"почти вся молодежь пьющая и курящая я считаю это личным делом каждого кто не хочет, тот не будет остальное не важно" з якоїсь пісні то не лише проблема виховання, йде трохи з вище, стадом легше управляти))
такий каще: http://www.youtube.com/watch?v=pfHQZD4g2lY http://www.youtube.com/watch?v=dYEXNJsO-1o чого дивуватись, той на п"яну голову неможе висказатись, а цьому і на тверезу тяжко... вже би слона в цирку навчили, за стільки років та й за такі гроші..
"держава не створила такої си-ми" все в його руках, хай "дєрзає". А поки вони тільки говорять і гризуться за владу, діти так і будуть помирати в школах і на вулицях))
Поки вони гризуться? У тоиу випадку може Ваші й будуть помирати, перепрошую за грубість, якщо Ви їх так виховали. Мої - ні, бо вони так не "віддихають". А можна спитатись, що означають смайлики на кінці Вашого допису?
а що за цирк робиться в політиці, я підібрав слово "гризуться" як вовки по-іншому й не скажеш. Ну я взагалі то писав про дітей сиріт, а ви перейшли на "моїх"... якщо ви думаєте, що проблема тільки в вихованні, хай так і буде! Дітей віком від 13-16 дуже легко підсадити на будь-що від алкоголю, тютюну, маріхуани до психотропу. Ви не можете бути на 100% впевненими, ви ж не ходити з ними за ручку на вечірки або їхні гуляння... Підсідають діти, не тільки з малозабезпечених або проблемних сімей, а й діти з ідеальних сімей! Тому що зараз "тверезість і адекватність" не в моді! А держава не робить нічого, починаючи з телебачання, кінчаючи контролем продажу алкоголю! Повірте дуже багато людей знає, "що" "де" "як" і "звідки" привозиться в Львів, але наркотрафік так далі і пульсує, а хтось заробляє на смертях дітей нічого не означають, обернем їх в іншу сторону
Хм... сподіваюсь, мене хтось зрозуміє. Моя донька іноді п'є вино, іноді більш міцніші напої (їй вже було 18), інколи приходить з вечірки, на котрій пила тільки чисту воду. Я не говорю про контроль у формі "додому не можна п'яному ходити, бо від мами дістанеш", а про те, що дитині можна прищепити інші цінності - у розвагах також. Моя донька, як і я, ловить кайф від інших речей. А ще почуття міри можна прищепити. До речі, ми інколи ходимо на одну дискотеку, інколи бавимось у одній компанії. І я тішусь, що нам є про що говорити. Тобто, мене тішить, що вона тягнеться до мого рівня, а я ще не відриваюсь від досить молодіжних тем.
вам дуже пощастило з дочкою або ви дуже хороша матір, або і те, і інше! гаразд тоді розвернемо проблему в інший бік, молодь так гуляє і не всі мають міру, вашим дітям або онукам буде безпечно ходити по вулицях такого міста??
Дякую. Я просто виховую їх так, аби боялись мого розчарування в них, не мого гніву. Не буде, але це вже справді інша проблема, і тут це оффтоп, бо говоримо про виховання, а не про правопорядок, якщо Ви це мали на увазі.
мене виховували так само, але тато не ходив зі мною на дискотеку, а я б хотів я мав на увазі, що діти напиваються або закидуються чимось і "ріжуть" один одного, творять "безпредел", а цю проблему треба вирішувати, підсиленням патрулювання вулиць тут не відбудешся!
я пропоную, "отому дядьку", що був на відео, яке я коментував, не тільки говорити, а вже починати щось робити! треба думати ширше своєї родини! "за дєржаву абідна"
я типу не політик, але декілька пропозицій є! Почати розгрібати зверху, з наркоконтролю! І нарешті належно фінансувати спортивні заклади й сферу охорони здоров'я...
Добре, а чому саме Янукович має "нарешті" взятись? Проблема ж не вчорашня. І взагалі, мені здається, що виховання - це в першу чергу завдання батьків, не державних органів. Будуть всі виховані - не буде кого боятись.