Шляхи інвестування. Обмін думками.

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Radzik, 13 кві 2011.

?

Я інвестую в:

1. Депозит в банку

7 голосів
    25,9%
  2. ПІФ

5 голосів
    18,5%
  3. Акції

4 голосів
    14,8%
  4. Нерухомість

8 голосів
    29,6%
  5. Золото (злитки)

2 голосів
    7,4%
  6. Твори мистецтва

1 голосів
    3,7%
  7. Недержавний пенсійний фонд

2 голосів
    7,4%
  8. Нерухомість/земля.

4 голосів
    14,8%
  9. Власний бізнес

10 голосів
    37,0%
  10. Тримаю гроші вдома

6 голосів
    22,2%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Kelmanda

Kelmanda New Member

рік тому почав шукати місце куди вкласти певну суму коштів. шукаючи інвестиційний фонд натрапив на форекс, але з можливістю не торгувати самому а віддати гроші в управління. почитавши відгуки в неті та поспостерігавши за цією конторою пів року наважився вкласти туди кошти. процедура доволі проста - реєструєшся - запит на поповнення рахунку- йдеш в банк - і кошти в тебе на віртуальному рахунку. далі обираєш управляючого вивчивши його результати роботи та методику і віддаєш йому в управління певну суму на певний період часу. починати можна навіть з 50 дол. я вклав 1000 дол. за пів року були і падіння і злети але загалом нічого нероблячи, тільки щодня заглядаючи як там у нас справи, я отримав прибутку 100 % (могло бути й більше). наступним питанням стало як зняти кошти це мене турбувало, думав а раптом розвод. але ні запит з сайту на вивід готівки - 2 дні і кошти в мене на рахунку.
    поряд з цим зазначу мій друг по мому прикладу зробив те саме вклав кошти, але вклав всю суму 1 управляючому, який за місяць пішов солідно в "-" і мій друг зробив велитенську дурницю - він зняв залишок (якби він його лишив за місяці 3 мав би прибутку +80:wacko:, атак кучу спустив в повітря.

хочете знити де я вкалав кошти пишіть охоче розповім

а де твій аватар? :)