Шмурдяк Європейський особливий ***** 20 об.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем serg-shs, 11 чер 2011.

  1. serg-shs

    serg-shs Well-Known Member

    Ну да - расскажите еще. Реакция на содержимое - это потом. А название - это 90 % стоимости!!! если не больше.
    виски, ром, бренди, и пр. - всё это самогонка. Отличие только в том с чего гонят и в закраске, извиняюсь - в способе последующего настаивания ;)
    так что покупают именно этикетку. Наш шмурдяк разлит в традиционную по форме, остающуюся неизменным уже более 200 лет, бутылку; с красивым лейблом и какой-то идиотской печатью + кусок картона на котором чего-то написано...
     
  2. serg-shs

    serg-shs Well-Known Member

    З одного куща можна виробити - 1-2 відра виноградного соку (є певні варіації, але так - в середньому). Грубо прикинувши можна допустити, що це так грам по 100 на кожного мешканця України. Звісно є вина, але в переважній більшості - порошок. Навідь в Кілії, Б-Дністровському і т.д. Виноматеріал, як не дивно, шурує в ЕС...



    не технологію, а зовнішній ефект: щоб бульбашки, піна та т.п.
     
  3. serg-shs

    serg-shs Well-Known Member

    ну на виставку воно може бути вироблено якісно, але у серійному виробництві - порошок, порошок, порошок, вода
    До речі там 2 "шабо" розрізняють "вина Ренуара" і без надпису. Одне одного коштує - шмурдяк порошковий. Хоч з початку - було досить прийнятне.
     
  4. White Snake

    White Snake Дуже важлива персона

    я вас поздравляю!
    за всех только говорить не надо :)
     
  5. Степаныч

    Степаныч Дуже важлива персона

    Был у нас в институте профессор-фармаколог, читал лекции о культуре пития. Ходили с удовольствием. Так вот его слова: "Если Вы спрашиваете девушку, что она будет пить, а она отвечает, что ей все равно, помните: ей важен не процесс, а результат!". Так, вспомнилось просто.:pardon:
     
  6. serg-shs

    serg-shs Well-Known Member

    конечно есть исключения, подтверждающие правило ;)
     
  7. Прокіп

    Прокіп Well-Known Member

    По зовнішньому ефекту - це критерій жлоба. Зовнішній ефект московських церков змахує на хритиянство, а його там і близько немає, як і в київсько-одеському шмурдяку шампанського. Єдине місце, де в совкові часи робили щось близьке до шампанського по технології - це Артемівськ.
     
  8. serg-shs

    serg-shs Well-Known Member

    Прокопе, ну не всім постачали вино з підвалів Шампані... отакі от ми... жлЬОби і є...
     
а де твій аватар? :)