шо мене дратує

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем duncan, 27 лип 2010.

1. Князь

Князь Капитан Белый Снег

Тогда речь о Киркорове, а не о тельцах вообще. Зачем объединят адекватных сильных людей со способностью мега-терпения с придурком на всю голову, планка которого не демонстрировала себя никогда... егеж

2. Князь

Князь Капитан Белый Снег

...после моего поста твой... гм... лег нехилым булыжником в мой огород((
    а меня с киркоровыми не объединяет даже наличие количества членов тела - у меня их больше, меньше - сколько угодно, но не так!

3. mavka

mavka Well-Known Member

Ви помітили, без причини ми землетрусів не робимо. щось накопичилось.
    просто у Вас, думаю, є рамки, за які Ви не вийдете в будь якому випадку. встигнете себе зловити.

Кіркоров (хоч ми й не про нього, а про те, як люди реагують на роздратування) не встиг, почав вести себе як чоловік з чоловіком за те, що його обізвали.

якби я була на його місці, а на місці режисера був би валуєв, він би дістав лампою по голові. але тільки при обставинах мого річного роздратування й хронічної втоми. "“Ты кто такая?” — “Ты сам кто такой?” — “Пошла отсюда!” — “Сам пошел, гондон!” — с этого диалога, как стало известно “МК”, и начался жестокий конфликт Филиппа Киркорова с помощником режиссера “Золотого граммофона” Мариной Яблоковой." "Якого кольору ?" - міг запитати Кіркоров й перевести провокацію в іншу площину. а він швидкий на гарячу непродуману реакцію Тілець першого деканату, в ньому багато вогню Овенів.

й, на додаток, "жінка-артистка, це більше, ніж жінка, мужчина-артист - менше, ніж мужчина".

особисто мій останній мега-вибух відбувся в міжнародному реєстраційному терміналі Києвського аеропорту в один з минулих приїздів. це коли розумієш, що хтось підвищеним голосом дає розпорядження англійською в раптом громовій тишині тісного залу набитого пасажирами з трьох лайнерів, де нещодавно був повний хаос й паніка. й розумієш, що всі дивляться на тебе. :scratch_one-s_head:а адміністрація, яка раптом з"являється, виконує вказівки. :rock:
    а так, Ви, Князь, праві - ми завжди всім задоволені, милі й усміхнені.

4. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

и будут такие, как Киркоров одинокими, без женщин и без друзей...

5. шахрай

шахрай Well-Known Member

А мене дратує цей форум і всі його відвідувачі:ireful:.
    Але нічого, терплю і спілкуюсь з ними:)

6. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Можно подумать...я тебя тоже нежно люблю, ну и что?:))

7. шахрай

шахрай Well-Known Member

[OFFTOP]Поздно - уже закомпостировали [/OFFTOP]

8. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

[OFFTOP]Не вырывай фразы из контекста:)[/OFFTOP]

9. шахрай

шахрай Well-Known Member

[OFFTOP]а я уж понадеялся...[/OFFTOP]

10. Forpost

Forpost Стоїк

частка Мазоха сидить в кожному з нас

11. шахрай

шахрай Well-Known Member

[OFFTOP]згадали свого земляка:scratch_one-s_head:?
    невже всі такі зі Львова розумні:scratch_one-s_head:? [/OFFTOP]

12. Добряк

Добряк Well-Known Member

идиоты.
    те, кто не читают.
    богатенькие детки с крутыми камерами.
    гламур.
    мех.
    мерседес и бмв

13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

навіть більше, ніж просто розумні
    ми всі тут [STRIKE]мудрагелі [/STRIKE]мудрі! :)

14. Добряк

Добряк Well-Known Member

я считаю себя тупым.
    даже с моим мизером знаний, есть люди, я этому не перестаю дивуватись, которые и моего не знают)

15. tanna

tanna Дуже важлива персона

Зависть? Бывает. Я вот тоже смотрю на сынка нашего шефа, к которому теперь перешло дело, и думаю: что бы он делал, если бы не отец? Кем бы он стал? Да ни кем! Зато теперь в 30 лет зажигает не по-детски. Отец бизнес создал и на блюдечке приподнес. :pardon:

16. Добряк

Добряк Well-Known Member

ну вот.
    и такие вот у нас при власти. ублюдки

17. mavka

mavka Well-Known Member

нічого мене не дратує, нічого не бісить.

я просто ненавиджу табачника.

"Президент «Києво-Могилянської академії» розповів про війну з Табачником
    Про це Сергій Квіт сказав сьогодні, 9 грудня, на прес-конференції.
    За його словами, на сьогодні НаУКМА має два конфлікти з Міносвіти. Як Зазначив Квіт, він пов’язує ці конфлікти «персонально з Дмитром Табачником, а не з міністерством, як і з працівниками, які там працюють».
    Як повідомлялось раніше, президент Києво-Могилянської академії Сергій Квіт звернувся до Президента України, голови Верховної Ради та прем’єр-міністра з відкритим листом щодо курсу міністра освіти Дмитра Табачника «на авторитарну централізацію управління та деградацію науки і освіти в Україні»
    .

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

цього ... цю ... короче -- його багато хто вже ... не любе :bad:

19. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

А меня очень последнее время раздражают автомобили, стоящие на остатках газонов или просто поперёк тротуара.
    И это не автомобили "состоятельных" или "элитарных" ГАСПОД, к чему уже все привыкли, а мафынки простого украинского быдла.
    А потом эти люди выходят на майдан и ГАЛАСУЮТ за свободу.

20. Добряк

Добряк Well-Known Member

ненавижу вытряхивать пепельницы, бриться.

ненавижу когда рассказывают что без математики никуда не денешься и что моя специальность - унылое гавно.

а де твій аватар? :)