Шепiт - треба швидко захистити дітей

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем vasnas, 8 лип 2016.

Статус теми:
Закрита.
  1. vasnas

vasnas Well-Known Member

привлечение внимание к проверке фактов не может быть не голословным, пока эта проверка не была проведена..

у вас я вижу цель одна, путать людей.. тех, кто такого невысокого уровня как вы не могут раскусить..

• Тупо Тупо x 1
  2. vasnas

vasnas Well-Known Member

у меня есть записаные свидетельства детей, но вам я их не опубликую.. чем же мои показания хуже чьмх то других? письменные.. официальные..

у вас цели несовместимые с защиьой детей.. у вас чтото другое.. или чисто националистическое или даже флудеровское..

однако раз остальные ведутся на вашу примитивную демагогию.. то что ж это общество достойно того, чтобы издевательства над его детьми продолжалось..

с 13 июля я обрываю общение и больше этим делом не занимаюсь..

мне помогать записать видеопоказания поздно, я сам, что смог сделал, а детям других смен успеете

• Тупо Тупо x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Провокатор із позначкою Крим. Стверджує що йому набили морду в Карпатах. Скорше щоб оберегти дітей від нього. Питання насправді від чого? В поліцію він боїться звертатись. Значить що щось погане вчинив.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Баян Баян x 1
  4. vasnas

vasnas Well-Known Member

ха, все переврал :)
    расчитано на тех, кто не вчитывается..

к сожалению нет ни одного человека, кто бы вчитался и помог мне хотя бы не с хаписью видеопоказаний, а морально..

таких и в путинисткой России флудеров полно.. поверхностных извратителей спорщиков для поверхностных людей

• Тупо Тупо x 2
  5. vasnas

vasnas Well-Known Member

отписываюсь.. тут не с кем и не для кого общаться.. см видео по ссылкам в первых постах, там достаточно..

• Тупо Тупо x 2
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ура.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от дивіться.

1. Ви пишите:
    А я й не думав нікого захищати.

2.Ви пишите:

й не думав нічого викривляти.

Висновок: як далі вам вірити?

Ви не даєте навіть розібратися у ситуації. А може у вас особисте з тим чоловіком.

А оті закиди про незбалансоване харчування взагалі смішно виглядає. Яке харчування має бути на вашу думку? Ви спеціаліст, чи вам здається, що діти недоїдають? Які у вас цифри? Одні емоції.

Я не ставив собі питання - вірити, чи ні, але відчуття, ніби все вилами по воді писано.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачите, вже і ми всі погані. У вас манія.

9. vasnas

vasnas Well-Known Member

скорее тупые.. без умысла.. и тут ничего не поделаешь.. тупые во всем, что не касается простой и скорой выгодки... тут вы подобны Стефановичу, отчего должна у вас к нему возникать даже симпатия..

• Тупо Тупо x 2
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Москалі прощаються і не йдуть...

11. prius

prius Well-Known Member

Кацап неосвідчений,хоче багато заробити але тролям врізали зарплатню,от і стараєтся хлопака щоб комуналку оплатити

12. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Кілька років тому мені запропонували попрацювати вожатою в подібному таборі. Але того не сталося з ось яких причин. Коли стала детальніше з'ясовувати умови, то дізналася, що табором зветься кілька наметів посеред галявини. Туди ж, звичайно, не підведено ні електрику, ні воду із каналізацією. Приготування їжі на вогнищі і таке інше.
    Яскраво уявила собі ті умови і запитала, скільки я отримаю грошей за зміну. Мені назвали суму, яку можна назвати... символічною.
    Я засумнівалася, та подумала, що можливо моїй дитині цікаво буде на все це глянути. Сказала, що зі мною буде донька. Тоді мені назвали суму, яку я повинна заплатити за перебування разом зв мною дитини в цьому чудо-таборі і вона, щонайменш, вдвічі перевищувала за ту, що я повинна отримати за цілодобову роботу з дітьми посеред лісу без належних побутових та санітарних умов і засобів безпеки.
    Звичайно ж я відмовилась від тієї пригоди, але запопонувала мамі зателефонувати, мовляв їй, як педагогу вищої кваліфікації, запропонують роботу вихователя у літньому таборі й більшу платню. Та організаторка табору їй відповіла, що вона там сама вихователь (а було точно відомо, що та жінка взагалі не має не те що педагогічної, навіть вищої освіти).
    Я ще тоді подивувалася тому явищу, намагалася зрозуміти батьків, які згодні віддати туди свою дитину, та ще й платити за те не мало. Подумала собі, що мабуть є в тому сенс для сімей, де діти мають залежність від комп'ютеру та телевізору, взагалі не розвиваються, а батьки не взмозі щось з тим зробити, або вплинути.
    Ну я вирішила собі, що то не для моєї родини, та й забула благополучно.
    І ось тут такий заклик про допомогу й необхідність рятувати дітей із подібного табору...
    Але поведінка і, м'яко кажучі, хвора реакція самого закликника насторожує. Я почала навіть співчувати Стефановичу.
    Тому я зателефонувала тому самому Стефановичу, щоб почути версію того що відбувається обвинувачуваної сторони. Можливо непорозуміння пов'язане зі складнощами перекладу та нерозумінням мови росіянином, щось накшталт ось цього: :)))
    рух1.JPG рух2.JPG

Зараз пан Стефанович повів дітей у похід, тому нетерпляче чекаю його поверненя, щоб поговорити.

Останнє редагування: 13 лип 2016
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

14. vasnas

vasnas Well-Known Member

материал передан в обл.полицию, приобщены мои видеопоказания.. я умываю руки.. еще ни разу мне не удалось защитить детей, ни в России, ни в Украине.. это самые беззащитные существа, которых легко обманывать, которых легко запугать.. жив буду, напишу повесть, так, чтобы все стало ясно и понятно всем.

все, умываю руки см @vasnas

15. vasnas

vasnas Well-Known Member

а что это трекпалки не указаны? там опасные у него маршруты, а вместо трекпалок он лыжные раздает и всем не хватает..

а питание обеспечивает он на деньги родителей, и не кормит нормально - ворует гривенки..

представления и реклама одно.. действительность то другая..

посмотрите мои видео, там я прямо говорю о своих целях !

16. vasnas

vasnas Well-Known Member

17. Latana Royal

Познайомилася з паном Стефановичем.
    Здається, агресія нашого "спасителя" для нього була так само несподівана, як і обвинувачення в тупості для дописувачів у цій темі.
    Про пана Полтавського розповідає наступне: чоловік зателефонував, коли був поруч з табором і попросився поставити свій намет у таборі. (Виявляється, так роблять туристи, щоб за їхніми речами хтось доглядав, доки вони мандрують по місцевості) Він посилався на якесь прізвище, знайоме пану Стефановичу, тому той дозволив.
    На запитання, які лекції читав Полтавський, каже, що лекцій не чув, хіба що у вечорі біля вогнища про щось базікав у колі, як і усі.
    Сидів увесь час тихо, а в останній день раптом почав дітей налаштовувати проти організаторів табору. Стефановичи , звичайно ж обурилися, що у них за спиною невідомо хто починає вправляти мізки дітям. За це його речі виставили з табору й сказали йти собі з богом куди інде.
    Запитала, чи не було сварок, чи може пан Полтавський на щось образився і вирішив помститися? Каже, що ніхто його не ображав. Та й уваги на нього дуже не звертали, бо є інші справи.
    Ще розповів, що в ніч на Івана Купала (як раз в той час, коли пан Полтавський почав свою діяльність із "врятування" дітей) їх табір обікрали, при чому собаки не зреагували, тобто чужих не було. В усякому разі, зроблена заява в поліцію й ті розбираються. Начебто обіцяли Стефановичам виділити кілька людей для патрулювання коло табора.
    Про скарги дітей: розповідає, що приїздять різні діти. Є такі, що вдруге відвідують табір. А є такі, як були дві дівчині-підлітка минулого тижня: спочатку в них знайшли пляшку з під самогону, який ті випили і обблювали весь табір. Дівчат попередили про недопустимість подібної поведінки. Але коли вночі в їх наметі знайшли двох хлопців бомжуватого вигляду, то викликали поліцію, а дівчат повернули батькам, бо "табір не притон" (с).
    Не знаю напевно, та може це саме ті "незадоволені діти", з якими "зблизився" пан Полтавський та записував показання і які бояться скаржитися батькам, бо організатори табору можуть батькам розповісти про них щось погане :dntknw:
    Про харчування: Стефанович каже, що меню не приховує, розписано на кожен день і можна переглянути, і з самого початку вартість перебування дітей (150 грн на день) розрахована таким чином, що вона є нижчою, ніж в аналогічних наметових таборах (я не перевіряла). Що в таборі є багато з того, чого немає в інших, що робить перебування дітей цікавим (все це описано на їхніх сторінках в фейсбуці, і ще десь...). Каже, що в раціон дітей включено: курка, молоко, яйця, днями пельмені готували, або були на сироварні й там же з'їли 3 кілограми сиру...
    І зовсім не розуміє, як пан Полтавський береться судити про харчування, коли він там не харчувався, та не знає ані бюджету, ані розрахунків.
    (мені теж здається, що галас, який здійняв "захисник дітей" дуже перебільшений, враховуючи, що діти приїздять туди на кілька днів задля інших цілей, ніж набивати кендюх м'ясом. Це вони можуть й дома робити. Альпіністський табір - це ж не санаторій для туберкульозників :dntknw:)

Каже, що був батько одного з дітей (пан Сергій з Броварів), який приїздив подивитися, як живуть діти. То він теж знайшов поведінку пана Полтавського що найменш дивною. (шось мені підказує, що це в пана Полтавського на тлі розповідей про розтерзаних снігурів та розп'ятих немовлят :))) )

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. prius

prius Well-Known Member

Щось ніяк не вмиете руки?

• Смішно Смішно x 1
  19. prius

prius Well-Known Member

О,то москалик не тількі брехун,а і злодій

20. Latana Royal

Шановний, я впевнена, що організації які працюють з дітьми повинні перевірятися й контролюватися особливо прискіпливо.
    Але Ваші потуги я вже не сприймаю серйозно, бо ви себе показали нестриманим неадекватом, що кидається на кожного без розбору.

P.S. Ви вже вп'яте чи вшосте вмили руки?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)