Відповідь: Шлюб і хрестини А хто робить? Вона сказала, вона і робить. Не всі випускники УКУ є віруючі, як не всі семінаристи стають священиками. Часом не стають, бо відчувають, що то не їх покликання. Знаходять себе в іншому. А що? Є багато розумінь? Все у книзі Левіт розписано, хіба ні? Додано через 9 хвилин А як думаєте? Додано через 10 хвилин І до чого тут це? Церква проти оцерковлення дівчаток? Чи, може, Церква проти шлюбу або хрещення під час Літургії? А вивід - це догма віри?
Відповідь: Шлюб і хрестини Та то з тієї ж нечистоти все виводиться. Обряд з єврейської традиції. Найбільше того дотримуються православні. Священики добу перед тим, як служити Літургію утримуються від сексу. Жінкам під час менструації заборонено до храму вірних заходити, а до Причастя - взагалі мало не тяжкий гріх. Так само заборонено жінкам під час менструації приступати до чудотворних ікон тощо. Вивід береться із того самого. Над жінкою читають молитви на очищення, аби чоловік, торкаючись її, не осквернився, ані інші, до кого вона доторкнеться. Після пологів із жінки виходить плацента, кров і т.п., тому вона вважалася нечистою і тому їй не можна було йти до церкви, ані до інших людей, бо вона була нечистою і поки не принесла в жертву чи то ягня, чи двох (здається) голубів, не могла бути очищена. То все у книзі Левіт описано. Мушу вам процитувати кілька молитов із виводу. Навряд чи жінки уважно то слухають. Додано через 3 хвилини
Відповідь: Шлюб і хрестини Я такого не казав, просто є окремий обряд оцерковлення дівчаток і окремий обряд у хлопців. НІчого тут поганого нема і ніхто не бажає принизити когось. Хто казав, що проти шлюбу або хрещення під час Літургії? В перші часи християнства всі Тайни відбувалися під час Святої Літургії
Відповідь: Шлюб і хрестини Мені вивід давали всі три рази, але обмеження на вхід до церкви не було...
Відповідь: Шлюб і хрестини Дай Бог щоб ніхто так не робив!!! А щодо другого, то кожен студент, на мою думку, повинен показувати лице свого закладу. Якщо цей заклад Католицький - то... а щодо семінаристів, то семінарія є немов кузнею, що гартує молодих хлопців до відповідальної справи. Хто не бачить себе в цьому, то це є краще, бо Господь приготував йому щось унікальне і не повторне. Я впевнений, що він не буде розчарованим. Головне бути правдивим християнином на тому місці де його пошле Бог Додано через 2 хвилини Бо Христос прийшов доповнити і пояснити закон. Зараз Церква говорить словами Христа, що в цьому немає нічого поганого. Дітородження - це великий дар і за нього потрібно дякувати. Чому таку людину не впускати до Церкві???? Що в цьому поганого???
Відповідь: Шлюб і хрестини Ніхто не каже. Просто ви загальними фразами кидаєте невпопад. Додано через 40 секунд Бо від того вже відійшли. Православні зберігають. Католики відійшли від того зовсім. Додано через 4 хвилини Ну, не мені вам казати, що багато хто йде в УКУ через англійську мову. Знаю навіть, що там вчилися свідки Єгови. Додано через 12 хвилин Мені ні разу. Додано через 20 хвилин і... ?
Відповідь: Шлюб і хрестини Після шлюбу теж є вивід. Тобто мало би бути вже 2 рази. Не було ні одного. Додано через 42 секунди А за Новий, але від Христа, а не від блаженного. А Старий - яко-тако. Там второпності треба.
Відповідь: Шлюб і хрестини пробувати може і пробував... Додано через 1 хвилину От, доречі, Ліля, поясніть, як то Бог, створивши перше чоловіка, каже розмножуйтеся... жінки ще не було....
Відповідь: Шлюб і хрестини А я прочитала. Була шокована. Не могла повірити, що там стільки крові... Ну, але мені тоді не так багато років було. А ви перше почитайте, то продовжимо.
Відповідь: Шлюб і хрестини з моїм-то кризисом у наявності часу.... я читаю повільно, особливо серйозні книги. Додано через 2 хвилини Доречі, тібетські монахи стверджують, що біблійне значення чоловік - це чоловік і жінка в одній особі... тому і "розмножуйтеся"...
Відповідь: Шлюб і хрестини Время таке було, народ єврейській самі знаєте який. Он і треба було з ним радикально.