Шепiт - треба швидко захистити дітей

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем vasnas, 8 лип 2016.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

За ВАС тоже.

2. vasnas

vasnas Well-Known Member

при чем тут нелюбовь!

подицейских и милиционеров народ на местах, поулично не избирает.. этим бы "шерифам" избранным я бы доверился, зная, что ответ они держат напрямую перед населением.. а назначеные.. кто они?!

3. vasnas

vasnas Well-Known Member

проблема С ЗАПИСЬЮ видео, залью я и в библиотеке роликами по 15 мин..

я уже все сделал.. жаль в плохом качестве, жаль трудно мне было и получилось сбивчиво..

теперь поздно, с 13-го я этим не занимаюсь.. то, что опубликовал, тем пусть общество довольствуется.. я не всесильный

4. vasnas

vasnas Well-Known Member

еще несколько заготовленных вчера сегодня роликов рассчитываю опубликовать завтра

5. vasnas

vasnas Well-Known Member

понятно, живете простыми реакциями.. Вы себя хорошо таким ответом передо мной охарактеризовали :)

• Тупо Тупо x 1
  6. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Розмірковуєте, як неосвідчена бабуся на лавці біля під'їзду...
    "Поліція" це не тільки патрулі.
    Як і в любій структурі, кожен підрозділ виконує свої функції.
    У функцію патрулів не входить визначення правоти звинувачень одних громадян до інших.
    Якщо напад відбувається в реальному часі, патрульні можуть заподіяти йому, затримати учасників і доставити у відділок для подальшого з'ясування іншим підрозділом поліції.
    Коли описуваний напад мав місце деякий час тому, то розбиратимуться у тому слідчі, а не патрульні.
    А питання щодо неправомірності діяльності дитячого табору - й подавно не в компетенції ППС

• Подобається Подобається x 2
  7. Latana Royal

Вас ніхто не змушує виправдовуватися, я так точно. Питання ставлю тільки тому, що хочу зрозуміти, якої конкретно допомоги Ви очікуєте.
    Замінити Ваш смартфон на щось інше -я не взмозі, але маю програми й деякі навички для роботи з відео файлами. То конкретизуйте, що і де треба взяти й куди викласти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Latana Royal

Хм... втомилися пояснювати?
    Якось дивно Ви реагуєте, занадто емоційно.
    Спочатку звертаєтесь, відмічаєте, що ніхто не відповідає, а потім зенецька так оп - і втомився пояснювати.
    Якщо Ви пережили якусь подію, це не означає, що хто завгодно має сходу перейнятися Вашими емоціями і відчуттями. Тому природньо, що питання люди будуть ставити, бо звинувачення не жартівливі

9. VasMT

У нас і патрульні, і слідчі, і криміналісти, і охоронці, всі входять в склад Національної поліції.
    А до неї у людини довіри нема.

10. Latana Royal

Так, входять. От тільки патрульна служба складається з тих, хто хоче щось змінювати, а решта з тих, хто змінам опираються

11. vasnas

vasnas Well-Known Member

современным людям, тех у которых отняли глубину понимания и время, информационной жрачкой: фильмами, насыщенными бог весть чем новостями.. этим людям присуща поверхностность.. они как ичпорченный телефон, все время прочитав либо только название темы, либо не дочитав.. считают своим долгом, а на самом деле, получая удовольствие от внимания, которое им оказывается.. производят некий ментальный выхлоп.. хотел поточнее слово, но боюсь обидеть..

таких 90%.. они во всех сферах, но особенно много на форумах

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Просто читаю і бачу наступне:

ви хочете допомоги, а хтось побачив у цьому можливість і нагоду вилити помиї на поліцію.

Але якщо вже бути чесним і докінця. аргументів у вас мало.

Що значить, купляє найдешевші продукти? Звідки ви знаєте весь бюджет?

13. VasMT

:)))
    І загальний результат т.з. реформи прагне до нуля... Відповідно довіра людей до поліцаїв падає.
    Що й треба було доказати.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви йому вірите? Я ні.

• Баян Баян x 1
  15. vasnas

vasnas Well-Known Member

невольный защитничек мошенников?

тут от глупости.. дело не в наидешевейших продуктов.. вы искажаете, чтобы у всех сеять сомнения.. дело :
    1. в воровстве у детей еды
    2. в ненужном и опасном для больных детей НЕСБАЛАНСИРОВАННОМ питании одними углеводами, причем нехорошими, т.е. бещ овощей и фруктов..

таких как вы большинство и в вашей среде такие мошенники будут в безопасности и дальше продолжать наживаться на здоровье и безопасности ваших детей

с 13-го я больше не занимаюсь этим делом, опубликую оставшиеся видеоролики и прощайте..

• Тупо Тупо x 1
  16. vasnas

vasnas Well-Known Member

при чем полиция! если нет общества..

здесь я исключительно к обществу обращаюсь, а оно как отвечает??

тут не до полиции уже!

17. vasnas

vasnas Well-Known Member

а при чем тут я, верить или нет?

я просто привлекаю внимание к тому, что нужно поставить на контроль и проверить

при чем тут вера?!

вы меня разочаровали .. львовцы.. такие же среди вас провокаторы и флудеры, как например, у нас в Ставрополе...

там тоже бы начали гаситб тему про опасность для детей..

при чем кто-то получает удовольствие чисто от пустых споров и голословных опровержений

• Тупо Тупо x 1
  18. Latana Royal

Таки витратила час й подивилася відео, почитала тут відповіді ТС-а - ніякої конкретики, хвора маячня.
    Агресивна реакція звинувачувача натякає на те, що проблема в повищеній образливості автора та занадто емоційному сприйняттю усього, що відбувається.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  19. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

теж подивилась, концтабору не побачила, чиїхось свідчень теж. Автор хоче, щоб хтось роздув цілу справу невідомо на яких підставах...хіба на його пустих словах.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Latana Royal

Голословні, поки що, Ваші звинувачування. І не треба уявляти, що Ви цим вкидуванням зробили велику послугу суспільству.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)