Шо си за мода дівкам спідницю задирати на обливний понеділок?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Полковник, 7 кві 2010.

1. Provincial

Provincial Well-Known Member

Згоден.У мене в гаражі декілька стоять. 40-літрових...перетягти таким балончиком по спині-зразу дійде що чинить неправильно...можу ще комусь з однодумців пару таких балончиків підкинути...зробимо флешмоб по вулиці Львова з балончиками))))))))

• Подобається Подобається x 2
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Зацитую одного із фотографів:

• Подобається Подобається x 1
  3. Provincial

Для вищеописаних любителів традицій- я Вас запевнюю- ніяких наслідків!!! Там лоботомія неефективна-видаляти немає що!)))))))))

4. Liliyah Romanova

Кажуть, якщо до людини ставитися, як до звіра, то вона й звіріє... Люди такі, а особливо діти - бояться не оправдати чужі сподівання.

5. Provincial

то вони дуже ретельно певно вибирали тих,хто висловлював..впевнений,що і у нас на форумі присутні хлопці,здатні розкидати тих "копальщиків" як котенят,по кущах...але таких як вони-не чіпали...чомусь..а обливали дівчат,дітей та літніх людей...зграєю...

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

можливо..але у мене дещо інша думка.. чули такий вислів- !якщо б"ють по правій щоці-підстав ліву..потім підхід під праву руку,своєю правою- в сонячне сплетіння а лівою,кутовий в щелепу а на додачу ногою по потилиці!" Ото,як на мене-ефективна метода!

• Подобається Подобається x 3
  6. Liliyah Romanova

Із ваших обурених дописів я зрозуміла, що не мусіли би чіпати. Проблема власне в безкарності, а безкарність - через "моя-хата-скраю".

• Подобається Подобається x 3
  7. Provincial

так,перепрошую-мої дописи занадто емоційні..не стримався.Вже сам бачу.
    просто маю бурхливу фантазію..уявив як мою дочку таке бидло обливає брудною холодною водою..ну і не стримався...
    Взагалі не терплю коли принижуюуть або ображають того,хто не може адекватно відповісти та дати здачі..Особливо вразило згадане фото дівчини,що стояла навколішках..Але Ви праві- словами та емоціями на Інтернет-форумах нічого не вирішити! Перепрошую...

8. Liliyah Romanova

Мене більше вразило те, що фотографи повиставляли фото дівчат із задертими спідницями. Виникло враження, що знимкували то все не професійні фотографи, котрі шанують своє ім*я та репутацію, а підстаркуваті збоченці, котрі мають насолоду від зазирання у шпарку в дверях.

А щодо хлопчаків, то варто, аби справа набула розголосу й на наступний рік поліцаї таки щось робили й пильнували порядку, а не спостерігали зі сторони.

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Прошу вибачення за офф-топ, але маю відповісти на випад.

Ви висмикуєте цитати із контексту. Я писав про те, що комбінація трусів, які далеееко стирчать з-під дівочої спідниці, разом зі спотвореною російською мовою, сприймаються деякими некультурними людьми в Україні, як 100% ознака "міської цивілізації". Саме ця комбінація викликає в мене огиду. Ламана російська - сама по собі - не викликає. Може, людина не здатна до вивчення мови. :)

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

Я особисто вважаю, що національна політика при Ющенкові була неправильною. Те, що в Україні пропагувалася українська мова - підтримую 100%. Те, що це було зроблено АБСОЛЮТНО без поваги до інших національностей - також правда. Це стосується також історії. Я, громадянин України, поляк, беру підручник історії, по якому навчаються мої діти, і читаю, як хвацько українці нищили загарбників поляків, як цим повинен гордитися кожен громадянин України, як українців утискали росіяни, і як вони були знищені у відомій битві, як татари постійно плюндрували і т.д.

Все це було сотні років тому. В далекому минулому. Але автори підручників просто насолоджувались кривавими подіями. Але всі ці національності тепер мають складати ЄДИНИЙ НАРОД УКРАЇНИ!
    Ці дії його об"єднають? Ні! Поляки дивляться на Польщу. Татари дивляться в бік мусульманських країн. Схід та Південь дивиться в бік Росії. І це ЮЩЕНКІВСЬКЕ тупе правління вже гикнулося на виборах. Його особистий провал - це протест людей проти такої політики. А провал демократичних сил взагалі - це результат мстивої поведінки Ющенка, який опустився до міжнаціональних спекуляцій.

Як треба було? Потрібно було казати правдиво, але стисло, про проблемні моменти історії. І яскраво підкреслити спільні позитивні моменти, співробітництво між націями України! Треба було поставити за мету не вивищення "титульної нації" над іншими, а вироблення спільної ІСТОРИЧНОЇ мети всіх націй в єдиній державі! Бо минуле, історія - має вчити, як жити в майбутньому!

Це "водяна" хуліганська подія, як і "фаріонське виховання", мало колись дуже добрий корінь - відродження українських традицій. Але зараз, завдяки Ющенкові та його правлінню, має гнилу і суху верхівку - тобто політичні спекуляції і насилля над особистістю, люмпенізація населення, різке погіршення іміджу України як демократичної держави. Причому люмпенізація не тільки української нації, а також інших - бо піднята Ющенком гнила хвиля викликала таку саму гнилу, "біологічну" хвилю спротиву. Цього не має бути в сучасному суспільстві.

Останнє редагування: 8 кві 2010
    • Подобається Подобається x 6
  10. Locke

Locke невиправний реаліст

Абсолютно не згоден, дати в морду такому хулігану, це нормальна реакція і захист від протиправних посягань:

Ст. 27 Конституції України:
    Кожен має право захищати своє життя і здоров'я, життя і здоров'я інших людей від протиправних посягань.

Ст. 28. Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню.

• Подобається Подобається x 4
  11. Саме такої - ні, але з подібними зустрічалася. Те, що вам здалося самовпевненістю, насправді звичка, вироблена з дитинства. Позбутися її важко. Сама іноді з жахом усвідомлюю: коли хтось просто махає на мене рукою, у мене вже автоматично стискається кулак. А рука в мене важка...

12. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Alex сказав...

• Подобається Подобається x 7
  13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я абсолютно не прихильник насилля. Але коли знущаються над слабким - треба сказати лише один раз - "ПРИПИНИ!". Не припинить - застосувати силу. Діяти ласкою та переконаннями в такий момент трохи запізно.

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

Не варто одразу кидати камінця в фотографа. Якщо він шукав вдалі кадри народного святкування, а став мимовільним свідком біснування юрби - то це одне. А якщо він "стимулював" учасників на створення "брудних" ситуацій - це вже зовсім інше.

14. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Я так не написала. :) А написала тільки про те, що це просто провокація (без конкретизації якоїсь національності) і зроблена людьми, які місто Львів абсолютно не люблять і хочуть, аби була така йому слава!!!

---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:57 ----------

Ну власне, "забацали" фоторепортаж. І що, не "замовлення" ?

Ось як цікаво висловився один із фотографів Юрко Дячишин у мережі facebook:

"А ви маєте можливість зробити так само весело і собі :) прийміть у одязі душ і гайда на вулицю! а ще попросіть якогось засранця дати вам підсрачника а іншого сфотографувати цей пам'ятний момент і вивісити фото в інтернеті.Матимете чим хвалитися перед подругами ;) і дітьми".

То, певно, фотографи не менші рагулі за тих поливальників.

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ----------

А мене найбільше вразило на фото таке-от спокійне відношення тих дівчат, коли їм задирали спідниці. Руки опущені вздовж тулуба, спокійно собі стоїть кожна із тих дівчат, до неї спокійно підходять пацики і піднімають спідницю, а фотографи це все успішно фотографують. Одну спереду фотографують, іншу із-заду, словом, показали свою нижню білизну як має бути. :crazy:
    Власне, форумлянки, до Вас запитання. Як би така прикрість сталась, що Ви йдете в спідниці по вулиці, налітають хлопці і задирають спідницю та й ще ви бачите. що це все хочуть зазнимкувати на плівку, то невже Ви би отак спокійно стояли??? Не втікали би, не опускали би спідницю, врешті, не стукнули би сумкою чи рукою по плечі якогось обливальника??? Будь-який інший варіант, але не таке спокійне чекання, поки тебе сфотографують, був би природнішим, бо це би був спосіб самозахисту, хоч і мінімального. Тому мали би вийти фотографії "руху". А так...Що це було?...:dntknw:

15. sani

sani Well-Known Member

Така "провокація", як ви кажете, кожного року проходить! Тільки цього року завдяки цим фотографіям набула широкого розголосу! І це дуже добре, може накінець то закінчиться таке хуліганство під прикриттям традицій!

Не думаю що то спокійне ставлення... Дівчата просто в шоці! Від льодяної води подих завмирає, забуваєш, як то дихати, а не кажучи вже про інше.. Коли б вас облили холодною водою, то напевно в той момент ви б найменше думали, як ви вийдете на фото!

• Подобається Подобається x 5
  16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Думаю, що це просто на фото так... Я щось не помітив, щоб вони посміхалися. Погляд просто зацькований... А та, що сидить прямо на брудному і запльованому асфальті!? Чи з ніг її збили...

Не знаю чого, але я чогось цим фоторепортажем був вражений. Напевне, не очікував, що у Львові таке може бути... Чесно.

17. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я теж підтримую можливість,що це може і не Львівські пацани.......А провокація "чистої води", а щей фотограф за компанію.Гидоцтво.
    Я була свідком як на Дорошенка з балкону обливали....Але тільки молоденьких дівчат,а так перехожих ніби ні.....

18. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

sani, я теж в шоці від тих дівчат! Тоді була зовсім неспекотна погода, і так "трошки" одягнутись, як вони - то і без обливання можна простудитись, і в звичний день!

---------- Додано в 01:08 ---------- Попередній допис був написаний в 01:06 ----------

Також і я.

Взагалі, було б добре, якби міська рада працювала в обливаний понеділок, нє? Цікаво було б глянути, якби тоді обливались біля її входу. :)

19. Nazarko333

Nazarko333 Well-Known Member

Львівські,львівські пацани,одного з них я не раз бачив біля №62 школи у Львові,та й він до того ж там вчився,та й загалом він у тому районі тусується,так шо не треба казати що то не львівські,це наші львівські рєальні пацанчики :bad:

П.С. Як я був малий,а це було 10 років тому то ми теж займалися схожою діяльністю - теж обливали дівчат з ніг до голови,але спідниць ми точно не завертали,та й брудною водою не пам"ятаю щоб когось обливали,то хіба якісь ідіоти тим займалися ((( Дивлюся на цих придурків на фотках і згадую себе,аж стидно стає,невже я теж колись таким ідіотом був....добре що ми хоч не били нікого,але дурні були полюбому )))

20. sani

sani Well-Known Member

Та блін, яка провокація??.. люди спустіться з небес. Таке кожного року проходить, мою маму років 10 тому так само з відра в тролейбусі облили. вона спиною до вікна стояла і не бачила тий дибілів, то каже від не сподіванки і льодяної води чуть не задихнулась. 10 років тому теж провакація була?

В день на сонці не було холодно, це нормальне вбрання для такої погоди. Колготи, плаття, кофточка, куртка (+ -) - в таку пору всі так вдіваються. Чи може ви ходите ще в шубі і валянках?

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)