Тобто? Я - расистка. Особливо, як бачу ледачих негрів, здорових, як бугаї. А сидять на велфері, робити - ні-ні. І всі їм все винні, що колись їхніх предків експлуатували. Я їх не експлуатувала. Я - проти експлуатації. Всі люди мають бутим рівні, але працювати, а не сидіти комусь на шиї.
Зараз мене дратує невизначеність з АТО... . Виникає враження, що гинуть ті, хто є найкращими і найбільшими патріотами України, а різний "шмурдяк" і "хитрозроблені" продовжуватимуть жити.... напевно в тому числі і я... . Дурня якась, але хтось за цим всім стоїть... .
Дратує, коли люди просять поради, а потом навіть не слухають. Нафіга мене напрягати з твоїми проблемами, коли тобі не потрібна відповідь
муляє очі, коли люде пишуть з грубими помилками і шляк трафляє, коли дорослі люде сюсюкають; курча ляґа, тобі ж не 4 рочки
Дратує пряжка від ременя, яка зрадливо дзвенить, коли срати сідаєш в громадському туалеті, в гостях чи на роботі.
А мене дратує у нас відрили у дворі нічний ресторан ! Так як в мене вікна старі а на нові поки не має грошей я дуже добре чую що там відбувается.