Та ніби не спішно,але хотілся б до весни вже мати паспорт,бо в старого вже термін закінчився.А знаючи нашу систему,то буду чекати ті біометричні довго і нудно.Може в когось є знайомі в паспортному,може вони знають точно??) ---------- Додано в 10:22 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ---------- А ви звідки знаєте,що в кого є??Та й мені всерівно,що там у всіх чи є гроші чи нема.Мені потрібно паспорт,маю багато планів
Оооооо в нас український рівень дуже різноманітний...або бідні,або багачі.Середяків дуже мало))Тому декому поїхати в Жешув це як в магазин по хліб вийти))))
Вони вдало це скривають)))А на рахунок москалів,то самі знаєте вони багато придумують.Хоча звичайно є різні ситуації,якщо людина хоче працювати і їй потрібні гроші,то вона візьметься за будь-яку роботу,а не буде скиглити і нарікати,яке важке зараз життя і як їй не повезло,сидячи дома біля телевізора.
Правильно найкраща кава у Львові))) ---------- Додано в 11:12 ---------- Попередній допис був написаний в 11:05 ---------- Це точно!!Головне,що є можливість хоч кудись вирватись.Навіть на дороги подивитись))
Нє, все-таки краще на каву так собі, ніж на дороги дивитись... ) Це як автобусні тури "Три країни за 5 днів", тобто в середу сідаєте в автобус, і відвідуєте в четвер Будапешт, в п'ятницю Братіславу, в суботу Відень, у неділю приїжджаєте додому, фактично можете сказати, що бачили три країни, практично, що в трьох містах ледь по центру погуляли. ) Ну а якщо до турів включено ще Прагу й Дрезден, то так по півдня в місті, решту проводите на магістралі. )
Ви бували у такому турі??В таких випадках краще власним авто їхати і не залежати від екскурсій,а куди хотіли туди і поїхали))І набагато дешевше обійдеться))
Можна і громадським транспортом їздити (автобуси, залізниці) і в оренду авто взяти, на компанію з 4х осіб авто вийде не сильно дорожче ніх квитки на залізницю майже будь-де. І дороги заодно подивитеся)))
Ні, дякувати Богу, не бувала. Але була колись екскурсоводом в Празі, тому маю уяву, що можна побачити за день у королівських містах Австро-Угорщини. А також зі мною ділились враженнями знайомі, і частували токаєм, "котрий подається в найкращих ресторанах Братіслави" (не хотіла розчаровувати, але той токай в кожному Теско продається приблизно 4 євро за пляшку...)
Ги, стопудово. То як знайома приїжджала - спеціально возив в Голандію, тупо ЛИШЕ для того, щоб поставити галочку, на першій заправці за кілометр від прозорого кордону випити кави, зробити їй сотню фоток і за півгодинки назад, щоб вона потім їх на многоклассніках.сру повиставляла, тіпа "я в нідерландах".)))
хахаха це зараз переважна більшість так робитьТипу це я в кафе-10 фото,це мені принесли меню-15 фото,а це я в туалеті-35 фото ---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ---------- Та ні,так зовсім не вигідно.Вже потрібно до цього мати авто