що львів"яни..

Тобто, не вони це робили одні, але вони були дуже активними.

Так пишуть в Інтернеті. Можете знайти і запитати тих, хто це бачив і написав, бо я під час "мокрого понеділка" у Львові не був.

Ось тут би міліція затримала ВСІХ, хто хуліганив, записала їх дані, та вияснила, хто і чому, замість відпочивати та забавлятись культурно, брутально хуліганив... Та впарила штрафи тим, хто біснувався, та тим, хто підбурював...

12. xin

xin Member

читайте пости вище я на них не зовсім прозоро виразив свою думку що до цього.

13. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Я думаю, це були місцеві. Не треба робити з цього компромат. Максимум, що могло бути, так це ініціатива фотографів. Заплативши пофоткати цікаві кадри. А такого звірства вистачає в любому місті. І не треба з того таку трагедію робити, просто спаскудили звичай.
    Відносно культури людей, то не все у Львові так інтелігентно і класно, як і усюди. Нещодавно міг то спостерігати на футболі Карпат з Таврією, взяв з собою фотоапарат.

14. Sauer

Sauer Well-Known Member

Це називається "прояв бидлячества". Бидло-інших слів (щодо даної теми) нема.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

То не лише люди, а еліта, що утримує стадіон. Туалети тре робити, ремонтувати. Питання туалетів на стадіоні все була гострою.

• Подобається Подобається x 2
  16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Баландюх сфотографував. Правда, без номерів.
    Сподіваюся, що правильно прізвище написала.

17. ograda

ograda Well-Known Member

У нас таке ж, і з кожним роком все гірше.
    Правда, надіявся, що Львові такого немає. Думаю, це просто прикрий збіг обставин.
    А ви смілива людина

18. pukhnastyk

Де ці фото?

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

3-тя сторінка цієї теми, допис №58.

Тут останнє фото.

20. pukhnastyk

Дякую, вже знайшла.

Ви ж самі написали на це фото такий коментар:
    Я ж мала на увазі, коли відро води, або, як мінімум, 2-літрову пляшку води виливають із кузова машини на перехожих. До речі, це теж нова традиція у Львові - так вже десь 4 роки забавляються фраєри на машинах.

а де твій аватар? :)