Шлюб з іноземцем. Гіркий досвід.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем habibi, 20 сер 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ви про поляків? А до чого тут вони? Ви хоч тему читали? Дописувачка в Німеччині..

• Подобається Подобається x 1
  2. Mariya

Mariya Well-Known Member

***пасаж про дитину витерла, соррі, підсліпувата стала, читати розівчилась***

Електричками доїхати до Перемишля буде не дуже важко і недорого, а звітам - додому. І розлучатись.

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Кокої дитини?

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Там щей граматичні помилки які ніхто не допустить хто навіть все життя суржиком говорить і клавіатура там ні до чого. Бабле фиш і інш. робить багато що можливим. І що це жінка взагалі, тим більше зі Львова теж сумніви є. Мені за Вас соромно що Ви такі безкінечно наївні. Але життя прекрасний вчитель...

Я з цеї теми вихожу. :morning1:

П.С. Жаль людей яким справді потрібна допомога.

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Слідкуйте за рукою...!

• Подобається Подобається x 2
  6. Максим

Максим Well-Known Member

Вибачте, звичайно, але з дописів жертви аж ніяк не випливає, що їй не дають вчити мову:
    1. Телевізор, треба розуміти, ніхто їй не відібрав і дивитися не заборонив.
    2. Комп'ютер - аналогічно, інакше б вона не дописувала на форум.
    3. З дому виходити теж не забороняють.

Що ж тоді вкладається у твердження "не дає вчити мову"? :dntknw:

Щодо прав: жертва може подивитися все, що її цікавить, на неті (до якого доступ є), в т.ч. не володіючи німецькою.

На мою думку (але це тільки на мою думку, нехай ніхто не ображається), ця тема - це або курсова робота студента-психолога, або жертва ще не визначилася сама, що вона хоче, "што дєлать і кто вінават".

• Подобається Подобається x 5
  7. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

а жертвою бути просто- мене ніхто не любить, чоловік сволота, я така нещасна...

Це ж просто нити і нічого не робити.
    Про вивчення мови - не хоче чоловік дати гроші на курси , економте на каві- за місяць реально зібрати , вчіться по телевізору , по газетах в супермаркеті, в гуглі нарешті , біло б бажання.

в мене безліч прокладів коли мати бере в охапку важкохвору дитину і їде в чужу країну рятувати, без мови без грошей - і таки рятує , і таки находить вихід, а вам чого бракує ????
    Здорова молода кобіта з вільним довступом до інтернету, яка має дах над головою і що їсти - ваша проблема лише у вас в голові

• Подобається Подобається x 4
  8. - с тем, что bold-ом выделено - не так важно. Но вот почему "не втече" - нет ясности! А вопрос-то самый главный в любой теме о страданиях в супружестве, в какой бы стране ни происходило дело...

9. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

...або хтось вирішив, що на ЛФ бракує свого серіалу...:pardon:
    P.S. але то так на мою думку (не брати близько до серця, кому ця думка не сподобається :) )

• Подобається Подобається x 5
  10. habibi

habibi Member

Почитайте бубь-ласка це (знайшла на одому сайті, але на рос. мові):

´´В. Что такое "интеграционные курсы"? Обязательно их посещать?
    О. Введенные с изменением от 1.1.2005 немецкого законодательства интеграционные курсы предназначены для приобретения иностранцами достаточных знаний немецкого языка (уровень B1) и культурно-правовой системы Германии. На изучение немецкого языка отводится 600 часов, на ознакомление с культурой и историей Германии - 45 (до 8.12.2007 - 30). Курсы обязательны для всех иностранцев (за редкими исключениями - например прибывших в Германию для осуществления трудовой деятельности или учебы), въезжающих в Германию после 1.1.2005 и не обладающих начальными знаниями немецкого языка (A1). Въезжающие по воссоединению супруги обязываются с 28.08.2007 к посещению курсов в том случае, если их уровень владения немецким языком ниже B1, то же самое касается еврейских иммигрантов. Пренебрежение обязанностью к посещению курсов может повлечь серьезные последствия в плане шансов на продление срочного ВНЖ или выдачу бессрочного. Успешное окончание интеграционного курса позволяет на год (до 7 лет) сократить срок, необходимый для правопритязания на немецкое гражданство. Также отпадает необходимость в дополнительной проверке уровня владения языком и знаний культурно-правовой системы Германии (необходимой для получения ПМЖ и гражданства). Стоимость посещения курсов составляет 1 евро/час (т.е. в целом 645 евро);´´

Чи можна таку суму на каві заошчадити?

але, там шче сказано :

´´иностранцы, не обладающие доходами, от этой оплаты освобождаются.´´

але нажаль, я під цю катеґорію не попадаю тому, шчо чоловік зобов´язався утримувати мене (у відділенні для іноземців подавав всі документи).

Прочитала ваш допис в іншій темі, дякую, спробую бути...

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А у мене є сумніви, що Ви з Японії, бо чудово знаєте граматику української мови ;) Але що з того? Та нехай і не зі Львова, яка різниця? Яке це взагалі має відношення до теми? Не розумію.. По моєму це просто "треба ж найти за що зачепитись".
    А мені навіщо? Ви ж помилились, зробивши передчасні висновки. В першому ж дописі цієї теми написано:
    .. ну але ж ні, навіщо читати когось, якщо можна самому знайти про що поговорити?.. ех..
    От власне, що тому пані і написала навіть на цьому форумі, а що отримала у відповідь? Недовіру, ворожість і безглузді докори. Я б після такого взагалі від людей ізолювалась..

12. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 27 сер 2009
  13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ну...нє.
    Отримала пораду повертатися "на рідні хліби", де й стіни допомагають.
    +, отримала прочухана за авантюризм, бо без грошей, знання мови і чоловіка (не знаєш броду - не лізь у воду) вискочила.
    +, продовжує авантюру... :)

Навіяло темою:
    http://www.youtube.com/watch?v=RkL3qPYCISw

14. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  15. Max_

Max_ кл. москаль

понимаете, (все дальнейшее ИМХО), складывается впечатление, что "...В сценарии много вранья..."*. То есть отсутствует внутренняя логика в развитии сюжета. Может причина еще в том, что я украинский язык так себе знаю, но я совершенно не понял - что автор хочет, какие цели, как их собираются достигать?
    ----
    * - Ю. Семенов

• Подобається Подобається x 3
  16. habibi

habibi Member

Прочитала це все і зробила висновок, дарма мій допис пан Левандівка виніс у окрему тему. Мій допис був взаґаліто у темі ```Реестрація шлюбу з іноземцем`` і був як застереження для тих хто хоче виїхати закордон і взяти шлюб з іноземцем. Шчо життя за кордоном без родичів, знайомих, друзів та шчей коли біда в житті трапляеться... не таке вже солодке. Прочитайте шче раз мій перший допис спочатку до кінця, можливо зрозумійте суть. Невже там е слова про допомоґу, пораду і т.д. Це вже форумчани зробили мій допис, як тему для обґоворення, критики і давання порад... Навіть не знаю як в деяких людей виникли думки про студентів-психолоґів та серіали...то просто якісь дурниці. Але й так вдячна всім за дописи, деякі поради слушні. Мені стало леґше коли побачила себе зі сторони. Це не серял - це життя... і була б вдячна якби йоґо більше не обґоворювали. Всім дякую.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)