шо мене дратує

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем duncan, 27 лип 2010.

1. Бісить як деякі наші сусіди одночасно викликають усі два ліфти. Який швидше приїде, називається. Мені цікаво, а якщо обидва приїдуть одночасно, то як він (вона) будуть вирішувати проблему куди сісти? )) А потім, коли ліфти ламаються, ті ж самі сусіди з матюками шурують на свій -надцятий, хоча могли б продовжити строк дії двигунів якщо б були в змозі думати.

2. Князь

Князь Капитан Белый Снег

ага))), а есть еще такие приду..., пардон, которые вызывают единственный(!) лифт и держат его задом до посинения, пока "мамуля собирает баул" или "жена надевает сапожки", лифт елозит по вышеозначенному заду, обладатель его покрякивает от удовольствия мелкого захвата общественной ценности, бредущие сверху и наверх, проходя мимо, матеряться разной степени громкости... однако, когда приходит время вызвать лифт... с кайфом мстят "тому гаду" и, придерживая лифт, тихо оргазмируют от ощущения вселенской победительности и наружной аленделоновости - повбивалбы!!!

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

люблю собак, дратують їх власники, які:

1. вигулюють їх на моєму майданчикові, де собаки лишають свої "сліди"
    2. не тримають на мотузкові, а на закид, коли злющий собака на тебе кидається, заспокійливо так: "та він не кусається" :ireful:

• Подобається Подобається x 1
  4. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

А меня просто бесят "благодетели", которые подкармливая бездомных животных, забывают потом убирать остатки еды из этих своих "столовых", или еще хуже - бросают еду прямо из окон. (Есть такие в нашем подъезде!)

5. duncan

о! о! о!!!
    з вікна на якомусь там поверсі наді мною хтось щодня кидає хліб, крупу, залишки їжі прямо вниз -- на дашок під моїм вікном...
    для голубів :bad:
    свинарник жахливий

6. Лана Николана

Лана Николана Well-Known Member

Скорее не бесит, а вызывает недоумение, когда часов в 9 вечера кто-то выходит во двор и начинает интенсивно выбивать ковер....для чего, наверное для того что бы прохожие не заметили какой пыльный ковер....или может дня было мало?

7. duncan

дратує, коли на гривню кажуть "рубель", "рублі" :bad:

8. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Мій син в таких випадках, коли продавець говорить ціну в рублях, починає вголос розмірковувати, який тепер курс гривня/рублі, і обчислює, скільки гривень треба дати за оголошену ціну в рублях. на протест продавця, ще й переконує, що не треба набивати ціну, бо перше слово - була ціна менше. Кілька таких випадків, і будуть думати, як треба правильно сказати...:rolleyes:

9. duncan

бісе, що каналізацією регулярно смердить :bad:

10. Feba

Feba Well-Known Member

бесят ватники за окном и их дебильная манера 100500 раз подряд включать то гимн кацапии, то " руССький марш" на полную мощность :diablo:
    а еще вонь от костров которые они разжигают какой-то мерзкой соляркой- на улице +25 а окна из-за "руССкага духа" открыть невозможно :bad:

• Подобається Подобається x 4
  11. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

Можна залишити тут пост?) мене ніщо не дратує)))а тим паче не бєсіт:)

12. duncan

13. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

Та так;) на годиннику 02 06:mocking:

14. duncan

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Дратують вчорашні новини, а то й позавчорашні, що "крутять" по ТБ або у соцмережах.Коли на сьогодні вони вже не є новинами.

16. Wili

Wili Well-Known Member

кожного ранку в громадському транспорті мене дратують люди, всі, з водієм в ключно)))

17. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

Дратує, що у Львівському транспорті ВСЮДИ на оголошеннях пишуть і кажуть "компостЕрувати", "компостИрувати", "незакомпостерОваний квиток".. бррр... навіть автоматичний запис голосу, що повідомляє про зупинки, робить ці помилки

Іменник Що робити
    Боксер Боксувати
    Контролер Контролювати
    Монтер Монтувати

ТОМУ

Компостер КОМПОСТУВАТИ!!!!

Ух))) хоч тут виговорюсь

• Подобається Подобається x 2
  18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А я завжди компостувала компост...

• Подобається Подобається x 2
  19. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

Ви все правильно компостували))

http://sum.in.ua/s/kompostuvaty

20. duncan

все життя ві Львові казали "компастувати" чи "незакомпастований квиток не дійсний"
    але у Києві "компостирують", тому і нас примушують)

теж бісе! :diablo:

а де твій аватар? :)