Шенгенська віза

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Grek, 23 тра 2008.

1. Trytsetska

Trytsetska New Member

Людоньки, поможіть, будь ласка. У мене запланована поїздка в Австрію із 2.08.15 по 8.08.15. Є уже авіабілети зі Львова в Мюнхен і назад. З Мюнхена я поїздом їду у Філах, де оплатила уже житло на відповідний період. Раніше відкривала першу Шопінг візу. Скажіть чи могла б я цього разу відкрити другу Шопінг візу, поїхати по ній в Польщу (щоб підтвердити правильне використання даної візи), а потім у серпні без проблем прямо зі Львова полетіли у Мюнхен? Хто можливо був у подібній ситуації поділіться досвідом:help:

2. avatarwin

нема чого їздити по Европі--ви потрібні нам тут в Україні

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. tinakateryna

tinakateryna New Member

Теж знаю Гарант

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

не думаю, що відкриють ще одну візу, при відкритій діючій.

5. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Patrick

Patrick Well-Known Member

Візи може і відмінять.Але не надійтеся що український паспорт при перетині кордону будуть трактувати так як французький чи литовський (навіть).Ці питання що задавали вам в консульстві - про заробіток , майно , чого їдете і т. д. , будуть задавати на кордоні з ЄС чи Швейцарією , наприклад.І при невнятній відповіді чи невпевненості відповідаючого , будуть віддправляти назад.

Кілька років назад Канада відмінила візи власникам польских паспортів.То в перші 3 безвізові місяці додому було відправлено більше поляків ніж в останні 3 роки , коли були візи.
    Прилетів , при паспортному контролі не зміг переконати імміґрейшен , що не не будеш працювати "на чорно" - склали протокол , посидів в зоні duty- free день-2 ..і назад додому з штампом в паспорті і записом в компютері.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Така наша доля :pardon:
    ну особисто мене праця в Європі ні на біло ні на чорно не цікавить, зате дуже цікаво було б повчитись в європейський "органік" фермерів, американці до них вчитись їздять, кажуть в Франції, Голандії, Італії є господарства які вже сотні років успішно працюють...В нас традиція була брутально перервана совєцкою владою, так що тепер дикий колгосп :facepalm:

Доречі, хто в курсі, в Європах, ну наприклад в Італії англійською можна всюди порозумітись, чи так як в нас?

8. Patrick

В Швейцарії , особливо в Голландії , в Німеччині (50 і нижче вік) - запросто.
    Північ Італії , великі міста - може бути.
    А південь , особливо Сицилія - тяжко.
    Навіть в Корсиці і то краще.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. IgorLvivM

А я в глухих районах Греції був вражений, коли "чорноробочі" з виноградників запросто розмовляли англійською краще від мене.

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

У Мілані, здається, без проблем. У Венеції - також.

У Римі добре розмовляють англійською люди із сфери обслуговування, айтішники - з мого досвіду. От пересічні італійці - тяжко. Якщо взяти з собою розмовник, то за тиждень будете розмовляти італійською краще, ніж італійці англійською. )))

• Смішно Смішно x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я чомусь впевнений, що завернули якраз бажаючих "працювати на чорно", а в нормальних проблем не було.

12. IgorLvivM

Та от і я жахи читаю, як наших з візами завертають. То мадярам польський шопінг не підходить, то німці когось виловлюють з візою Словаччини... Мав три чи чотири візи. Туристичну грецьку, польський шопінг і т.п. Об'їздив, як турист пів Європи. Думаю, там давно і добре розрізняють хто з якою метою їде. Відповідно і поводяться.

13. Patrick

Можливо і не було.
    Я це чув по місцевому польскому радіо.
    Коли говорив якийсь адвокат і наголошував про такі обовязкові речі - як зворотній квиток , резервація готелю або адреса і номер телефону людини де зупиниться і наявність грошей на час перебування.
    І також що якщо в еміграційного офіцера виникне який небудь сумнів то він має повне право відказати в вїзді в країну.
    Такі закони в Канаді і в США.
    А в Європі ймовірно власників українських паспортів будуть вітати на кордоні з квітами - "ми вас так довго чекали".
    А взагалі чого такий ажіотаж навколо безвізового режиму ( в новинах на ZIK вони йдуть першими)
    В країні що не має більше проблем? Все тихо , мирно не має війни і люди , а найбільше пенсіонери , тільки і думають як поїхати на Різдвяний шоппінґ.
    Моя тета яка має $46 пенсії тільки про це і думає , коли вона зможе випити кави в Відні.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Можна подумати якшо в нього виникне сумнів стосовно француза, то буде якось інакше.

Ото коли ваша тета назбирає грошей на каву у Відні (чи ви їй надішлете з St.Albertа) - тоді все буде готово, і не треба буде з того часу чекати ще п'ять років. У вас же тета не шкільного віку.
    Це така логіка - нашо мені женитися? В мене шо, інших проблем немає?

15. Персі

Персі La mafia è immortale!

То якась така нова мантра зрадофілів чи методички поприходили? )
    "Все равно хохлы ездить не смогут, у них денег нету" - найпопулярніша теза на всяких севфорумах і тп )

А по темі - кул. ) Не те, щоб ту візу так важко було зробити, але все-таки якийсь час витрачався, і морока
    Тепер було б добре, якби зайшло побільше нормальних лоукостів

16. Patrick

Коли зад голий , то капелюшки перед дзеркалом не приміряють.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Емігрантщина доброзичлива до України як завжди.

18. Vincento

Vincento Well-Known Member

Привіт, нарід. Можливо, трохи офтопну, але певен що в цій темі ті люди що допоможуть. Чи є якийсь більш-менш адекватний портал на тему подорожей, культури, звичаїв і тд. Цікавить на разі ця тематика

19. UNIA

UNIA Well-Known Member

форум Винского
    forum.awd.ru/

20. Nikusik

Nikusik Well-Known Member

Пошукайте блогерів у неті. Там стовідсотково щось знайдете, або ще у соц мережах пошукайте.

а де твій аватар? :)