Та пейбл! Хто хотів - поїхав. Жодних проблем з еміграцією немає. Та й не було ніколи. Залишились люди абсолютно свідомо. Роблять те, що вважають за потрібне чи можливе. Сісти чи тут, чи за кордоном і срати коксом, як все зле і яка всім дупа, нас злили, Порох - кондом і т.п. - оце, мабуть, найгірше, що можна робити. Про візи, я абсолютно усвідомлюю, що це наша "заслуга". Наша репутація. Але міняти це - насамперед, нам. Так, мені прикро, що я не можу без візи з'їздити в Відень чи Будапешт. І я розумію, до прикладу, дивлячись на той Лугандон, що зможу не скоро. Що робити? Застрелитись? Панікувати? Нити? Обливати брудом сусіда? Набухатись? Допоможе? Я просто буду РОБИТИ щось, щоб Україна чим швидше доєдналась до цивілізованого світу. Допомагати Українській армії швидше закінчити війну, паркуватись так, як належить, не кидати бичків по вулиці і т.д. Думаю, це ефективніше ніж попередній ряд.
Хе, як різонько стрілочки перевели. )) А на питання відповісти? Кожен має бути там, де йому добре (с)
Чому? Дивлячись що таке "скоро", "не скоро". Рік, два, п'ять - пролетять і не помітите. А Луганду ніхто не бере в розрахунок, вся справа в нормативних нормах, тих же біопаспортах.
Мишаня, да брось ти.... І дєржі язик за зубамі, понял міня?! ---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ---------- Ну то тисне чи нє?! Я так розумію, нє, так?!)
Так так, джекі, в нормативних.... Дай тобі Боже щастя, здоров"я та многая літ, живи ще сто років - але повноцінне членство в ЄС ти ще, думаю, не застанеш.) ---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ---------- Причину, михасику, в головах і менталітеті шукай, а не у Києві.
ЗІ. Я так розумію з прочитаного, що тут якісь свої перепалки, які до віз не мають жодного відношення. Вірно?
Не тисне, чого? Усім молодим раджу висунутись ну хоча б в Європу, хоча б подивитись, хоча б вчитись - а там, дивись, ті хто не захоче залишатись, в Україну щось хороше привезуть. Відповіла на питання? А мені дайте відповідь?
Гнила розмова... "Ти - дурний, бо живеш там, а я мудрий, бо живу тут... " Таке може говорити лише неудачно вилікуваний совок.
Думаю, що мова тут не про це. Нити "всьо пропало, нас злили, всім дупа..." - не варто ні тут, ні за кордоном.