Я взагалі не знаю які в нас проблеми в Україні, почитавши різні гілки форуму я дізнався що всі мають хороше житло, в кожній сім'ї автомобіль, всі чудово володіють англійською мовою, очевидно шо і рівень доходів по логіці у всіх чудовий. То скажіть краще - чого ми критикуємо уряд і чого в нас вічно Майдан, і що нам не вистачає для щастя?
Ну як вам сказати??В нас населення поділене на 2 частини або дуже багаті або бідні.Середній клас є,але не великий відсоток.То що в нас заробляють люди,то переважно в приватних установах,бо в державні навіть не варто йти.Просто не протягнеш з тими цінами,які є на продукти і на житло.А більшість,якщо заробляє добре,то мало ймовірно,що власними силами і чесно.Тому рівень житта такий як у Європі в нас буде не скоро.А я так розумію ви в Америці живете,так??
Я знаю шо в Україні низький рівень життя!!! А "автомобіль в кожній родині" - це в Україні рахується високий рівень життя!!! Тому що в Україні автомобіль - розкіш, а не засіб пересування!!!
Як правельно забронювати готль! ?????? Ми з друзями вирішили відкрити шенгенську візу і поїхати в Польщу! Винигла проблема з готелем! Нас 3 пари тобто 6 чол, як правельно нам забронювати готель на 6 чол? І як оплатити, щоб на кожну особу дали лист підтвердження про оплату,бо ми на сімю тобто на 2 людини один номер знімаємо, як будуть зтягувати оплату за номер з двох? Можна оплатити одноб карточкою чи двома різними? Дайте відповідь як найшвидше!
Бажано написати/подзвонити в готель що ви вибрали і попросити виписати квитанцію про оплату проживання на ваші імена. Можливо простіше буде 3 квитанції по 2 людини в кожній, тобто на кожен номер окремо.
Привіт. Планую поїздку до Польщі на наступному тижні на авто. Можливо вівторок 16.12.2014р або 18.12.2014р. Хто бажає підсісти - приєднуйтеся!
То не мій бізнес, купляю просто для себе. Згрубша, багато чого акційного з супермаркетів. Навіть без повернення таксфрі. Якщо повертати - ще краще. В серпні, при курсі 1 до 4 (зараз 1 до 5), наприклад: Кава в зернах - брав по 100-120грн за 1кг. Аутлети. Взуття 400-800грн (Польща, Італія і т.д.). Фірмові джинси 120-160грн. Кардинально якісніші засоби для прання. І дешевші. Дада памперси. Бо в нас і дорожче, і москальські. Думаю, що і техніка. Особливо, якщо повернути ВАТ.