А в мене ше тільки на 9! ))) Це сумно ) А коли ті біометричні паспорти робити будуть, до речі? В мене і паспорт закордонний через рік закінчується.
влада клялася, що з нового року. влада клялася, що з нового року не буде віз, потім клялася, що не буде віз, але вже з весни. Запитати владу сьогодні - нема змісту, бо вони на автоматі все говорять добре, вибори ж...
Це не те, шо мені потрібно. Далі то, шо може наймудріші з тутешніх задумаються нарешті, що з свого життя треба шось таки робити.
Не здається Вам тоді, що констатації "Україна - один великий безпросвітняк" це неконструктивний метод впливу?
Нєа, не здається. Бо то - не вплив. Впливати не намагаюсь, просто констатую. А там - їх турботи з висновками, як си хочуть.
Я думаю нормативні норми владнати (читай зробити реформи) з совком в голові не вийде. Мені подобається як воно просувається, інакше і бути не може. ---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ---------- Сходи погуляй, на катамарани. Морозива купи, пончиків. Тут з тебе і так нуль користі.
які конкретні пропозиції будуть , і я почну робити? ---------- Додано в 18:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ---------- а що то може бути на вашу думку?
Перша. Не висiти тут онлайн цiлими днями. Зможете аж ТАКЕ зробити? ---------- Додано в 07:58 ---------- Попередній допис був написаний в 07:50 ---------- Джекi, друже - ти вже з нового року зможеш iздити по Европi вiльно i працювати де захочеш, а новососсiю ти ще в червнi розгромив вщент. Вангуй ти, в тебе краще виходить.) Ага, i можеш прояснити користь тут вiд тебе? Або взагалi вiд цiлого хворуму проясни, крiм дурного патякання та вбивання часу.
Самуїлович покаже приклад. Хоча ні, йому вже можна, він прийшов до успіху. Тепер лиш їйцуни чухати і проводити тренінги форумлянам.
Може хтось підкаже, чи можливо зробити Шенгенську візу в Польщу без прописки в українському паспорті?
Добрий день. Потрібна допомога. Планую робити гостьовую візу в Португалію. Ситуація така: моя дівчина наразі в Львові (вона має португальську резиденцію), я тільки роблю закордонний паспорт, тому і візи раніше не мав ніяк. Плануємо поїхати до її батьків туди, тому і думаю робити візу по запрошенню. Ось перелік документів, які потрібні. Але виникає тут декілька питань: Перелік документів: Заповнена та підписана анкета Нотаріально засвідчене запрошення на португальській мові, в якому громадянин або резидент Португалії гарантує місце проживання, належне харчування та медичне обслуговування особи, яку запрошує, а також її повернення до України Нотаріально засвідчена копія документа що встановлює особу, яка запрошує, а саме: Bilhete de Identidade, якщо запрошує громадянин Португалії, та Titulo de Residencia або Autorizacao de Permanencia, якщо запрошує громадянин України Підтвердження існування помешкання в Португалії; Підтвердження родинних зв’язків (свідоцтво про народження або шлюб) та його нотаріально засвідчений переклад на португальську мову Підтвердження працевлаштування та фінансового стану особи, яка запрошує Підтвердження бронювання квитків в обидва напрямки або інші документи щодо вашого маршруту й способу пересування під час поїздки Страховий поліс, дійсний на території Португалії на весь час перебування (сума страхового покриття мінімум € 30 000) Дійсний закордонний паспорт (має бути дійсним принаймні на 3 місяці довше, ніж тривалість запланованої подорожі) з копією всіх сторінок Дійсний внутрішній паспорт з копією всіх сторінок Дві кольорові фотокартки 3х4 1. Як я можу підтвердити родинні зв'зки з її батьками, якщо в житті їх ніколи не бачив? 2. Чи потрібна мені довідка з роботи та виписку з банку про фінансове самозабезпечення?
Відразу кажу, я не спеціаліст по візах. Просто роблю їх собі самостійно. То вона дівчина чи жінка? Якщо дівчина, то у вас жодних родинних зв'язків нема, відповідно, як Ви збираєтесь їх підтвердити? Якщо жінка, то, за текстом який Ви подали, має бути Свідоцтво про нар. чи шлюб. Тобто, запрошувати Вас повинна вона. Цікаве питання. У Вашому списку цього документу нема. Отже, не потрібно. Питання хіба в тому, де Ви взяли цей список? На скільки він офіційний та відповідає дійсності? Найкраще, консультації там мали б бути безкоштовні. Телефоном. Я колись так з румунами та болгарами спілкувався.