В якості компенсації за дискомфорт вимагайте в директора ресторану вечерю з доставкою...ну або просто безкоштовні вечері.
Мене дратує коли в когось через навушники пробиває шипіння музики і він так сидить коло тебе, або знімає навушники і лишає. Ще дратує коли хтось по телефону строчить смс-ки і кожні 5 секунд дзилінькає сповіщення.
Якраз саме ці стосунки ніяк не відносяться до державних. Люди повинні бути людьми перш за все. Я Вас добре розумію. У нас під вікнами цілодобовий магазинчик де спиртне продають всю ніч всім бажаючим. Взимку ще нічого, а от вже коли вікна відкриті...капець.
Якщо сидіти і чекати коли зміниться, то може й не прийти той щасливий час. Починаємо з себе, з своїх дітей, знайомих. І все вийде набагато раніше.
Мене дратують молодички в плацкартному вагоні котрі всю дорогу обтираються вологими серветками і складають їх на столі. Якісь притрушені.
Не сказавби що дратує, але дуже дивує туалет на головному вокзалі у Львові, при такій касі (3 грн. за "сеанс") така убогість, унітаз на який треба з ногами залазити, і туалетний папір як лЄнточки, а ше з кацапів сміємось.
А мене дратує коли їдеш в маршрутці то там з чоловік 10 як мінімум сидять чи стоять в наушниках і з яких чути музику, і таке враження що ти як в радеоприйомнику чи як там "вгадай мелодію". От чому я та інші мають слухати чиїсь бред, бо деколи для себе музикою не назву, хоч бери тай сама вдягай наушники.
мене дратує тільки одне , що коли заходиш на форум , то крім кількох постійних тролей нема навіть з ким і про що поговорити, , ще троха і цю частину форуму можна закривати. Народ весь порозбігався кто куди, у чому причина?
Щоб сказати, що мене дратує, мені потрібно писати кілька днів і то не знаю, чи зможу все описати. Висновок один - віддати все на Волю Божу, а самому робити те, що вважаю за потрібне.
Читав,розважав(над темою)і дійшов висновку,що винні в усьому москалі(най їх...).Мислю,якщо детально проаналізувати,то виходить ми,-можливо, найпрогресивніший народ,сьогодні сльозно просимося до європи,а не вона до НАС!!!
Якщо у сусіда затишне подвірья, підстрижені газони, надійний паркан, Бровко в красивій буді, хата побілена, в хаті прибрано і наварено, в сім'ї любов і злагода, то не варто очікувати від сусіда, що він візьме на квартиру злодія і пияка. І паркан не знесе... А от коли і в його сусіда все буде на рівні, тоді можуть навіть породичатись.