Особисто в мене вона завжди велика (бо маленькі не визнаю) і важкелезна все одно я її чоловіку не довірю, бо не чоловіча то справа )) Та й "своя ноша не тягне"
Мій чоловік також не любить коли я нию. В нього розмова коротка - будеш нити, заставлю щось робити. ---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ---------- В правдивої жінки торба повинна буде невеличка. Я також чоловіку не даю торбу носити, бо це аксесуар - частина ансамблю. Без нього вже вигляд не той.
Дратують продавці, ще не встигнеш подивитися на товар, як вони зі своїм, - вам щось підсказати/порадити, що ви шукаєте, що вам потрібно, а воно в моді, а то дуже смачне, а таке всі беруть, а беріть ось те, а може оте..., - блін, я розвертаюся і йду. Я сама знаю, що хочу і що мені потрібно.
мене дратує влада. Пролита кров сотні на майдані для них то все до одного місця. Далі хабарі, побори... Коли вже та люстрація почнеться?
Коли менталiтет цiлого народу змiниться, Мих. Навiть Ви, святий та гожий, iншоi влади не заслуговуете. А коли менталiтет цiлого народу змiниться? Правильно: проектуючи на людське життя - через досить довгий промiжок часу. Питання в тому, чи готовi ви чекати, поки вашим пра-правнукам на Украiнi жити краще стане. Якщо взагалi стане, звичайно.)
Политика в общем сильно бесит, особенно долгие разговоры по ТВ. А про дамские сумочки это интересно, жена мне только дает подержать свою сумку пока меряет что-нибудь Пару раз пытался помочь, получил ясный ответ, что это ее личная вещь.
Мене дратує коли говорять "терористи, сепаратисти" , а не російські війська. А ще дуже дратує нескінченний ремонт.....ррррр!