шо мене дратує

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем duncan, 27 лип 2010.

1. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Так так коли буде на рівні, тоді будем родичами, а поки в нас двори не обметені, трави не кошені хати не білені, тримаються нас осторонь, за бідою ніхто не тянеться!

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Висновок:
    Не гуляйте по Арбат, а arbeit, arbeit, arbeit...
    (німецьке прислів'я )

3. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

А можна на українську:scratch_one-s_head:

4. yurazua

yurazua дачник

коли люди, якi живуть за межами Украiни... або живуть тут, отримуючи доходи в iноземнiй валютi... занадто компетентнi в украiнськiй економiцi :mda:

• Тупо Тупо x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

UOTE="yurazua, post: 2957337, member: 65217"]або живуть тут, отримуючи доходи в iноземнiй валютi[/QUOTE]

Пішла кацапська манька про "нацпредатєлєй". Як би кацапа не ховали в овечу шкіру все одно вилазить свиняче рило обляпане багном.

• Подобається Подобається x 1
  6. manur

manur Well-Known Member

А то нічо, що люди, які за кордоном заробляють конвертовану валюту і цю валюту присилають в Україну - вони тим чином серйозно підтримують економіку тої ж України? Чи ви такого не знали?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. yurazua

yurazua дачник

дивуе продукцiя, яка багато рокiв розповсюджуеться зi Львова...
    краще б гарнi вишиванки безкоштовно роздавали... з мicцевого льону :mda:

Вкладення:

• IMAG.jpg
      IMAG.jpg
      Розмір файлу:
      204,2 КБ
      Переглядів:
      7
    • Тупо Тупо x 1
  8. yurazua

yurazua дачник

гривня з моменту свого утворення знецiнилася бiльше як вдесятеро.....
    хочеш сказати, що тi, хто вдома, в Украiнi, oтримують доходи в гривнi, стали працювати вдесятеро гiрше за гастарбайтерiв? :mda:

• Тупо Тупо x 1
  9. manur

manur Well-Known Member

Ми з вами на одній полонині вівці пасли? Щось, не пригадую...

Чоловіче добрий, на городі бузина, а в Києві дядько. Я вам не про "краще" чи "гірше", я вам про макроекономічні нюанси пробую вповідати, але, як бачу, від макроекономіки ви настільки ж далекі, як я від методу полювання на бізонів учасниками індіанського племені сасідапота....

• Подобається Подобається x 2
  10. yurazua

yurazua дачник

гаразд, вибачте, повторюю запитання:
    хочете сказати, що тi, хто працюе вдома, в Украiнi, i отримуе доходи в гривнях, за останнi 20 рокiв стали вдесятеро гiрше працювати за гастарбайтерiв???
    починайте своi макроекономiчнi

• Тупо Тупо x 1
  11. prius

prius Well-Known Member

залиште своє кацапське гастарбайтері собі зразу видно що москаль,в українській мові є слово заробітчани

12. manur

manur Well-Known Member

ДЕ і КОЛИ я писав, що гірше?

13. yurazua

yurazua дачник

але це випливає із знецінення гривні... лише за останні два роки гривня знецінилася втричі... тобто заробітчани, які отримують в іноземній валюті, нічого додатково не працюючі, виграли 200% !
    далі див. тут http://forum.lvivport.com/threads/kurs-grivni.95994/page-12#post-2957594

• Тупо Тупо x 2
  14. консультант

консультант Дуже важлива персона

Давно вже так не нервувався, як після прочитаного допису "великого" психолога про те, що події на Майдані це не була Революція Гідності, а державний переворот. На першому Майдані я з друзями був більше трьох тижнів , на другому (Революція Гідності) - мій син з друзями. В такий час, в такому місці збираються люди, для яких ідея державності, людської злагоди та взаємної духовної любові стоїть на першому місці, а якесь чумирло своєю тупістю намагається все це перекреслити та принизити. Люди за це життя поклали, а воно гонить хрен знає шо... . Особисто я довіxно забанив би такого покидька... .

Останнє редагування: 15 лис 2015
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. solweig

solweig Слухачка тиші

Якщо вас щось дратує, час до психолога... :bye2:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

доооосвід...........

18. консультант

Для чого? Щоб ще більше ускладнити собі ситуацію? Проблема в тому, що якраз так званий психолог і рознервував мене, але це в минулому... .За тих пару днів вже заспокоївся і постараюсь на майбутнє більш стримано реагувати на різні дурниці.

19. solweig

solweig Слухачка тиші

Хто це?
    Чому "великий"?

20. консультант

а де твій аватар? :)