Шепiт - треба швидко захистити дітей

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем vasnas, 8 лип 2016.

Статус теми:
Закрита.
  1. vasnas

vasnas Well-Known Member

Объявление Стефановичем моей лекции в 14:58 по Киеву -
    View: https://soundcloud.com/sasha-poltavsky/aci34vbpr4cm

2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

А казали, що українською не розмовляєте. Непогано виходить

3. vasnas

vasnas Well-Known Member

Мальчик Моисей 9 лет из Львова плачет (в ніч на Івана Купала) - Стефанович А.В. кричит плохие слова (матерится, унижает и оскорбляет), пыряет пальцами в болевые точки (поэтому дети не догадаются сказать, что бьет, но он делает им очень больно), морит голодом и т.д. -
    View: https://soundcloud.com/sasha-poltavsky/20160705-122436-9a

• Тупо Тупо x 1
  4. Latana Royal

Отже, з цього висновок, що пан Полтавський не педофіл?:)))

5. vasnas

vasnas Well-Known Member

Больше ничего не успеваю выложить чисто физически, время ушло, мне никто не помог... ... извините! но хоть что-то успел предпринять

Материалы приобщили к моему заявлению и зарегестрировали за номером 412 в Ивано-Франковской областной полиции..
    Все свои лекции я тоже записал, но выложить нет технической возможности, еще раз извините.

• Тупо Тупо x 1
  6. vasnas

vasnas Well-Known Member

тоже неплохая муть, как и с прикрытием патриотизмом...
    спросите тех 18 детей, какой я им был "педофил"!
    Но вам же нужно намекнуть ! это же цель, посеять сомнения...

• Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я недавно прочитав, як одного російського полковника(воював на Лугандонії)... ну коротше підлеглі помогли йому померти... чи то серце стало, чи то просто самогубство... а він знущався над підлеглими. Наприклад, змушував своїх солдат співати у протигазах... просто любив чоловік мистецтво, любив хоровий спів... Ну й всі наші патріоти поставили лайк за те, що пішов на той світ, а мені, поправді, шкода його було...

• Смішно Смішно x 1
  8. Latana Royal

Де там запрошення?! Ви напросилися, а Олександр Васильович просто погодився, навіть без ентузіазму!
    А Ви з самого початку мали на меті збирати компромат на нього.
    Й лекції він не оголошує, а лише погоджується "читай вже" аби тільки відчепився.
    Ви в Стефановича вчепилися, неначе кліщ, та ще й нам свою брехню нав'язуєте. Намагаєтесь нашими руками якісь власні брудні справи робити.
    Нічого, крім інсінуацій, я в Ваших псевдо доказах не вбачаю!

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Latana Royal

та більше й не треба, вже достатньо, щоб зрозуміти, скільки Ви часу в нас вкрали.
    Я б на місці правоохоронців покарала Стефановича за те, що дозволяє спілкуватися з дітьми невідомо кому. Та перевірила Ваші справжні мотиви перебування в дитячому таборі!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Latana Royal

Ми не знаємо достеменно, чи смерть є покарання, чи нагорода. Тому, я намагаюсь так казати: "Господи, тобі краще знати, кому йти, а кому залишатися"

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ні з цього висновок що обидва брешуть. Вони обидва можуть бути педофілами. Але висновки можна робити тільки на фактах які отримані в результаті не теревенів кацапів на інтернеті. Кацапські теревені можна і потрібно іґнорувати.

• Баян Баян x 1
  12. prius

prius Well-Known Member

Кацапе не відволікайся ,розминай язик зміниш алкаша коло дупи потроха

13. MrVasnas

MrVasnas Member

Немае будь яких образiв. Це хвора людина. Треба захистити дитячи табор та ёого самого вид
    люлин яки его можут побити.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А от фото класні почали викладати.

• Тупо Тупо x 1
  15. Latana Royal

Тоді навіщо Вам викладати про нього інформацію?
    Тільки не кажіть, що теж дітей рятуєте, бо вже оскомина від "спасителів":)))

16. vasnas

vasnas Well-Known Member

такое впечатление, что сам стефанович и врет в єтом посте, он не может не врать - патологический лгун - болезнь - жалко даже немножко :)

• Тупо Тупо x 1
  17. vasnas

vasnas Well-Known Member

MrVasnas это подтянулся путинист со Ставрополья... на ставропольском форуме один даже хвалился, что он выедет меня убить за это

а свою фотку с синяком я сам же и выложил в сеть, это на меня напал подполковник доблестной российской полиции...

форумы оккупировали такие умельцы, что придумывают небылицы типа "распятых мальчиков", что украинские. что российские форумы, лукавых везде полно...

анализируйте информацию во всей полноте, если хотите что-то понять!

• Не подобається Не подобається x 1
  18. Latana Royal

А хто фотки Ваші викладає з побитою пикою? Теж Стефанович? І за що то Вас так розмалювали?
    Точніше не так. За що - десь приблизно вже зрозуміло, враховуючи Вашу манію звинувачувати людей.
    Більш цікавить - як часто Вас наздоганяє відповідь?

19. MrVasnas

MrVasnas Member

Ни... Рятувати дiтей це дiло батькив та стефановича. Вони усе добре робят.
    Або Фактiв того что васнас кого або згвалтував у меня немае. Це тилько переписка в соцмереже.
    Та регулярно до дитей лизе.
    Тут водин патриот его кастрирвать предложил, и в сбу сдать. Против кастрации я не возражаю.
    А вот в сбу не треба его. Хай себе в лису живе. на российску пенсиию.

20. MrVasnas

MrVasnas Member

Скажи будь ласка. Полтава це кацапскэ мiсто чи Украинське? Чому тогда полтавский кацап?
    Вон же с Украинским прапором в крыму на роман кош ходив. Про него украинские жерела песали. До него фсб ходило. Теперь вот он к вам приехав.
    Вон борец с режимом, або педофил. Представь киселев размовляее. укранский педофил, поздравил украину в крыму.

Останнє редагування: 14 лип 2016
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)