Шо си за мода дівкам спідницю задирати на обливний понеділок?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Полковник, 7 кві 2010.

1. Provincial

Provincial Well-Known Member

мені здається,що тут присутній "синдром привертання уваги"..знаєте,є окремі особистості практично на кожному форумі або чаті,яким неважливо,про що сперечатись або обговорювати-такі будуть з юнацьким запалом доводити що листя на деревах насправді помаранчевого кольору а квашений огірок,якщо його загорнути в обгортку-на смак точто такий як цукерка-барбариска.І не важливо,що вони говорять нісенітниці-важливо,що на них звертають увагу!
    То моє ІМХО виключно про явище-нікого персонально я не маю на увазі!

• Подобається Подобається x 1
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Священник не обливає а кропить,і не простою водою а свяченою.А з відра на голову не ллє.На Закарпатті поливаються на Юри,тоді вже трохи тепліше,але все-рівно батьки в цей день дівчат в школу не пускають,а то за день дитина прибігає три-чотири рази перевдягатися-мокра як хлющ.Є ще й крутелики,хто набирає відро води і їде машиною по дорозі,під"їжджає до дівчини і виливає на голову відро води.Одного разу був свідком ситуації.Зупиняв машину,їхав в сусіднє з райцентром село.Зупинилася дуже крута іномарка.Я сів-два хлопці,як тепер прийнято казати-специфічної зовнішності,років по двадцять п"ять,під ногами відро води(а було це в 90х).На виїзді з міста зупиняє пост ДАІ, такий хлопчина даїшник.Так ті під"їхали до нього-і .....вилляли йому на голову відро води.Він не знав що йому робити,мало не розплакався,а ті погиготіли і поїхали далі.
    А взагалі то ніяка не традиція,то хуліганство,і починається за тиждень до поливаного понеділка і закінчується тиждень після нього(св.Юрія).
    Традиція інакша-якщо хлопець симпатизує дівчині -він купує дорогі французські духи підходить до дівчини,два-три рази пшикає на неї,дарує їй духи,зичить здоров"я і цілує.Оце традиція(так казали старші люди).:)

• Подобається Подобається x 2
  3. sani

sani Well-Known Member

От за таке дійсно респект! ДАЇст то не слабка і беззахисна дівчина, яка не може за себе постояти!..

А то що мало не розплакався, то підтверджує мою давню думку, що беруть туда лише піда**сів, які справжніх хуліганів бояться, а законослухняних і слабших, в яких бачать слабинку грузять і на тому самостверджуються і показують, які вони "круті копи".

4. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

І наскільки зграя молодих придурків може зіпсувати імідж міста та й українського (адже Львів пов"язують саме з українським) :cry:
    Куди дивиться міліція блін?? Їх же усіх нагуглити можна і по фотографіям знайти. Якби їх батьки заплатили порядно, та всипали б соплякам по перше число, то наступного разу подумали.

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Коліжанка полька бачила десь в неті (на Фішках, здається) фотки з обливаного понеділка на Україні. Так соромно було сказати, що це було у Львові..
    Але вона не здивувалась. На неї в дитинстві старший чоловік років 40ка в обливаний понеділок кинув з вікна кульок з водою о_О. Попав прямо в голову.
    Висновок: придурки бувають всюди, незалежно від місця проживання.

• Подобається Подобається x 4
  6. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

Так, але одразу стільки фото в інтернеті з'явилось, аж дивно.

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Бо останнім часом увагу чомусь привертають майже виключно гидотою.

8. Полковник

Полковник миється в бані

а де твій аватар? :)