шо мене дратує

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем duncan, 27 лип 2010.

1. V.P.

V.P. vegan power

главное - размер... гм... обїектива)) ну ті понял;)

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[OFFTOP]это не сосед, это гомо-ремонтикус[/OFFTOP]

3. Norton

Norton камышовый кот

как говорят ремонт это состояние души.....

4. V.P.

V.P. vegan power

Сегодня заходил. Он мнне сказал, что никому не мешает крооме меня. Чуть не дал ему по щам... и сказал, что мстит мне за музыку...громкую... какая может быть громкость на 50 ваттах?

5. Оникс

Оникс Well-Known Member

Конечно громко, особенно в панельке :).
    У нас сосед на старой квартире "кошмарил" бабушек (в хрущевке жили в основном пенсионеры) и нас за компанию своей музыкой... Ну муж однажды бабушек предупредил, выбрал время, когда этому меломану в ночь на работу и... врубил мой любимый Рамштайн... Трех концертов (30-35 Вт) перед ночными сменами хватило... :)
    К сожалению, мы живем в общежитиях, а не в квартирах - звукоизоляции никакой... :sad:

6. bars

bars Well-Known Member

Для пищалок потянет!:good:

7. V.P.

V.P. vegan power

8. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]если синусоидальная мощность, со стен при 50-ти картина у меня падает[/OFFTOP]

9. duncan

дратує, коли бидлани-куряги бички кидають через вікно!!! :ireful: :ireful: :ireful:
    ці потвори попільничками користуватися не вміють?
    а в туалет вони теж на вулицю бігають?!

10. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

я..

11. duncan

Ви самі себе дратуєте? о_О

12. Orthodox

а хіба може бути інакше? я не заклопотанний самокопанням інтраверт:), просто вважаю, що причина усіх наших негативних реакцій знаходиться в нас, а не зовні...

13. duncan

певно через те, що ми не пісяємо в ліфті, це роблять іньші :)

14. Orthodox

мабуть так)))))
    хоча у данному випадку співчуття хворій на моральний енурез людині було б більш християнською реакцією, а оскільки я не спроможний саме так сприймати факт під назвою "всё в говне" і реагую стандартно (на кшталт "Убив би суку"), то саме це роздратування мене і дратує:)

15. Norton

Norton камышовый кот

как жеж я с тобой согласен...:good:

16. tanna

tanna Дуже важлива персона

Коли згадують любов до ближнього - мене це починає дратувати. :)) Тому що чому я повинна закликати сама себе любити ближнього, а він той ближній любить мене? Відповідь проста та очевидна - ні. І це вже було б дійсно смішно, якби не було б так сумно. Адже я точно знаю, що любов повинна бути взаємною. Або не бути взагалі. Любов в одному напрямку я не розумію. І якщо ви скажете, що я все рівно повинна піти на це заради свого спасіння - все одно це якесь несправедливе та жорстоке по відношенню до мене буде спасіння.

17. V.P.

V.P. vegan power

меня бесит ветер и мороз. и то. что я даже затвором камеры не могу счелкнуть(

18. duncan

а радше -- гиньший :)
    сам не знаю, як воно так виходе :sad: :rolleyes:

19. Emigrant

Emigrant Active Member

С некоторых пор стал раздражать один человечек, с которым часами переписываемся в скайпе. Дискуссии порой не несут никакой смысловой нагрузки, что зачастую и огорчает меня в этом человеке, т.к. стоило бы переводить разговоры в более полезное русло вместо того, чтобы разглагольствовать о нелепых вещах.

20. V.P.

V.P. vegan power

на кол его.
    в одном из моих скайпов(рабочем) 700+ контактов.
    там все ни о чем пишут

а де твій аватар? :)