Тогда речь о Киркорове, а не о тельцах вообще. Зачем объединят адекватных сильных людей со способностью мега-терпения с придурком на всю голову, планка которого не демонстрировала себя никогда... егеж
...после моего поста твой... гм... лег нехилым булыжником в мой огород(( а меня с киркоровыми не объединяет даже наличие количества членов тела - у меня их больше, меньше - сколько угодно, но не так!
Ви помітили, без причини ми землетрусів не робимо. щось накопичилось. просто у Вас, думаю, є рамки, за які Ви не вийдете в будь якому випадку. встигнете себе зловити. Кіркоров (хоч ми й не про нього, а про те, як люди реагують на роздратування) не встиг, почав вести себе як чоловік з чоловіком за те, що його обізвали. якби я була на його місці, а на місці режисера був би валуєв, він би дістав лампою по голові. але тільки при обставинах мого річного роздратування й хронічної втоми. "“Ты кто такая?” — “Ты сам кто такой?” — “Пошла отсюда!” — “Сам пошел, гондон!” — с этого диалога, как стало известно “МК”, и начался жестокий конфликт Филиппа Киркорова с помощником режиссера “Золотого граммофона” Мариной Яблоковой." "Якого кольору ?" - міг запитати Кіркоров й перевести провокацію в іншу площину. а він швидкий на гарячу непродуману реакцію Тілець першого деканату, в ньому багато вогню Овенів. й, на додаток, "жінка-артистка, це більше, ніж жінка, мужчина-артист - менше, ніж мужчина". особисто мій останній мега-вибух відбувся в міжнародному реєстраційному терміналі Києвського аеропорту в один з минулих приїздів. це коли розумієш, що хтось підвищеним голосом дає розпорядження англійською в раптом громовій тишині тісного залу набитого пасажирами з трьох лайнерів, де нещодавно був повний хаос й паніка. й розумієш, що всі дивляться на тебе. а адміністрація, яка раптом з"являється, виконує вказівки. а так, Ви, Князь, праві - ми завжди всім задоволені, милі й усміхнені.
я считаю себя тупым. даже с моим мизером знаний, есть люди, я этому не перестаю дивуватись, которые и моего не знают)
Зависть? Бывает. Я вот тоже смотрю на сынка нашего шефа, к которому теперь перешло дело, и думаю: что бы он делал, если бы не отец? Кем бы он стал? Да ни кем! Зато теперь в 30 лет зажигает не по-детски. Отец бизнес создал и на блюдечке приподнес.
нічого мене не дратує, нічого не бісить. я просто ненавиджу табачника. "Президент «Києво-Могилянської академії» розповів про війну з Табачником Про це Сергій Квіт сказав сьогодні, 9 грудня, на прес-конференції. За його словами, на сьогодні НаУКМА має два конфлікти з Міносвіти. Як Зазначив Квіт, він пов’язує ці конфлікти «персонально з Дмитром Табачником, а не з міністерством, як і з працівниками, які там працюють». Як повідомлялось раніше, президент Києво-Могилянської академії Сергій Квіт звернувся до Президента України, голови Верховної Ради та прем’єр-міністра з відкритим листом щодо курсу міністра освіти Дмитра Табачника «на авторитарну централізацію управління та деградацію науки і освіти в Україні» .
А меня очень последнее время раздражают автомобили, стоящие на остатках газонов или просто поперёк тротуара. И это не автомобили "состоятельных" или "элитарных" ГАСПОД, к чему уже все привыкли, а мафынки простого украинского быдла. А потом эти люди выходят на майдан и ГАЛАСУЮТ за свободу.
ненавижу вытряхивать пепельницы, бриться. ненавижу когда рассказывают что без математики никуда не денешься и что моя специальность - унылое гавно.