рік тому почав шукати місце куди вкласти певну суму коштів. шукаючи інвестиційний фонд натрапив на форекс, але з можливістю не торгувати самому а віддати гроші в управління. почитавши відгуки в неті та поспостерігавши за цією конторою пів року наважився вкласти туди кошти. процедура доволі проста - реєструєшся - запит на поповнення рахунку- йдеш в банк - і кошти в тебе на віртуальному рахунку. далі обираєш управляючого вивчивши його результати роботи та методику і віддаєш йому в управління певну суму на певний період часу. починати можна навіть з 50 дол. я вклав 1000 дол. за пів року були і падіння і злети але загалом нічого нероблячи, тільки щодня заглядаючи як там у нас справи, я отримав прибутку 100 % (могло бути й більше). наступним питанням стало як зняти кошти це мене турбувало, думав а раптом розвод. але ні запит з сайту на вивід готівки - 2 дні і кошти в мене на рахунку. поряд з цим зазначу мій друг по мому прикладу зробив те саме вклав кошти, але вклав всю суму 1 управляючому, який за місяць пішов солідно в "-" і мій друг зробив велитенську дурницю - він зняв залишок (якби він його лишив за місяці 3 мав би прибутку +80, атак кучу спустив в повітря. хочете знити де я вкалав кошти пишіть охоче розповім