Шо си за мода дівкам спідницю задирати на обливний понеділок?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Полковник, 7 кві 2010.

1. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Просто дикуни, може й москалі серед них були, поки не відомо. Міліція протупила. Можна було 20 патрульних в центрі поставити і такого звірства не сталося б. А пляшечкою трохи порскнути, то не страшно. Міра потрібна, але переміг ефект натовпу.

• Подобається Подобається x 3
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Ну как же без москалей, без них и праздник не праздник во Львове

• Подобається Подобається x 5
  3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так "данєцкіє" - це "хахляцкіє маскалі". :))) Значить, не вони.

4. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Пухнастик, це вже не перший рік таке у Львові твориться.. мене особисто не торкалось, бо завжди "втікаю" на село або просто сижу вдома, але моїх подружок не раз обливали, з ніг до голови..здоровенні бугаї з машини вискакували і виливали відро води на людину, а ше на сихові з багато поверхівок дуже люблять кидати кульки для сміття з водою, це ж не традиції, це ... слів бракне, при чому дорослі дядьки роблять, ще й тішуться, які вони дотепні.. жах...

5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

...Чесне слово - перший раз почув, що таке сі у Львові діє... Це, чесно кажучи - ганьба! Ну я розумію, порскнути чисто символічно... Але Львів - то наінтелігентніше місто України... Було..?

• Подобається Подобається x 1
  6. Fedoriff

Fedoriff New Member

Вже на багатьох російський сайтах ці фото висять з відповідними коментарями.

• Подобається Подобається x 2
  7. gvorn

gvorn Well-Known Member

Дивна реакція народу на то все...
    Ну рагулі то робили, це зразу ясно, а фотографи спеціально бігали і фотографували. Повз мене двічі пробігли ті отари по чоловік 30 і ще й фотографи бігали з фотоапаратами напоготові...Тому мені все таки здалося, що це було якось сплановано. І минулі роки таке було, пам"ятаю ще з 90-их. От тільки тоді ніхто не фотографував мабуть і то не набувало такого розголосу. А от цікаво чи хоч одна з тих дівчат подала міліцію...А то на перший погляд здається що всі всім задоволені. Пацани бігають-тішаться, дівчата тішаться бо облиті, міліція тішиться, бо ж свято і треба дати людям повеселитися....
    Але чого це вже все скидати на Львів як місто і обсмоктувати. Так ніби подібних випадків, а іноді ще й гірших не має в інших містах. Я би все таки то фільтрував - Львів є Львів, а бездійство відповідних органів і вчинки деякої частини людей - все таки це часткові випадки. А щоб такого більше не повторювалося, потрібен більший опір такому явищу від громадкості, в тому числі і від потерпілих.

8. Provincial

Provincial Well-Known Member

Вибачте,але по Києву я таких випадків не спостерігав..Ні у пресі ні наживо!

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я вже писав, що це спотворення і плюндрування народних традицій. Якби Ющенко, замість його дубової національної політики, організував би фестиваль у Львові, та привіз би за державний кошт на нього тисячі дітлахів та студентів з Данєцка, і коли б їм пояснили, звідкіля йде той звичай, та вони трохи пообливалися з водяних пістолетиків, і потім би святкували разом з львівськими дітлахами - ото була б мудрість. І робити це кожного св"ята. А не раз на рік. І везти не 200 дітей. А 20000. Возити наших шахтарів до Польщі, до польських шахтарів, а їх - в Донецьк. Влаштовувати товариські футбольні матчі. Показати, як формується оплата праці шахтаря в Польщі, і як тут, як вирішуються проблеми з житлом, як вони відпочивають - наші і європейці - ото була б мудрість!

Але... Дуже важливі пам"ятники та звання померлим були важливішими від живих людей...

10. gvorn

gvorn Well-Known Member

А я не говорю про точно такі, але загалом про прояви рагулізму у різних його видах...

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це правда. Люди, що приїжджають до столиці, якось шануються. Але тут і соромлять одразу. Але, з іншої сторони, часто "окультурювання" замінюється русифікацією. Це також правда, що досить часто дівчина, яка приїжджає з села до Києва працювати, вже за тиждень проколе пупа, і світячи голим животом, взута в ботфорти, одягнута в шорти поверх колготок, з-під яких виглядають тонесенькі трусики "танга" - "розмавляїт па русскі". Виглядає неймовірно огидно.

12. gvorn

gvorn Well-Known Member

Скажу навіть більше - зустрічав багатьох людей, які приїхавши зі Львова до Києва, наприклад вчитися, зразу переходять на "русскій діалєкт" і ще дуже з того горді...Але це тема другої передачі. І вона напевне вже тут не раз підіймалася...

13. Provincial

Provincial Well-Known Member

Вибачте-значить я неправильно зрозумів..буквально!..Проявів рагулізму,бидлування та дебілізму дійсно .вистачає! У ВСІХ містах! Будемо сподіватись,що з часом-минеться..

---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

але є й зворотні приклади- люди зберігають (я б сказав- свято зберігають!!) традиції,мову та автентичність!!!

14. gvorn

gvorn Well-Known Member

Згоден. Є і такі люди. Але деколи здається що їх меншість...

А ще, вертаючись до теми, було би цікаво послухати наприклад фотографів, що бігали і робили ті фотки, або навіть самих бігунів...Сумніваюся що ніхто з них не має доступу до інтернету. От все таки цікаво взнати їх мотиви :)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

От... і тут Ющенко винуватий.... нє, ну я....

16. Полковник

Полковник миється в бані

Не!
    Вот в чём альфа и омега:

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

І Польща - на 99% католицька країна. :scratch_one-s_head:

---------- Додано в 09:11 ---------- Попередній допис був написаний в 09:05 ----------

Це ви хвалитеся чи навпаки засмучуєтеся?
    Мені якось ні тепло, ні зимно від того, що вони собі потішаться з того. Хто мудрий, розуміє, що то не всі так роблять і що це про всіх львів*ян не свідчить, а хто не надто мудрий - то тому й так ніц не поможе, бо шукає не інформацію, а підтвердження вже усталених стереотипів.
    Я вчора почитала трохи коментарів, то ніц нового під небом вони не винайшли. Хіба звели все до "польських" традицій. Ну бо відки їм ще якісь традиції знати. :)))

---------- Додано в 09:45 ---------- Попередній допис був написаний в 09:11 ----------

У фотографів на блоґах можна почитати. Наприклад ось таке:
    От вам і мотивація. Чого не зробиш для слави.

18. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Шось мені підказує шо водію немає 18 ...

19. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Виявляється міліція то дійство бачила.

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Але і в руках не відра. Якби зграї хлопчаків бігали із водними пістолетами, дівчата би такими мокрими не було. Що відро води, а що цівочка з пістолета.

а де твій аватар? :)