Сегодня заходил. Он мнне сказал, что никому не мешает крооме меня. Чуть не дал ему по щам... и сказал, что мстит мне за музыку...громкую... какая может быть громкость на 50 ваттах?
Конечно громко, особенно в панельке . У нас сосед на старой квартире "кошмарил" бабушек (в хрущевке жили в основном пенсионеры) и нас за компанию своей музыкой... Ну муж однажды бабушек предупредил, выбрал время, когда этому меломану в ночь на работу и... врубил мой любимый Рамштайн... Трех концертов (30-35 Вт) перед ночными сменами хватило... К сожалению, мы живем в общежитиях, а не в квартирах - звукоизоляции никакой...
дратує, коли бидлани-куряги бички кидають через вікно!!! :ireful: :ireful: :ireful: ці потвори попільничками користуватися не вміють? а в туалет вони теж на вулицю бігають?!
а хіба може бути інакше? я не заклопотанний самокопанням інтраверт, просто вважаю, що причина усіх наших негативних реакцій знаходиться в нас, а не зовні...
мабуть так))))) хоча у данному випадку співчуття хворій на моральний енурез людині було б більш християнською реакцією, а оскільки я не спроможний саме так сприймати факт під назвою "всё в говне" і реагую стандартно (на кшталт "Убив би суку"), то саме це роздратування мене і дратує
Коли згадують любов до ближнього - мене це починає дратувати. ) Тому що чому я повинна закликати сама себе любити ближнього, а він той ближній любить мене? Відповідь проста та очевидна - ні. І це вже було б дійсно смішно, якби не було б так сумно. Адже я точно знаю, що любов повинна бути взаємною. Або не бути взагалі. Любов в одному напрямку я не розумію. І якщо ви скажете, що я все рівно повинна піти на це заради свого спасіння - все одно це якесь несправедливе та жорстоке по відношенню до мене буде спасіння.
С некоторых пор стал раздражать один человечек, с которым часами переписываемся в скайпе. Дискуссии порой не несут никакой смысловой нагрузки, что зачастую и огорчает меня в этом человеке, т.к. стоило бы переводить разговоры в более полезное русло вместо того, чтобы разглагольствовать о нелепых вещах.