Відповідь: Шлюб і хрестини Ну мене так і вчили, що не безперечне підкоряння мужчині а рівноправ*я; це не фемінізм а радше шанувати Бога в собі. Як то ні? Моїх обох дівчаток уцерковнювали, бо були ті священники що знали а з Данилком чи то не знали що це треба робити або не хотіли...:o А от Анну, Юліану і Андріану уцерковнювали, ну тобто священник брав на руки і ніс до Престолу. так?
Відповідь: Шлюб і хрестини То у вас хороший отець, вітаю! Тут я знаю тільки одного, котрий так робить. У Львові взагалі ... Тільки хлопчиків.
Відповідь: Шлюб і хрестини А я вам то давно казю :D Десь навіть є знимки тих всіх прекрасних моментів
Відповідь: Шлюб і хрестини Хрещення дає нам ту особливу благодать називатись і фактично бути Божими дітьми. Це свого роду привілей, яким було б нерозумно нехтувати. Колись - уперші віки християнства люди приймали хрещення перед смертю, тому що Таїнство сповіді не було так розвинуте як тепер і вони боялись, що нагрішивши після хрещення втратять свій шанс на вічне життя. Згодом все змінилось і з"явилась традиція хрестити немовлять а сповідь дає нам можливість підтримувати свою душу в належній "чистоті", щоб коли прийде наша остання година ми були готові до зустрічі з Творцем. А що стосується допису однієї з учасниць проте що коли не прийде до Церкви то все паску святять, то..вибачте звичайно, але таке вибіркове християнство це якась Жалкая пародия на ничтожное недорозумение - якщо я вірю в Ісуса Христа, то приймаю і Церкву і всі традиції Церкви і всі Таїнства, а не вибираю те що більше підходить і те що менше, або зовсім відкидаю, бо мені це здається застарілим.Не нам вирішувати, що в Церкві нам підходить а що ні, але нам молитись, сповідатись, любити ближніх і виконувати заповіді, виховувати наших діток на порядних і чесних, на відкритих і радісних людей з Богом в серці. І необов"язково давати здачу, коли нас вдарять по щоці -свою гідність можна захистити і в інший спосіб.
Відповідь: Шлюб і хрестини Дівчата, не зліться на мене, але мені то все дивно читати. От Ви хочете рівності з чоловіками. А рівність, яку Ви особисто собі уявляєте є чисто людська, я би сказав засдрісна, бо очах Бога не в тому є рівність. Є чоловіки, які не вартують жінці шнурки на сандалях розвязати і то зовсім не залежить від того може жінка бути священником, чи ні, може зайти у святилище, чи ні. Воюєте за мізерні видимі речі - от що я Вам скажу.
Відповідь: Шлюб і хрестини Ви трошки сплутали праведне з грішним! Рівність з заздрості? Та ні. Я не прагну стати священником бо це велике покликання так само як і бути матір*ю. Кожному своє. Але он робити різницю, що дівчаток не можна заносити в святилище а хлопчиків можна - це не правильно. Бо коли перші християни обряк хрещення був однаковий для всіх - жінок і мужчин. Єдине що коли хрестили жінок то прислуговували жінки (щоб мужчини не дивились на оголені тіла жінок) а обряд був для всіх однаковий.
Відповідь: Шлюб і хрестини та кому та рівність тре? Мені це точно ні У кожної статі свої привілеї і обов"язки, Бог створив нас нерівними навіть по фізичних параметрах, тому нема чого воювати за те до чого довів жінку Совок - до Ломової коняки - коня на скаку і в горящу ізбу і т.д. Просто нехай кожен у житті знайде себе і має змогу реалізувати свої здібності і таланти незалежно від того чоловік це чи жінка. Нехай чоловіки дозволять своїм жінкам відчувати себе тендітними і ніжними, а жінки дадуть чоловікам змогу дбати про жінок, турбуватись про них, бо це таке сумне видовище - коли жінки перетворюють власними руками чоловіків на тюхтіїв, які не в стані вирішити навіть в який вузол шнурівки зав"язати і коли чоловіки так доводять своїх жінок, що вони забувають про те, що вони можуть посміхатись, подобатись іншим і жити не тільки курсуючи між плитою і базаром..Тому - давайте пам"ятати про те, що жінка це вінець створіння і дана чоловікові для того, щоб він мав опору і підтримку, щоб мав кому віддати свої почуття і отримати у відповідь серце на вічно щоб мав про кого дбати, мав кого захищати і з ким порадитись у складній ситуації та й не тільки. Любімося і кохаймося і поважаймо один одного
Відповідь: Шлюб і хрестини Точно. Зовсім нерівні. Суцільні горбики та ямки. Даремно Бог порох земний узяв, треба було дошки. Додано через 59 секунд За що? За те, що і праведне, і неправедне в один мішок звалили?
Відповідь: Шлюб і хрестини Зануді ще +10! Додано через 1 хвилину Для мене стремління жінки бути рівними з чоловіками - це бути похожими до чоловіків, але жінок ми любимо не за це.
Відповідь: Шлюб і хрестини Ой... невже ви боїтесь дати жінкам рівні права? Чому рівність прав жінки ви повязуєте з можливістю або стати священником зразу або жінка обовязково має стати бабою в штанах і зупинити коня на скаку. Рівні права жінки не дорівнюють приниженню мужчини. А чомусь в вас так виходить, що якщо говоримо про рівність прав то мужчина автоматично стає приниженим!?
Відповідь: Шлюб і хрестини Ну це вже ми залишимо жінці до вибору. Хоче - то нехай спиняє хоч коня, хоч кого хоче. То радше мало бути - стати хлопом в спідниці. Але он шотландці носять «спідниці» і ніц. Провітруют щєсті своє.
Відповідь: Шлюб і хрестини Маруся, уявіть собі, що мужик хоче стати на місце жінки, як би Ви ставились до такого чоловіка, у мене щось аналогічне, коли жінка хоче бути як мужик. У кожного своя роль у тому житті і ця роль є досконала і прекрасна, але в тому амплуа, яке дав Бог.